Az időjárás itt sem baráti. Szakad az eső, vagy fújja az orkán erejű szél, még teregetni sem tudok annyira kemény a vedör
Én kikészítettem a bőrfelsőt, meg a cordura alsót, de nem reménykedek én már semmiben.....folyamatosan ez van.: előre betervez valamit az ember, tuti kersztbe húzza az egészet az időjárás
átnéztem kicsit a mocit, lánckenés stb, és feltűnt hogy a gázkarnál 2 bovden van egy húzó meg egy toló, de nekem csak a húzó van bekötve. Ez normális 99-es motoron, vagy hiányzik? Van ennek valami hátránya?
Nem akarok nagy átalakítást a hornet-en, tükrök, kormány hátsó sárvédő, felni fényezés.
És az első lépés a felni fényezés lesz hamarosan,én szürke (alufelni) fényre gondoltam mint a lengő villa,és érdekelne, hogy milyen szín mutatna nagyot még a kerekeken. Gondoltam az aranyra,de az lutri mert ha nem találom el a színt akkor nagyon gagyi is lehet.
Ma délutános vagyok, szóval este 23:30-kor érek haza. Nem fogom látni az időjárást, de én holnap reggel 8:15-re mindenképp kint leszek és várok 9:30-ig! Ha Esik az eső akkor ne gyertek, nincs értelme, de ha ilyen szép idő van akkor igen. A telefonszámom ott van az ESEMÉNYNAPTÁR-ban a "Honda Hornetesek találkozója" név alatt. Munkahelyen nem tudom felvenni de szünetekben megnézem ha keresett valaki. Csak számmal hívjatok vagy küldjetek sms-t, hogy jöttök-e vagy sem. Ja és a fórumos neveteket is
+látjuk +látjuk, ne temessük előre a szombati talit! A mai reggel lehangoló volt, nem is pajszeroltam ki a garázsaból a darazsat, de most egész szép vitorlás időnk lett
Nem, nem arra. Onnantól kezdve, hogy terhelt (gyanúsított) ill. eljárás alá vont személy az eljárásbeli pozíciód (az elnevezés attól függ, hogy büntető vagy szabálysértési ügy) nem tanú vagy, azaz nincs igazmondási kötelezettséged.
Mi az, hogy nincs igazmondási kötelezettséged?
Tudtommal a hamis tanuzást mindenhogy büntetik. Nem arra gondolsz, hogy magadra nem vagy köteles terhelő vallomást tenni?
Az időjárás itt sem baráti. Szakad az eső, vagy fújja az orkán erejű szél, még teregetni sem tudok annyira kemény a vedör
Én kikészítettem a bőrfelsőt, meg a cordura alsót, de nem reménykedek én már semmiben.....folyamatosan ez van.: előre betervez valamit az ember, tuti kersztbe húzza az egészet az időjárás
Sunny én szánom, bánom, de nem fogok vitorlázni
De megígérem elmegyünk majd hozzátok egyszer
Nem akarok nagy átalakítást a hornet-en, tükrök, kormány hátsó sárvédő, felni fényezés.
És az első lépés a felni fényezés lesz hamarosan,én szürke (alufelni) fényre gondoltam mint a lengő villa,és érdekelne, hogy milyen szín mutatna nagyot még a kerekeken. Gondoltam az aranyra,de az lutri mert ha nem találom el a színt akkor nagyon gagyi is lehet.
Ti milyenre fényeznétek?
olyan mint a kutya vacsi, de saccolni lehet belőle
A hátsó lámpa: Louis (kb15.000ft) (E)
Index: Moped91 kft (párezer Ft) nincs(E)
Subidubidú
Nem motorozni, még kitolni sem érdemes a mocit a garázsból.
Tudtommal a hamis tanuzást mindenhogy büntetik. Nem arra gondolsz, hogy magadra nem vagy köteles terhelő vallomást tenni?