Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aha, megtalaltam.
Kar hogy nem jottel, iszonyat sokan voltak.
Láttam megtaláltad a mocim Úgy volt, hogy kimegyek én is a kis 250-el az evezőpályához de beszarni ment az aksi, zárlatos lett
Jó kis karikát mentünk ma, le sem lehet azóta törölni a vigyort a fejemről
Mekkora király nap volt ez a mai! :)
vááááá gyönyörű idő, én meg bőröndöt pakolok...
nekem kicsit tolódik a szezon kezdet :(

széles utat nektek !
Én valószínűleg megyek de nem 100%.
Sziasztok. Megy innen valaki csütörtökön Sukoróra?
Lehet állítani. Még én is elérem, pedig extrakicsi a kezem.

Én ma egy órát szívtam a plexi felrakással, de fent van és vannak új tükrök is. Viszont kell majd trükközni kicsit, mert elég hosszú a szára és nem jó kombó a széles kormánnyal. A végén még nem férek el a sorok közt
Végre megvan az üzembe helyezés a motorra. Most már legálisan is hajthatom Minden Horneten ilyen távol van a kuplung kar vagy csak az enyém gagyi. Alig érem el, pedig nem rövidek az ujjaim.
Remélem.
Vagy csak nem megyek gyorsan.
Remélem sikerül!
Már 3x voltam.Csak nekem a tökfekete jobban bejön.
Az meg spec nemvolt.
Namindegy.Kiállításon felhúzom a tökfejemre a pár kiválasztottat és lesz ami lesz.
Akcióra ne nagyon apellálj. Én is ki akartam várni, de felesleges mert csak a 999 lesz akciós. Így mikor bementem, hogy az RS2 érdekel, 80e helyett 68e-ért ide is adták.
Üdv! 2001-es cb600 hornet -hez tud valaki segíteni hűtő, bal (generátor) dekli-ben? Köszi.....
Hát ha belehúzok megvan a 190-is.
Igaz ott már nyúlnak az ujjaim.
Oda kell érni a szállásra.Mindíg késésben vagyok.120-as átlag nem autópályán is összegyön.
Idomos meg asszem sosem fog kelleni.
A csupasz az igazi szerelem életem végéig.
Max egy kissé erősebb.
Köszi akkor az RS2 még mindíg versenyben van.
Hátha kifogom a kiállításon az akcijósat.
Össze se lehet hasonlítani. Elég ha csak a bélést, vagy a plexi zárást nézed. Pontosabb, jobb. A 777 egy kezdő széria volt. De az RS2 nagyon jó. De a 999 is ugyanilyen jó! Engem meggyőztek! Egyébként 150-160 utazó nakeden?!?! Az sok, nem arra a tartományra valóak, még ha simán bírják is. Oda burkolt, jobb plexis motor kéne. Mert az összes zajos lesz ilyen tempónál. Inkább füldugót ajánlok
Ja................beépített napszemcsi idegesített többet huzigáltam le-fel mint figyeltem a motorra,sötétedős volt de rohadt drága a sima füstsöshöz képest.ami jó napsütésre és éjszakára is.
3 éve van 777-esem.Kicsit hangosnak tartom pláne 150-160-as utazónál nakeden.
Bár kényelmes és tartós volt még 3 évesen is.
A plexit a végefelé egy motorról leesés miatt már nem tudtam beállítani rendesen.
Ezért kérdeztem.
2 éve csorgatom a nyálam az RS2-re de eddig visszatartott az hogy ha ugyanolyan zajos mint a 777-es nem éri meg a 60-70e-res akciós árat.Annyiért shoei qwest is lenne.
Ezen a kettőn filózom egyenlőre.
RS2 Sekandom van. A 777-hez képest ég és föld. Mind súlyra, csöndességre, kényelemre, szigetelésre. 110-130 túra tempó szokott lenni, s igen csöndesebb mint a 777 jóval. S stabilabb a fejemen, tudom forgatni anélkül, hogy letépné a fejem. Nekem nagyon bejött, hosszú ideig megmarad szerintem Yamaha Worldnél vettem, korrektek s segítőkészek voltak!
sztem az alap dolgok :( törésteszt nem lehet kérdés)
1, zárt sisak
2, dupla d gyűrű
3, beépítettt "napszemcsi"
4, pinlock (kurva jó tud lenni párásabb időben)
5, több méretű , kivehető bélés
6, n-com opció kiépítettség

mivel Hornetet vettél, nem kérdés a törés+zárt sisak+dupla d gyűrű sztem..ez minimálisan alap...a többi opcionálisan jó dolgok ...

nekem Shubi S1 van már 4 éve...maximálisan meg vagyok vele elégedve...a fentieken kívül , ebben még a zajvédelem is perfect...

Ruhában sztem 2 részes bőrt vegyél mindenképp, alá mehet a gerincvédő +ban..több esés után is a Spyke bőrőm csak kopott , nyúzott, de alapvetően semmi baja nincs...míg haver egy kis elcsúszás után eldobhatta a corduráját, ráadásul a protectorok is elcsúsztak benne esés közben..gáz...ajánlom figyelmedbe az Apró/motoros ruházat rovatot , ott új Alpinestar+társait is lehet már kapni 100k körül újjonnan(leestek a kocsiról..)...
Nem sivít 110-120 körül?
Már az RS2?
Mer a 777 igen.
Akkor neked mázlid van. Párom is vigyázott rá, megbecsüljük a cuccunk. Amikor visszavittük a Yamah Worldbe, közölték, hogy csak 1 év gari van a plexire, ekkor volt kb másfél éves, de már jó ideje nem működött a sötétedés. Azért lejelentette a csávó és közölte, hogy nincs ilyen tapasztalata a gyárnak. Rá egy hónapra egy másik ismerős is így járt a plekóval, csak neki az volt a mázlija, hogy 1 évnél hamarabb ment tönkre, így gariba cserélték. Furcsa
sztem nem kell xl-es...
Az is számít,hogy a töréstesztje is jó legyen a kiválasztott bukónak.
Meg ne süvitsen a szél mint állat 100 fölött,azért is kérdezem mik a tapasztalatok a különböző bukókkal szemben.
Na nekem 4 évig volt Marushin 777, s ezalatt egyszer sem (!) cseréltem bélést. Se szakadás, se kopás. Vigyáztam is rá s mindig maszk volt rajtam. Mellesleg 2 éve van fényre sötétedő plexim, hibátlan, teszi a dolgát, soha nem kell napszemüveg s este is látok ha jövök hazafelé. Legjobb dolog! Ezért is vettem újra Marushint, s ez már csendesebb s kényelmesebb mint a 777-es. Én nem reklámozom, el kell menni kipróbálni a 999 modellt vagy az RS-2t. Isteni bukók! Nekem kényelmesebb mint pl a Shoei, Shark modellek.