Hali!
Egy olyan problémám van hogy a gázkarnak egyre nagyobb a "holtjátéka"!Valaki esetleg tudja hol lehet ezt állítani?!
Köszönöm a segítséget!
Széles utat
F800S. Merre vagy megtalálható? És mennyi időre kellene otthagyni a motort? Nálam nem para, 3 hete nem volt lehetőségem felülni a darázsra A párom mondjuk használja munkába is, amikor jó az idő, de gyanítom le tud mondani róla, ha arról van szó
Te árulod a képes motor aprón is ? Mert akkor ok.az ottani tel. szám.
2002-esre ez az egy típus van,amit feltettél ide a fórumra ? Előre is köszi a választ.
Csak "tucat"motorhoz van hasidomod vagy egyedileg is tudsz csinálni? Jó lenne a darázsra egy, de a 250-esnek más a blokkja. No meg a párom BMW-jére is jól jönne egy. Az se baja, ha nem 13500, csak ne legyen 50000 A másik kérdés, hogy csak fehér műanyaggal dolgozol, feketével nem? Köszi a választ
Az az 1200 a kivonatásért merre van, mert akkor én oda fogok járni a jövőben!
Felénk 2300-at kérnek érte. Lehet lehúznak? Ááá, nem olyan ország ez.
Hát a 600-as Horneten nem spórolsz 16-18eFt-ot az adón az tuti.
Én lassan a lélektani határon vagyok. Idén ősszel lehet már nem vonatom ki. Árpilis 2-től van forgalomban, de előtte tök jó idő volt azóta meg fos.
Az adónak pont a felét spórolom meg, ami 12938Ft. A biztosításból 5 hónapnyit, ami cirka 5000Ft. Azaz 15e párszáz Ft-ot spórolok és közben megüt a guta, amikor jó idő van kora tavasszal vagy késő ősszel és nem mehetek (hivatalosan).
A hét végén sikerült lezúznom a darazsam. Szerencsére én karcolásokkal megúsztam, de a moci nem járt ilyen jól... Ha van felesleges alkatrészetek, akkor szívesen megvenném őket. 2007-es, aranyszínű 600-ashoz keresek:
tankot, baloldali deklit, kormányt, illetve ahhoz mindent (tükrök, fék- és kuplungkar, fékfolyadéktartály, gázkar, vészleállító, irányjelzőegység, kormányvégsúly, stb.). Egyelőre abban még reménykedem, hogy az első futómű nem ment el (kapott ugyan ütést, de a nyomok alapján nem komolyat).
Esetleg, ha tudtok korrekt bontót az is nagy segítség lenne. Új alkatrészekre jelen állapot szerint nincsen pénzem, de nagyon szeretném talpra állítani, úgyhogy bármilyen tippet szíves fogadok.
te csinálod?..basszus, 3 éve hónapokig kerestem itthon, de senkinek nem volt....most meg nesze, te csinálod...vedd meg Basitól, ricambiweis kb dupla ár manapság szterm..
ad 1 : fél évre 1200 huf ért vonják ki a gépet és a fél év letelte után automatikus ! visszakerül, nem kell kérvényezni !...
ad 2 : amit nyersz vele, az kb 16-18 ezer adó + fél év kötelező, nekem cc 4000 huf ...ki a töknek nem ér meg cc20-22 ezret, 1200 huf ?
ad 3 : ha új biztit is kötsz, akkor a szerződés elfogadása után a biztosító 30 napig állja a sarat, tehát biztosítva vagy , még akkor is ha te nem fizetted be a csekket , de nállad kell lennie a szerződés másolatánk ha a zsaru kéri !
ad 4: ugyanez érvényes a cascora is, én ha nyaralni megyünk külföldre kocsival, a kocsira rendszeresen kötök cascót és nem fizetem be a csekket, mert 30 napig az is érvényes.. tehát ha nincs gond 30 nap után automatikusan törlik és volt egy cascód freebe , ha meg gond lenne akkor meg hazaszólsz és otthon vki befizeti a csekket és kész...ennyi a titok...
ha vki ésszel él és figyel, gondolkodik sokat lehet keresni akár évente is ezekkel a kis trükökkel...nekem éves szinten legalább 30k marad így meg amit elkölthetek benzinre...
van lakásbiztire is trükk, de azt most nem ragoznám...
hasidomnak hívják..úgy keresd...ricambiweis az enyém (asszem így írják)..keress rá honlapjukra, ők gyártják és felfogatószettel együtt megveheted tőlük ...
Egy olyan problémám van hogy a gázkarnak egyre nagyobb a "holtjátéka"!Valaki esetleg tudja hol lehet ezt állítani?!
Köszönöm a segítséget!
Széles utat