Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az artisjus már a láncokra is jogdíjat vet ki?
Sziasztok!
Azon gondolkodtam bespájzolok jövőre láncszettet. (kiindulva pl abból, hogy a tavaly ősszel vett vinyóm most másfélszeres áron van)

Tőlük rendelt már vki? Tapasztalat, vélemény?
http://motoralkatresz.eu/ar_motor.htm

Valaki írta, hogy a '07 utáni gépekre DID 525ZVM-X kell. Na most ez a pinkmotorsnál 100LE+ osnak van fent, míg a másiknál 180LE+ osnak.
Őszinte leszek, szerintem azért mert 3LE-vel több, mint 100 a gép, feleslegesnek tartanám ezt beszerezni.
Elég a VM2 vagy akár VX, nem?

A pinknél a '07-es nincs a listában, de a '04-esre prémiumnak a ZVM-X-et, míg standardnak a VX-et írja. Komolyan már lassan kiigazodni se tudok.

Szívesen fogadom a kritikákat is!
A gyári kormányvég amúgy sem megy bele, mert csavaros (a kormány meg menetes), nem?

Én nem tudom, mert nekem a csere előtt se volt már gyári (sztem)
Pont jó lett háttérnek :)
Még nem biztos,hogy az a kormány lesz, ha meglesz a gép lemérem a gyári kormányt és az alapján veszek szélesebbet. Max veszek hozzá kiemelőt is...
nem ,ez az új vas,csak a tervek....

A felni meg a kormány végett tettem fel,mert az lesz az első lépés,feketéről szürkére fényezés. meg egy másik kormány....
Ez az új vas? Nagyon szépnek néz ki!
sztem az túl "vastag" 600-ra...nem lesz jó a kormányvéged+sztem új befogók is kellenek...nem tom a konzolok+markolat elbírja e...

van ugyanez pazazban is...és még méretben is passzol max szélesebb...

ha magas vagy(190cm) akkor nem lesz neked jó a széles kormány...nekem sem volt jó...de majd meglátod..
A concept....
WD40-et javaslom. behúzod a kuplungot és amennyire csak lehet juttasd be a cuccot. nem árt, ha egy kicsit meg is döntöd a gépet, hogy a gravitáció besegítsen egy kicsit
Semmi jelzés nincs ,a szerencsém, hogy pont akkor szakadt el amikor üresbe raktam...
Most már tényleg mindjárt mehetünk. Nincs sok hátra.
Majd gyűjtjük ismét a jó képeket és helyeket
Uff
ejj, van erre valami "előjelzés" hogy csere érett esetleg? Nem szeretnék így járni :)
Hali!Ma este hazafelé elszakadt a Drága (2004) Hornetem kuplung bowdene! tudna valaki segíteni abban hogy pesten a 13.ker közelébe hol lehet kapni...mert a karasnába rendelni kell!előre is köszönöm!
nyári kesztyű,perforált bőr cucc... :S alá vettem egy rövidnacit, pólót meg hosszúujú pólót,de picit karcsú volt.
A rendszámtartó saját gyártmány,nemrég tettem fel róla képet: itt megtalálod
szia !
igen N85-ös. Sajnos nem tudom, hogy mi számít zajosnak. Első bukóm így nincs összehasonlítási alap, de szerintem inkább a csendesebbek közé tartozhat.
picit még tényleg hideg, de azért ki lehetett bírni egy téli kesztyűben meg full bőrben :)

a rendszámtartód nagyon tetszik ? milyen tipus ez, hol szerezted be ?
Én sem bírtam ki,hogy ne kerüljek egy kisebbet,de azért elég hűvös volt még motoron...
Sziasztok!
Egy barátom most vett egy hibás CB400 super four-t és valószínűleg szüksége lenne majd segítségre, de nem tudom, melyik fórumra irányítsam

Ha tudtok segíteni, megköszönném!

Széles utat!
Az egy N85-ös kupak? Ha igen, kérlek írj már róla pár sort! Főleg az érdekelne mennyire zajos. Köszi!

A videjóban a szám sztem a Gimme Some Lovin.
18 dik másodpercnél kezdik ismerős de nem jut eszembe
De jo neked hogy ma tudtál menni vele.

http://youtu.be/Lb5YDfCD4D4

nem tudjátok hogy mi a zene cime amikor kezdődik a film.
A Matyi Büfé zsír hely :) Te pedig szerencsés, hogy volt időd gurulgatni
Remek délután....szikrázó napsütés....forró tea.....lilahagymás zsírosdeszka Szeretlek Dobkő !
Üdv!
Pest megyeiek, és délebbi kollégák ajánlom figyelmetekbe.

http://www.sportmotor.hu/motor...