Sziasztok!
Szeretnék tavaszal venni 1 darazsat.Valószínűleg kimennék vele nyáron 1 évre görögbe.Kint tanítok és szigeten elmotoroznék meg néha azzal jönnék haza.Azt szeretném tudni h milyen szervízre van szüksége és milyen sűrűn.Új vok ugyh mindent írjatok le please.köszi
Sziasztok!
Hornet 600-hoz keresek gépkönyvet, lehetőleg magyar nyelvűt 2001-es gép. Ha tud valaki segíteni dobjon egy mailt. Előre is köszi. Internetről letölthető is érdekelne, de eddig nem találtam.
Nem tudom még a motorom nincs kész de amúgy elég sűrűn járok arra mert szoktam járni horgászni bikazúgra!Szombaton is járok arra de csak átmegyek mert megyünk kunmadarasra!
Hát igen gyári kipszi van még rajta nem volt még lovém rá mert örülök hogy rendbe rakatom a csúszás után meg én sem vagyok még teljesen egyben!De nem tudom mennyire melegítené az utas lábát a sportdob!de a hangja nekem így is nagyon bejön!De ezzel mindenki így van mindenkinek a sajátja a király!
Honda Karasnában dolgozom és ma bejött egy ember, aki eladná a 600-as Hornetjét, mert másik motort akar venni (CBR600F). Tavaly márciusi, gyári világoskék, Öhlins futóművekkel, Leo Vince dobbal, fém fékcsövekkel, sötétített plexivel, hasidommal, karbon borításokkal, külső extrákkal... emlékezetből ennyi jut eszembe. A motornak az ég világon semmi baja sincs. Az irányár 1,6millió...
Ha valakit érdekel, akkor itt írjon...
Ha nem mozdul rá senki a köv. 1-2 napban akkor valószínű beszámítjuk az embernek a hornetet... csak gondoltam hátha vkit érdekel.
Hát kipróbálni nem nagyon tudom, mert ugye A1-es jogsim van. Van itt szarvason is egy, de nem nagyon merem kölcsönkérni. Énse szeretem ha kölcsönkérik az enyémet.
Az ybr -re csak azt tudom mondani hogy nekem előtte csak robogóm volt,nagyon kezelhető vas a hornet de ez ember függő megkell szokni nekem is volt ilyen problémám mert sajnos elcsúsztam vele ilyen kohosalakos uton de nem a motor hibája volt!!Mondjuk menni mentem már más motorral de ez nagyon bejött ha van lehetőséged próbáld ki nem fogsz csalódni!
Köszönöm az infót! 600-ast szeretnék 98-99-est.(erre fussa) . még eggy kérdés, utasnak mennyire kényelmes hosszabb távon (asszony ha megfájdul a hátsója).
Szeretnék tavaszal venni 1 darazsat.Valószínűleg kimennék vele nyáron 1 évre görögbe.Kint tanítok és szigeten elmotoroznék meg néha azzal jönnék haza.Azt szeretném tudni h milyen szervízre van szüksége és milyen sűrűn.Új vok ugyh mindent írjatok le please.köszi
Hornet 600-hoz keresek gépkönyvet, lehetőleg magyar nyelvűt 2001-es gép. Ha tud valaki segíteni dobjon egy mailt. Előre is köszi. Internetről letölthető is érdekelne, de eddig nem találtam.
Te mész?
Hallottatok az augusztusi Hondaweekend Motoros Találkozóról? 2006.08.11-12-13-án az orfűi campingben lesz.Biztos jó lesz a buli!
Honda Karasnában dolgozom és ma bejött egy ember, aki eladná a 600-as Hornetjét, mert másik motort akar venni (CBR600F). Tavaly márciusi, gyári világoskék, Öhlins futóművekkel, Leo Vince dobbal, fém fékcsövekkel, sötétített plexivel, hasidommal, karbon borításokkal, külső extrákkal... emlékezetből ennyi jut eszembe. A motornak az ég világon semmi baja sincs. Az irányár 1,6millió...
Ha valakit érdekel, akkor itt írjon...
Ha nem mozdul rá senki a köv. 1-2 napban akkor valószínű beszámítjuk az embernek a hornetet... csak gondoltam hátha vkit érdekel.
Széles utat!
Neked a hornet előtt milyen motorod volt? Csak mert nekem is nagyon tetszik,de ybr után kicsit erős lenne.