Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vespát akarsz?
Sziasztok!
Szeretnék tavaszal venni 1 darazsat.Valószínűleg kimennék vele nyáron 1 évre görögbe.Kint tanítok és szigeten elmotoroznék meg néha azzal jönnék haza.Azt szeretném tudni h milyen szervízre van szüksége és milyen sűrűn.Új vok ugyh mindent írjatok le please.köszi
Előre is köszönöm, ha elküldöd. Emil címem: enduroboy@freemail.hu
nekem 2006-osról van ha gondolod elküldöm!
Sziasztok!
Hornet 600-hoz keresek gépkönyvet, lehetőleg magyar nyelvűt 2001-es gép. Ha tud valaki segíteni dobjon egy mailt. Előre is köszi. Internetről letölthető is érdekelne, de eddig nem találtam.
Igen hallotunk róla de sajnos nem tudok menni meg kunmadaras a hétvégi program!
Te mész?
Szevasztok!
Hallottatok az augusztusi Hondaweekend Motoros Találkozóról? 2006.08.11-12-13-án az orfűi campingben lesz.Biztos jó lesz a buli!
Összetört az üzemanyag tankja ami nem olcsó meg az idomok festésre szorulnak!Amúgy nincs baja!
Akkor majd szólj ha kész a motor! Amúgy mi a baja?
Nem tudom még a motorom nincs kész de amúgy elég sűrűn járok arra mert szoktam járni horgászni bikazúgra!Szombaton is járok arra de csak átmegyek mert megyünk kunmadarasra!
Mikor jársz erre felé?
Nekem tetszik a hangja a gyári kipuffal is. Kicsit másabb mint az ybr. De nekem most ez is tetszik.
Hát igen gyári kipszi van még rajta nem volt még lovém rá mert örülök hogy rendbe rakatom a csúszás után meg én sem vagyok még teljesen egyben!De nem tudom mennyire melegítené az utas lábát a sportdob!de a hangja nekem így is nagyon bejön!De ezzel mindenki így van mindenkinek a sajátja a király!
Oké, én benne vagyok. Kíváncsi vagyok arra a motorra. Tiéden gyári kipufogó van? Mert én még csak oylat hallottam/láttam.
Én sem észre sem veszel 100 km élmény vele járni de majd egyszer össze futunk szénási vagyok
Hát az szép lenne ha panaszkodna. De te sem panaszkodsz mondjuk 100km után?
Alkalmas túrázásra nem panaszkodot még hogy bármi baja lenne!
És mennyire kényelmes? Lehet vele túrázni is? Mert én inkább arra használnám.
Sziasztok!

Honda Karasnában dolgozom és ma bejött egy ember, aki eladná a 600-as Hornetjét, mert másik motort akar venni (CBR600F). Tavaly márciusi, gyári világoskék, Öhlins futóművekkel, Leo Vince dobbal, fém fékcsövekkel, sötétített plexivel, hasidommal, karbon borításokkal, külső extrákkal... emlékezetből ennyi jut eszembe. A motornak az ég világon semmi baja sincs. Az irányár 1,6millió...

Ha valakit érdekel, akkor itt írjon...
Ha nem mozdul rá senki a köv. 1-2 napban akkor valószínű beszámítjuk az embernek a hornetet... csak gondoltam hátha vkit érdekel.

Széles utat!
Hát kipróbálni nem nagyon tudom, mert ugye A1-es jogsim van. Van itt szarvason is egy, de nem nagyon merem kölcsönkérni. Énse szeretem ha kölcsönkérik az enyémet.
Az ybr -re csak azt tudom mondani hogy nekem előtte csak robogóm volt,nagyon kezelhető vas a hornet de ez ember függő megkell szokni nekem is volt ilyen problémám mert sajnos elcsúsztam vele ilyen kohosalakos uton de nem a motor hibája volt!!Mondjuk menni mentem már más motorral de ez nagyon bejött ha van lehetőséged próbáld ki nem fogsz csalódni!
Hát nézd nekem az asszony még nem panaszkodot azt mondta hogy nagyon kényelmes!
Hello!
Neked a hornet előtt milyen motorod volt? Csak mert nekem is nagyon tetszik,de ybr után kicsit erős lenne.
Köszönöm az infót! 600-ast szeretnék 98-99-est.(erre fussa) . még eggy kérdés, utasnak mennyire kényelmes hosszabb távon (asszony ha megfájdul a hátsója).
sziasztok!Hallottatok a augusztusi Honda-motoros találkozóról?Állítólag Orfűn lesz.