Érdeklődnék, h esetleg nem tudtok-e 2007 hornetthez oldalán található az ülés alatt idomot(szürke színű)ugyanis nem lehet gittelni.
Kérlek SEGÍTSETEK!
Köszi
Z
Álla piac nem kicsit. Van egy ismerősöm, kék színű Hornetjét tavaly óta hirdeti. Gyönyörű állapotban van mégse megy el. Én is árultam a motorom egyéb okok miatt s fel év alatt 5-en hívtak, 1 jött megnézni. Annyi bajuk volt hogy nem ABS-es. Nehéz eladni, ha meg piaci ár alá mész azonnal gyanakodnak. Szerencse kell
Közben rákerestem és itt az apróban már fent van augusztus óta. Igaz még 1.190-ért. Most vagy tényleg ennyire áll a piac, hogy jó áron is nehéz eladni, vagy valami gond van vele. Majd kiderül...
Szerintem is áron aluli értékesítésről van szó, mintha valahol láttam volna is ue-t a motort. Bár lehet keverem.
Szóval inkább 1.2-1.4mFt a reális ezeknek. Én pont ezért döntöttem anno az új mellett, mert 1.8-ért a szalonból toltam kis tele extrákkal plussz kaptam Hondás cirdura dzsekit (aszem Honda Racing) és egy spool farmert (protektoros, kivehető béléses). Az is hozzátartozik, hogy a cimbivel 2en vettük egyszerre a mocit 2009-ben és ezért is lett jó az üzlet.
Egyébként az új, ha jó tudom most 2.2mFt.
Én meg igen. 1,2-1,4 között vannak a 2007-es gépek. Az én motorom is 2008-as gyártású de 2010-es forgalomba helyezésű. Tehát az is 4 éves. De mindegy is, eléggé pang a piac.
Srácok & Lányok ! Óvatosan a gurulgatásokkal....hideg van még....
És egy kérdés.: mivel itatjátok a darazsat? Van aki 98 használ?
Ha igen, és van összehasonlítása a 95 - 98 között, azt megköszi ha megosztja.
Én nem mondanám, hogy rendkívül olcsó, újonnan most 2,15 milla. A szóban forgó motor pedig idén lesz 5 éves és közel 20e km van benne. Szerintem ez egy reális ár, és korrekt ajánlatnak tűnik, de természetesen látni kellene.
Sziasztok!
Egy haverom hornet vásárláson gondolkozik és ez is szóba került.
Elég messze van tőle, úgyhogy nem szívesen menne el fölöslegesen. Ísmeri esetleg valaki a motort?
És van minden(em)
(Van neked microfilm elérésed is? )
Érdeklődnék, h esetleg nem tudtok-e 2007 hornetthez oldalán található az ülés alatt idomot(szürke színű)ugyanis nem lehet gittelni.
Kérlek SEGÍTSETEK!
Köszi
Z
Jo nehezen megy el.
Van hozzá cumóm. Hivj ha gondolod! 70/6321-829
Szóval inkább 1.2-1.4mFt a reális ezeknek. Én pont ezért döntöttem anno az új mellett, mert 1.8-ért a szalonból toltam kis tele extrákkal plussz kaptam Hondás cirdura dzsekit (aszem Honda Racing) és egy spool farmert (protektoros, kivehető béléses). Az is hozzátartozik, hogy a cimbivel 2en vettük egyszerre a mocit 2009-ben és ezért is lett jó az üzlet.
Egyébként az új, ha jó tudom most 2.2mFt.
És egy kérdés.: mivel itatjátok a darazsat? Van aki 98 használ?
Ha igen, és van összehasonlítása a 95 - 98 között, azt megköszi ha megosztja.
http://youtu.be/NrQoof1F2cQ
Egy haverom hornet vásárláson gondolkozik és ez is szóba került.
Elég messze van tőle, úgyhogy nem szívesen menne el fölöslegesen. Ísmeri esetleg valaki a motort?
Keresnék 2006-os hornethez első telókat, villahidat, kereket, vagy mindezt komplett első futóműben! iá. 150ezer ft!
Valaki?