Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Néztem egy árat, hogy tudj viszonyítani.: 2009 CB1000R
Bal tükör.: 13.036,-ft + Áfa (ehhez még kell adapter + az a takaró bigyu, ami az anyára megy)

Ez szorozva kettővel. Gyári új alaktrész árát írtam le.
A menet ugyanaz nem?
Milyen évjáratú CB1000R tükre yo a tiédre?
Ha már a tükör szóba került, valaki említette a CB1000R tükrét. Az nekem is bejönne, vagy legalábbis olyasmiket néztem. De nem nagyon találtam a neten eladót, vagy e-bayen. Gondolom a gyári vagyonokba kerül. Valakinek ötlet?
Köszi

Igen, e-bay. 8800 volt, ha minden igaz, cakk pakk. Hát még akkor milyen csajos lesz, ha kiszívja a nap és átmegy rózsaszínbe

Tükör azért lett lezsedve, mert így jobban a ponyva alá fér, amúgy meg akarok újakat, mert le vannak zúzva, csak ami tecc az drága

A kormányvég az érdekes story. A párom rendelt a motorjához ezüstöt, de kiderült, hogy nem a gyári kormányba való menetest küldtek neki, hanem ilyen univerzálisat. Haverja ingyen lefújta feketére nekem (megfolyt a festék egy helyen, alig látszott, de már nem kért érte pénzt ezért) Tavaly a kormánnyal felkerült az új vég is, majd jött a pitty putty, kb 1 hetes korába. Azóta nem cseréltem, mert tuti megint fikázok egyet.

A plexi fent csücsül a szekrény tetején, tavasszal megy fel Köszi a segítséget
Üdv!

Nekem ilyen van felszerelve és egyáltalán nem zörög. Egyébként Givi/Kappa bukócső a képek alapján.
bocs, azt hittem, hogy te hírdeted. kajakóma van de ha már itt tartunk.: én azt hallottam az ilyen eszközökről, hogy ok a védelem, de baromira zörögnek ha már felpattintotta az ember....
passz, annyit tudok amennyi oda van írva én is csak találtam, gondoltam érdekelhet valakit.
sérülésmentes? típusa?
ha valakit esetleg érdekel találtam hirdetések között 2007- bukócső 15000 huf

http://www.kepesmotor.hu/bukog...
Tükrökkel és kormány végsúllyal nem állsz valami fényesen!
Plexi "biznisz" összejött?
Szépek :) Csajosak :) Bay-es cucc? Mennyi volt?
Köszönöm ez hasznos volt. Gyűjtök még egy picit és megveszek egy tutit. Lehet megvárom a hornet találkozòt meghallgatom a kollégák szépségeit, az alapján kicsit könnyebb.
Csak ma került sor a felszerelésre, de siker van
Légvonalban mérve!
Teljes szélesség.
Magasság vagy felállás (felfogatástól a markolatig)
üdv, nekem az tetszik ha minden eredeti kinézetű a motoron ennyi az egész, eladni nem szeretném, de elcserélném gyári 98-2006 kormányra, BP-n lakom 18.ker. Melyik méretek kellenének pontosan?
Miért nem vagy elégedett vele?
Én is nemrég vettem kormányt arany színűt. Nagy tesztelésekre még nem volt lehetőségem. A színével nem tudok megbékélni (más arany mint ami a motoromon van)
Ellenben a tiednek a színe tetszik. Méretek? Ár? Merre vagy megtalálható?
http://www.motorrevu.hu/motorteszt/nagy_sportgumiteszt_tapadjon_ra?page
=2
kaptam jó ajánlatot 120/60as gumikra. kérdésem, hogy milyen következményekkel járna a váltás 70-esről 60-asra?
nem rossz kérdés.
itt van egy teszt, ahol összehasonlítanak új és 3000km-t futott abroncsokat.
az látszik, hogy kis mértékben romlanak a gumi tulajdonságai használtan.
ráadásul vizes felületen gondolom ennél is jobban jeletkeznek a kopás miatti hátrányok.

szóval érdemes új gumikat venni.
amatőr kérdés...

Ugye nyilvánvaló, hogy amint kopik a gumi úgy csökken a tapadása nedves, vizes úton.
Száraz útra is igaz ez ? Vagy lehet inkább még jobb is mivel kezd egyre jobban slick lenni ?
bocsi oltári hülyeséget kérdeznék
Hello Denyboy,

Én is nagyon sokáig kerestem jó kipuffantót.
Sajnos nem túl jók a tapasztalataim. Minden ..art el akarnak adni, és mindig csak egy kicsit kell alakítani hogy tuti legyen a Hornetre.
Vettem az ebay.de-ről egy karbon verseny rendszert ami postával együtt 25 recsegő volt, de nem volt szép a motoron. Aztán itthon vettem egy Bodis-t. Ami állítólag egy PC36-on volt, de beleért a rugóba...
Utolsó próba: ebay.it gyári Akra PC36-ra használtan. Király, passzol a motorra, szép, és olyan hangja van hogy be...rok a gatyámba. De az ára 70 papír volt szállítással.
El kell dönteni mit szeretnél, szuttyogni és sufnituninggal felpattintani valamit, vagy egy normális kész rendszert amivel nem lesz gond.
Ma már én is kézhez kaptam. Majdnem hozzáfagytam, mert egész nap az autóban pihent az utcán. Holnap felpróbáljuk