Ha már a tükör szóba került, valaki említette a CB1000R tükrét. Az nekem is bejönne, vagy legalábbis olyasmiket néztem. De nem nagyon találtam a neten eladót, vagy e-bayen. Gondolom a gyári vagyonokba kerül. Valakinek ötlet?
Igen, e-bay. 8800 volt, ha minden igaz, cakk pakk. Hát még akkor milyen csajos lesz, ha kiszívja a nap és átmegy rózsaszínbe
Tükör azért lett lezsedve, mert így jobban a ponyva alá fér, amúgy meg akarok újakat, mert le vannak zúzva, csak ami tecc az drága
A kormányvég az érdekes story. A párom rendelt a motorjához ezüstöt, de kiderült, hogy nem a gyári kormányba való menetest küldtek neki, hanem ilyen univerzálisat. Haverja ingyen lefújta feketére nekem (megfolyt a festék egy helyen, alig látszott, de már nem kért érte pénzt ezért) Tavaly a kormánnyal felkerült az új vég is, majd jött a pitty putty, kb 1 hetes korába. Azóta nem cseréltem, mert tuti megint fikázok egyet.
A plexi fent csücsül a szekrény tetején, tavasszal megy fel Köszi a segítséget
bocs, azt hittem, hogy te hírdeted. kajakóma van de ha már itt tartunk.: én azt hallottam az ilyen eszközökről, hogy ok a védelem, de baromira zörögnek ha már felpattintotta az ember....
Köszönöm ez hasznos volt. Gyűjtök még egy picit és megveszek egy tutit. Lehet megvárom a hornet találkozòt meghallgatom a kollégák szépségeit, az alapján kicsit könnyebb.
üdv, nekem az tetszik ha minden eredeti kinézetű a motoron ennyi az egész, eladni nem szeretném, de elcserélném gyári 98-2006 kormányra, BP-n lakom 18.ker. Melyik méretek kellenének pontosan?
Miért nem vagy elégedett vele?
Én is nemrég vettem kormányt arany színűt. Nagy tesztelésekre még nem volt lehetőségem. A színével nem tudok megbékélni (más arany mint ami a motoromon van)
Ellenben a tiednek a színe tetszik. Méretek? Ár? Merre vagy megtalálható?
nem rossz kérdés.
itt van egy teszt, ahol összehasonlítanak új és 3000km-t futott abroncsokat.
az látszik, hogy kis mértékben romlanak a gumi tulajdonságai használtan.
ráadásul vizes felületen gondolom ennél is jobban jeletkeznek a kopás miatti hátrányok.
Ugye nyilvánvaló, hogy amint kopik a gumi úgy csökken a tapadása nedves, vizes úton.
Száraz útra is igaz ez ? Vagy lehet inkább még jobb is mivel kezd egyre jobban slick lenni ?
bocsi oltári hülyeséget kérdeznék
Én is nagyon sokáig kerestem jó kipuffantót.
Sajnos nem túl jók a tapasztalataim. Minden ..art el akarnak adni, és mindig csak egy kicsit kell alakítani hogy tuti legyen a Hornetre.
Vettem az ebay.de-ről egy karbon verseny rendszert ami postával együtt 25 recsegő volt, de nem volt szép a motoron. Aztán itthon vettem egy Bodis-t. Ami állítólag egy PC36-on volt, de beleért a rugóba...
Utolsó próba: ebay.it gyári Akra PC36-ra használtan. Király, passzol a motorra, szép, és olyan hangja van hogy be...rok a gatyámba. De az ára 70 papír volt szállítással.
El kell dönteni mit szeretnél, szuttyogni és sufnituninggal felpattintani valamit, vagy egy normális kész rendszert amivel nem lesz gond.
Bal tükör.: 13.036,-ft + Áfa (ehhez még kell adapter + az a takaró bigyu, ami az anyára megy)
Ez szorozva kettővel. Gyári új alaktrész árát írtam le.