Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép ez a neonzöld Darázs, gratulálok hozzá! Kezdek rájönni a problémára. Ami a hűtővíz csövet alulról kikerüli rész, s csatlakozik a többi részhez (amit a váltó mögött rögzítesz s a motortartónál) az nekem szerintem rövidebb. Ezért van az, hogy feszíti a hűtővíz csövemet, s akkor tudnám rögzíteni a motortartónál, míg hátul nem. De ne hétvégén dobok fel képeket, hátha lenne pár ötletetek ...
Vagy még talán ezeket a képeket nézd meg.
Szia!
Küldeném,de nem látom az email címedet.
sziasztok, le szeretném majd cserélni a motoromat 1 Hornetre. Sajnos sokat melózom igy kevés időm van, igy lenne pár kérdésem. Választásom eddig a 900as változatra esett, mert az ülés alatti kipufogósak tetszenek, ami ha jól tudom az ezres változatnál nincs. 600nál nagyobbat szeretnék, a kérdésem az lenne h a gyártott 900asok közül 1 fajta van csak? volt vmi változtatás rajtuk? mert a 600asoknál találtam több fajtát is pl a müszerfal rész, 900asnál vannak különbségek vagy végig 1 fajtát gyártottak?
Szia! Köszönöm Küldött már greenfox fórumos társunk is képeket, de minél több van annál jobb Az adatlapomon lévő e-mail címre pár nagyfelbontású képet tudnál küldeni, hálás lennék Ja igen, s a kuplung felőli oldal nem stimmel, az a fontosabb! Köszönöm
Szia! IGgaz az,hogy mire fogod használni a gumit, ezt döntsd el. Nekem pl fontos, hogy tartós legyen s a hosszú túrákat is bírja, de azért ha felmerészkedünk a szerpentinekre, akkor meglegyen a tapadás. Én Metzeler Z8-at vettem. Egyelőre nincs fent a motoron, de sok jót olvastam róla. De egy Pilot Road-dal se fogsz mellé :)
Tisztázni kéne milyen célra kell, mert nem egy kategória a két gumi.
M3 =- letolni a sportmotorosokat a szerpentinen
PR2 (3?) =- túrázni a cimbikkel sok km-t
Én a PR-t venném, mert arányaiban véve tovább tart, mint amennyivel kevésbé tapad száraz, meleg aszfalton.
Olvasom,hogy gondod van a bukócsővel,új(2007-) a motorod,ha igen akkor küldök képéket hátha segít.
Nagy Dilemma lépett fel .... :) Hornetre metzeler sportec m3 vagy michelin pilot road 2?
Megtaláltam köszi! De hozzáteszem a rajzon se ugy van minden mint élőben. Hagyom is majd tavasszal valahogy felszereljuk :)
nézted már a Givi.it oldalt? Ha kiválasztod a.: My Motorcycle - Honda CB 600F (Hornet) '07- akkor le tudsz töltetni egy PDF-et, hogy minek hová kell(ene) passzolni....hátha ez segít....

http://www.givi.it/attachfile/...
Hát addig fogom hajlitani, flexelni míg jó nem lesz. S reménykedem benne hogy nem gyengül el az anyag. A végen meg kiderül h olcsóbb lett volna egy újat venni
végre vigyorogni is "látunk" :) már megérte balf@szoskodnom
Köszönöm a képet, de ez nem a Givi féle bukócső. Az enyém Givi-s. Ja s mellékesen a google-on csak bal oldali kép van a bukócsőről, másik oldali nincs
Aktuális persze, jó lenne látni, hogy egy normális miként áll. S csak a váltó oldali oldal a fontos, a másik oldal az passzol. Nagyon hálás lennék a képekért!

Egyébként az eladót 2 napja hívom, nem veszi fel, vissza se hív. Ennyit erről... De nem értem miért jó a vásárlókat átb..zni. Ez annyira "magyar". Telefonban azt mondta, gyönyörű, szinte új sérülésmentes állapotban van. Grr..

Viszont ami furcsa, hogy a heggesztett rögzítő fül, kb jó helyen van, habár így is nagyon feszíti a hűtővíz csövét. A vége, ami rögzül a váltó mögött, az nem ér oda. Kellene még 1 cm... De akkor vágni kéne, minimum két helyen. Valahogy ez a jobb oldal nagyon nem passzol. Selejt lenne?! Nem tudom, de pár fejfájós órát biztos okozni fog
2005-06 hornet 600 felnik, szép állapotban.
40 ezer a pár.
70/6321-829
Darázsra konkrétan nincs rádió tudtommal, fura is lenne.
De pl a Deauville-re van gyári hondás, aminek olyan ára van, h először sírsz, később meg zokogsz ha meglátod...
Sziasztok! 2 dolog érdekelne. Az egyik az hogy miként a legegyszerűbb a motorra kamerát rögzíteni. Sajna nincs vhs, csak egy egyszerű fényképező, de jó lenne egykét utat felvenni. Ha valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata megoszthatná.
A másik hogy gyártanak e kimondottan motorra rádiót? Vagy ez még nem létezik?
Csak a pároméból kiindulva. Szét kellett vágni a csövet és arrébb heggeszteni 1-2 centit. A védelem attól még megmaradt, mert azért arra figyeltünk, hogy a feladatát adott esetben ellása. Szóval meg lehet azt csinálni normálisan is
Mondjuk akk a hasidomot kellett volna talán. Ez mégis védelmet nyújt, az meg dísz. Szvsz persze...
Lehetséges, hogy valami hasidom miatt kellett átalakítani...
Hát sajnálom, hogy mellényúltál. A kókány nem látszott a képen. De ha még aktuális majd csinálok képet, mert ha van a környékeden ügyes szaki, aki visszaalakítja, akk hátha sikerül felpattintani.
eladónak panaszkodtál? vagy belenyugodtál a dologba?
Örül neki. Az egyik oldalon az egyik rögzítő ujra van heggesztve s az egész ujra festve. Fényben látszik a különbség. Megbántam