Nekem is 7 mm-es van piros, fényvisszaverős, 2e Ft volt a vateráról. Ívre hajlított, patent. Várok kicsit amíg melegszik az idő, megpucolom a felnit és mehet a helyére.
Felnicsík felrakásán gondolkozom. Fehér a gép, így piros színre gondoltam.
Itt az apróhirdetések között találtam is egy jó ajánlatot. A sztenderd szélesség méret itt 7mm.
Az a kérdésem, hogy akinek van, annak milyen szélességű a felnicsík. Elég a 7mm vagy érdemes szélesebbet feltenni?
Azt én nem tudhatom
De szerintem a tiedre is fel lehetne rakni egy közepes méretűt biztonságban.
Én jobban aggódom pl az oldaltáskák miatt. Mert ügye jobb oldalt eltartja a kipufi de baloldalt semmi. Úgy hogy inkább beszerzek el Givi T214-est
Tanktáskánk van a márkából, hasonló méretekkel rendelkező, a napi cucc simán belefér. Egy hétvégére való neheze is egy hátizsákkal kiegészítve.
Nézegettem a puha nyeregtáskákat, de én úgyse megyek olyan messzire motorral, hogy kelljen annyi (egyelőre) A mostani kis hátizsákom meg kis tanktáskám meg elég volt eddig a 2 napra, max az esőruha már gumipókozva volt. Szóval ennyi nekem elég lenne és végre nem a hátamon hordanám a nehezét. Ha motorozunk akkor azért nem kell sok cuccot vinni, ha víz mellé megyünk akkor meg azért
Hajrá(f) :) Nekem nem gyere be a tatyó .... a gyári teccik :) De ha megvan, írd le, hogy milyen, hogy passzol a helyére, és hogy mi mindet lehet belegyömöszölni
Lehet romlott volt a vacsid, de a gyári ennyi...még csoportos rendelés esetén is :) Ez olyan, mintha a haverokkal mennél el vásárolni a közeli Tesco-ba, mert úgy kapsz kedvezményt
Igen! És azért merem majd beshoppingolni, mert az új CBR600 és a 2011 Hornet ülése (is) megegyezik 100%ban. Namámost lepattintottam egy új Hornet ülését, és összevetettem a rögzítési pontokat a sajátoméval....felszerelhető
Megvenném én, de még protekcióval is igen borsos a kicsike...... cirka 40Eft mindennel együtt Majdgyúrok rá, de szeretném nyárra beszerezni, hogy ne egy CBR tanktáskáján kelljen kibérelni mindíg
Hogy Én mennyit kerestem ezt a táskát,mióta az ősszel láttam Mezőberényben a streetfighter napon...Kíváncsi lennék rá,hogy állna a 2007-esen,pláne,hogy az ülésem is át van alakítva.
Van egy ötletem!Vedd meg,aztán valamikor összefutunk és felpróbálom az enyémre.
egy új hátsó túra-sport motorguminak mekkora a borda mélysége a koptatóig ?