Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok !

egy új hátsó túra-sport motorguminak mekkora a borda mélysége a koptatóig ?
Szia!

Nekem is 7 mm-es van piros, fényvisszaverős, 2e Ft volt a vateráról. Ívre hajlított, patent. Várok kicsit amíg melegszik az idő, megpucolom a felnit és mehet a helyére.
Felnicsík felrakásán gondolkozom. Fehér a gép, így piros színre gondoltam.
Itt az apróhirdetések között találtam is egy jó ajánlatot. A sztenderd szélesség méret itt 7mm.
Az a kérdésem, hogy akinek van, annak milyen szélességű a felnicsík. Elég a 7mm vagy érdemes szélesebbet feltenni?
Gratula! Hosszú, és sok cipőszétrágós, este a mamihoz bújós éveket kívánok!
Khmm....nem vagyok (annyira) kövér, hogy ne tudjam átlendíteni a lábamat Ez van PammmmPammmm
Nekem elég lesz a tanktáska 2-3 napos utakra, hosszabb túrára meg felszerelem a dobozt.
Azt én nem tudhatom
De szerintem a tiedre is fel lehetne rakni egy közepes méretűt biztonságban.
Én jobban aggódom pl az oldaltáskák miatt. Mert ügye jobb oldalt eltartja a kipufi de baloldalt semmi. Úgy hogy inkább beszerzek el Givi T214-est
hehe... tényleg :):)
Jaa értem, szóval nagyobb "farkincával" kevesebb dolgot veszítünk el... :)
Legmélyebb tiszteletem mindenkinek.
Nem akartam zavarni, csak egy kicsit átjöttem kuncorászni rajtad
Nem tervezem a motor váltást , de meggondolom

Ui.: a táskától, majd nem fogsz tudni felülni a motorra
Jiiiiháááá
Nagymami lettem vasárnap este
Mert kicsi a farkincád.
Nekem még kényelmesen ráteszem, elfér.
Mindig azon paráznék hogy mikor veszítem el :)
A tanktáskát legalább látom :)
Jó, hát akinek van a táskához való motorja

Tanktáskánk van a márkából, hasonló méretekkel rendelkező, a napi cucc simán belefér. Egy hétvégére való neheze is egy hátizsákkal kiegészítve.

Nézegettem a puha nyeregtáskákat, de én úgyse megyek olyan messzire motorral, hogy kelljen annyi (egyelőre) A mostani kis hátizsákom meg kis tanktáskám meg elég volt eddig a 2 napra, max az esőruha már gumipókozva volt. Szóval ennyi nekem elég lenne és végre nem a hátamon hordanám a nehezét. Ha motorozunk akkor azért nem kell sok cuccot vinni, ha víz mellé megyünk akkor meg azért
Hajrá(f) :) Nekem nem gyere be a tatyó .... a gyári teccik :) De ha megvan, írd le, hogy milyen, hogy passzol a helyére, és hogy mi mindet lehet belegyömöszölni
Nyah tessék kerestem "alternatívát"

Táska

BTW a gyárival nem ér fel, ellenben egy elég minőségi márka. Nehogy benevezzek egyre
Koszos 20eft nem qrom el az ülésemet, az tuti
Ha 20 ezred van rá vegyél valami Louisosat. Egy bármilyen márkásabb szűtyő simán van ennyi, még több is, nem hogy egy gyári

De ahogy látom nem a táska a sok, hanem az a spéci rögzítő izé. Na azt kell okosba megoldani
TAIL PACK ATT. 20.265,-ft +áfa (szatyor rögzítő kit)
TAIL PACK 14.669,-ft +áfa (ez a szatyor)

szummaszummárum.: 44.366,-ft bruttó sok...
Lehet romlott volt a vacsid, de a gyári ennyi...még csoportos rendelés esetén is :) Ez olyan, mintha a haverokkal mennél el vásárolni a közeli Tesco-ba, mert úgy kapsz kedvezményt
Igen! És azért merem majd beshoppingolni, mert az új CBR600 és a 2011 Hornet ülése (is) megegyezik 100%ban. Namámost lepattintottam egy új Hornet ülését, és összevetettem a rögzítési pontokat a sajátoméval....felszerelhető
Fuu ez komoly jol néz ki nagyon összekéne dobni rá többen hátha ugy olcsobb ha többen veszünk.

40 ezer elég huzos ára van elég lenne 20 ezer is
Megvenném én, de még protekcióval is igen borsos a kicsike...... cirka 40Eft mindennel együtt Majdgyúrok rá, de szeretném nyárra beszerezni, hogy ne egy CBR tanktáskáján kelljen kibérelni mindíg
Hú ez a gyári?

Láttam a Safetys Viktor képei között egy új CBR600F-en, elég jól nézett ki (legalábbis az)
Hogy Én mennyit kerestem ezt a táskát,mióta az ősszel láttam Mezőberényben a streetfighter napon...Kíváncsi lennék rá,hogy állna a 2007-esen,pláne,hogy az ülésem is át van alakítva.
Van egy ötletem!Vedd meg,aztán valamikor összefutunk és felpróbálom az enyémre.