....megjöttek a karok (állíthatós, felhajlós, szépséges,) robogok a danger-be, hogy meglessem a rudat :) és megrendeljem a megfelelő szinűt.
(http://www.danger.hu/webshop/products&id=2030)
A kiput meg lelövöm nem mobillal, hanem valamimással :) bocsi a késlekedésért....
Jó olcsó, bár nem értek hozzá Ahogy ahhoz sem, hogy mi mennyire univerzális. Bár tuti, hogy az, mert az én dobom valami GSX, talán F-en volt előtte és elég volt az összekötő, állítólag. Fene se tudja. Előző előtti tulaj bótolta. Én csak a hangtompítót meg az utólagos "E" betűt intéztem a vizsga miatt.
Az "E" betű jó dolog, főleg ha nem csak itthon karcolsz.
BTW a kéttesónak nincs olyanja...
http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Ezt a dobot néztem, csak hát, furcsán nézne ki a kipufogó ha rövidebb lenne sokkal!
Lecsekkolom azért az ebay-t hátha
Ebayen nem játszik mert drága lesz a szállítás a súlya miatt. Az a baj hogy valami márkásabbat akarok egyszer megvenni. Összekötő csövet mennyibe fájhat legyártatni? A magyarral nem lenne gond csak magyar. Bár az ismerősöm tartóra gyönyörűen szolt. Szóval nem kizárt. Akra leó v. two bro, agy valami hasonló használtat szeretnék. Egyébként van valaki akinek nem ott van a kipufogója ahol a gyári? nem sz oldal hanem magasság szempontból
Összekötőcsövet vehetsz is meg gyártathatsz is. Az ár eléggé attól függ, honnan, mit. Nekem, ha emlékezetem nem csal, Martin 15-öt mondott 1 éve... De előfordulhat, hogy ricsibontóba is van, akárcsak dob (szokott lenni neki használt márkás dobja, csak ritkán és elkapkodják)
Ha a minőség nem annyira fontos, akkor e-bay (nem feltétlen szarok, de azért elég sok a kínai dob, aminél az egyik baj, hogy nem 'E' betűs, a többiről érdemben nem tudok nyilatkozni)
Sportdobot szeretnék a mocira felrakni, most egy herélt van felrakva, jól szól, de nem az igazi. Szeretném valami jóra lecserélni, a képes motoron nézem a hirdetéseket, találtam is 1-2 de nincs oda írva, hogy konkrétan hornetre való. Mit kell néznem vásárláskor? ÖSszekötő csőnek mekkorának kell lennie, vagy mennyibe fáj, egy olyannak a legyártása? Vagy ajánlanátok valamit? Gyártatni nem akarok, max 40-50e lesz rá.
megmondom őszintén, én sem vagyok az a típus, aki szeret elszöszmötölni ilyesmikkel...
bár ha tényleg ívre van hajlítva, akkor nem lehet olyan macera a dolog.
csak a postás ne hajlítsa tovább...
Rákérdeztem az ajkai srácnál akik gyártják a felnicsíkokat.
900/kerék összegért felteszik, persze csak tavasszal.
Szerintem én nem állok neki bénázni, elgurulok ha jobb idő lesz, igy legalább garantált a végeredmény.
Na a mágnesbe én sem bízok, ezért van tankbör fent és arra csatolható táska.
Hátul meg a sima pántos verzió is vizsgázott már meg a gumipók is. Igaz nem szerpentinen és idönként tapizom, hogy megvan-e még. Tükörbõl nem látom sajna.
Ha minden igaz meghöttek a karok is, hétvégén lesz nálam, fel is próbálom.
Tőlük vettem én is. Meg vagyok vele elégedve!
Nincsenek valami finom ujjaim, de nekem is sikerült felrakni.
Tökéletesen tiszta felnire nagyon jól ragad, de a magasnyomású mosót nem szereti!
Nem tudom ti hogyan csináltátok a felrakást,de az biztos,hogy mi a cégnél a letisztított(higítóval)felületet bevízezzük és úgy rakjuk fel a matricát.Így nem ragad oda egyből,finoman lehet csúsztatni,beállítani majd a végén szivaccsal,puha ronggyal át kell simogatni,hogy nemaradjon alatta levegő és várni kell vele,hogy kiszáradjon alóla a víz.A felnicsíkhoz azt hallottam,hogy érdemes lelakkozni,így mosáskor nem pöndörödik fel a széle,a gyári Honda logó is mat rica a tankon,csak levan lakkozva.
azt írja:
"A csíkok a felni ívére hajlítva vannak LEGYÁRTVA, így a felhelyezés nagyon egyszerű,
és szebb is mintha egy egyenesből kellene neked, szabad kézzel ívet hajlítani"
Szia meg mondom őszintén nem olyan nehéz felrakni,de vigyázzni kell rá mert könnyen törik.
én itt rendeltem neten fényvisszaverős,rá volt írva a boritékra nem lehet félbehajtani,erre a postás ugy hozta hogy félbe volt.
megtört ,meg nagyon jol lekell takarítani a felnit hogy ragadjon.
kézügyesség kell hozzá tényleg.
nekem egy két helyen ferda de csak közelről látszik.
egyébként faxán visszaveri a fényt tényleg.
Szerintem nem vészes felrakni, egy kis türelemmel megy (mondom, én még nem csináltam meg). Sógorom vett a saját mocijára, kényelmes tempóban egy óra alatt megvolt neki. Ha van egy kis kézügyességed nem olyan vészes.
Ha majd készen leszek, teszek fel képet.
(http://www.danger.hu/webshop/products&id=2030)
A kiput meg lelövöm nem mobillal, hanem valamimással :) bocsi a késlekedésért....
van hátrány, előnye?
Az "E" betű jó dolog, főleg ha nem csak itthon karcolsz.
BTW a kéttesónak nincs olyanja...
http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Ezt a dobot néztem, csak hát, furcsán nézne ki a kipufogó ha rövidebb lenne sokkal!
Lecsekkolom azért az ebay-t hátha
Úgy gondolod, ahogy a CBF600-nak? Látni láttam már, de nem biztos hogy kishazánkba. Mondjuk szerintem pont jobb ott fent
E-bay nem mindig drága ám...
Ha a minőség nem annyira fontos, akkor e-bay (nem feltétlen szarok, de azért elég sok a kínai dob, aminél az egyik baj, hogy nem 'E' betűs, a többiről érdemben nem tudok nyilatkozni)
Sportdobot szeretnék a mocira felrakni, most egy herélt van felrakva, jól szól, de nem az igazi. Szeretném valami jóra lecserélni, a képes motoron nézem a hirdetéseket, találtam is 1-2 de nincs oda írva, hogy konkrétan hornetre való. Mit kell néznem vásárláskor? ÖSszekötő csőnek mekkorának kell lennie, vagy mennyibe fáj, egy olyannak a legyártása? Vagy ajánlanátok valamit? Gyártatni nem akarok, max 40-50e lesz rá.
Köszönöm!
bár ha tényleg ívre van hajlítva, akkor nem lehet olyan macera a dolog.
csak a postás ne hajlítsa tovább...
900/kerék összegért felteszik, persze csak tavasszal.
Szerintem én nem állok neki bénázni, elgurulok ha jobb idő lesz, igy legalább garantált a végeredmény.
Hátul meg a sima pántos verzió is vizsgázott már meg a gumipók is. Igaz nem szerpentinen és idönként tapizom, hogy megvan-e még. Tükörbõl nem látom sajna.
Ha minden igaz meghöttek a karok is, hétvégén lesz nálam, fel is próbálom.
Nincsenek valami finom ujjaim, de nekem is sikerült felrakni.
Tökéletesen tiszta felnire nagyon jól ragad, de a magasnyomású mosót nem szereti!
Üdv!
ezt a hirdetést néztem, itt a "sima" 1490Ft lenne kerekenként.
http://www.kepesmotor.hu/felni...
azt írja:
"A csíkok a felni ívére hajlítva vannak LEGYÁRTVA, így a felhelyezés nagyon egyszerű,
és szebb is mintha egy egyenesből kellene neked, szabad kézzel ívet hajlítani"
én itt rendeltem neten fényvisszaverős,rá volt írva a boritékra nem lehet félbehajtani,erre a postás ugy hozta hogy félbe volt.
megtört ,meg nagyon jol lekell takarítani a felnit hogy ragadjon.
kézügyesség kell hozzá tényleg.
nekem egy két helyen ferda de csak közelről látszik.
egyébként faxán visszaveri a fényt tényleg.
Ha majd készen leszek, teszek fel képet.
Tartok tőle hogy nekem nem sikerülne szépen ívre illeszteni :)