Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak a fekete közelebb van,ennyiből az lesz az első,és ha nem sérült akkor marad azt,a fekete mint szín jobban bejön mint a fehér
Ezt már célszerűbb lenne megnézned. Először kérj le nagy felbontású képet róla e-mailban! Ha nem látsz semmi kirívót a képeken akkor menjetek el megnézni olyannal aki ért hozzá. Attól, hogy átfényezte még nem gáz.
2003-tól gyártottak fehéret, és a műanyag oldaldekni is le van fényezve.
miből gondolod hogy fényezve volt?
kepen semmi feltuno nincs, valoszinu fenyezve lett, meg kene nezni eloben.
köszönöm az észre vételeket
És ezt ismeri valaki? http://www.kepesmotor.hu/honda...
igen, az egy jól sikerült vétel volt!
Ráadásul ott a szövegben, hogy: egyben vagy ALKATRÉSZKÉNT ami már sokat elárul róla
Én az enyémet 525.000- vettem. Egy csavart sem kell pótolnom, friss olajjal, 90% gumikkal, szezonra felkészítve.
Ha erre az árra rászámolod: gumik(minimum:45.000), fékek, lánc, tükrök, esetleg festés javítása, matrica, plusz postaköltség, telefonok és utána járás, hát.... már nem a legjobb ár pláne, ha még nem is értesz hozzá és ezt mind szerelővel kell megcsináltatni.
Na igen,de ahogy mondod ha a váz és a motor nem sérült akkor a többi javitható potolható!HA rámegy 100 ezer pl akkor is jó még mivel akkor az biztos ki is lesz cserélve nem csak rámondva hogy ez meg az meg lett csinálva,csak mondjuk most bajod a próba út.
szerintem is, ennyiért nem lehet csodát várni, valamiért ennyi az ára. Ha a váz nem sérült és a motor + elektronika is jó akkor túl nagy szívás nem lehet. Persze a részletek is lényegesek gumi, fékek, teló, kormánycsapágy, kuplung, lánc stb mert lehet, hogy ha ezekre költeni kell ugyanott vagy mintha vennél egyet 600e-ért. Az enyémet 450-ért vettem külföldi papírral, de még 85-t rá kellett költenem, ebben volt olaj, szűrők, teló szimering és kormánycsapágy csere. Ha Te nem vagy profi motor szaki, mindenképpen próbálnék vinni egyet, biztos talál valamit ami esetleg alku tárgya lehet.
Szia.szerintem az inkább kilowatt akar lenni nem?
Ennyi pénzért ha sérülve is volt,de szépen megvan csinálva akkor sem sok,nem új motor,,mondjuk ez az én véleményem,ha motorikusan jó akkor igazán a többi már csak apróság!
vagy tud valaki hasonló árkategoriában hornetet?
egyszer témában volt ez a motor, elsőre annyi látszott hogy jobb oldalon fordíva van rajta a honda logó (kicsit benézte) , és nincs rajta tükör ha jól emlékszem. Valószínű borulva volt, ami nem kizáró ok természetesen hiszen nem sok 12 éves moci van ami nem volt még oldalán. Leömlők egész szépek (bárcsak az enyémek is ilyenek lennének:)), viszont azt a 70LE-t nem igazán értem.
Legjobb tudomásom szerint nincs súlyos típushibája, csak a "szokásos"...kopóalkatrész, törések.
Normálisan használva, rendszeres olajcserével 100e km-ig tuti nem kell aggódni, de lehet olvasni neten 200e felett futott motorokról is. Azt szokták mondani, h hamarabb törik össze, mint elkopjon és lehet is benne valami.
Ez csak hatso.mar varom mikor lehet kiprobalni.nem hasznalt!
Sziasztok
Szeretnék venni egy Hornet-et!
Vannak valami tipus hibák amire oda kell figyelni vásárláskor?
Mennyi kilométer tudnak gond nélkül,ha rendesen van olaj cserélve?
Netán ezt ismeri valaki: http://www.kepesmotor.hu/honda...
Ez csak a hátsó ugye
Vagy használt guma
De tudjuk
Március 31.

Hornet Facebook
Sportmocin
Már megvan Sportec M3 lett 35E szereléssel együtt!Kíváncsi leszek rá!
Csak jönne már a tavasz!Nem tudjátok esetleg mikor lesz az első hornet-es gurulás?
sportec m3
sportec m3
Ebben a zöldben nagyon szép a moci
Jah igen. A kereklámpásnak (250--es, 600-as, 900-as) fent van a kipufogója, a 2007 után gyártott 600-asnak és a CB1000R-nek meg lent. Sőt a 900-asnak kettő is jutott
Megjött a selyemcukor testvére
Egy kis zavar léphetett fel az erőben
Hornetből nincs 1000-es, az CB1000R, amit csak tévesen hívnak annak.
900-as van, de nem túl sokáig gyártották (2003-2005,6, talán)
600-ast ellenben '98-napjainkig, ebből nagyjából 2 kategória van (kereklámpás és az új) jobban szétszedve '98-02-ig, '03-06-ig, '07-10-ig és a mostanit tavaly óta. Ezért lehet az, hogy találtál többféle műszerfalast.