Semmi baj hogy nem reagáltál,én is szeretem a mocim mondjuk én inkább autos vagyok arra már nem keveset költöttem amit meg tudsz nézni a fotoim között.
Első a kocsi,második a moci sajnos kettőt egyszerre nem tudom tunigolni a fizetésem miatt pedig csinálnám szívesen az tutti.
Kis kocsimon még most is fog változni egy két dolog meg március vége fele megy ki a Tuning showra .
Asszem maradok a fék/kuplungkar, kormánycső, és kipu újításnál. Így leírva is sok, pláne a mai árak tekintetébe A benyáról nem kívánok nyilatkozni
(a kép milano-ban készült a kiállításon. kicsit másképp néz ki szerintem.....)
Kehet, ez nállam valami aberráció, de elmesélem.....
Fekete a motor....aranyszínű a telószár, aranyszínű a féknyereg elől-hátul..... a mentoromnak köszönhetően már lesz rajta aranyszínű fékkar....nekem ebből az következik, hogy a felni, ha cserélve lenne, akkor aranyszínű lenne.....így teljes az összhang nekem....a fehér kilógna a sorból.....
Na akkor ezt figyuszd BikePics-en találtam. Nekem is az arany volt az első gondolatom, de nem tetszenek annyira. Viszont ez a fehér, egy fekete színű fényvisszaverős vékony felnicsíkkal...ütős lenne
Én is kapom mindenfelől, minek költesz rá annyit, miért nem jó így?! Valahogy mindig jár az agyam, hogy nézne ki jobban Mostani agymenésem a hófehér felni, amit ha minden összejön 2 héten belül meg is csináltatok Egyébként meg motorra nem sajnálom a pénzt
Bocs, hogy nem reagáltam rá.....az Akra vélhetően megmarad, sokba került ahhoz, hogy most túladjak rajta...plussz már be is van járatva Egyszóval kifejezve.: megfizethetetlen
Épp ma kaptam fejmosást a mentoromtól (remélem olvassa soraim, és rotyog az agyvize hogy megemlítem) hogy mi a mit variálok má' annyit a darazsammal
találkozó du., 01:00 Budapest IV.ker. Váci út Andretti (motoros vendéglő)
Uticél.: Budapest----Szekszárd----Orfű (összesen 2x 250 km)
Indulás 01:30 nyugodt tempóban Szekszárdig, ott csatlakoznak a Szekszárdi Motorosok, majd felfedezve a borváros szépségeit (kilátó stb....), elindulunk Orfűre.
A cél egy jó hangulatú, vidám, felhőtlen motorozás, lehetőség adódik új cimborák megismerésére, és erősíteni a motoros társadalom hagyományait.
Bárki jelentkezhet, akinek motorkerékpárja legalább 90-100 km/h átlagsebességre képes.
2 évvel ezelőtt is megrendeztük ezt a találkozót Szekszárdon, akkor 25 fő Szekszárd és környéki motoros volt jelen.
Orfűn megérkezésünket követően egy helyi fogadóban kiadós lakoma vár minden résztvevőt.
Amennyiben a közlekedési viszonyok, illetve a létszám, valamint a motorosok biztonsága indokolja intézek rendőri felvezetést is.
A jelentkezési határidő Márc 15, összege 2000 ft
Akit érdekel az jelezzen emailban, vagy kérdezzen fórumon bátran.
További szép napot!
Az kicist durva lenne. Kompletten nem szertném kasztrálni, csak picit hangosabbra venni ha lehet. Alapból elég villanymotor hangja van, egy kis dörmogést kéne csak rátenni.
A levágásra a komplett végét gondoltad, még a körpalást résznél?
Baxki, ha ezt kiheréled, lehet venned kéne zajszűrős füldugókat, mert meg fogsz zavarodni a hangorkántól
Nademost komolyan.: lehet a végénél kezdeném a nyitást, apró furattal, madj azt körbevágni....megnyílik a vége. és ott be tudsz nyúlni a bélésébe... ált. a belső csövet egy fül tartja pontheggel...azt leütöd egy hosszú vágóval.....a végét vagy bevakoltatod egy lemezzel, hogy ne tátongjon rajta egy feketejuk méretű valami, vagy úgy hagyod szerintem...
És nagy grat a motorodhoz! Igazán szép! Egy kérdés.: a faridomon lévő CB600R matricicát honnan lőtted? Vagy nem is cica, hanem fújt irat?