Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyárilag ilyen, mint a képen (konkrétan ez az )
Ami látszik gyűrű, azon belül van még egy gyűrű (szűkítő). Valahonnan onna lehetne elindulni...
Véleményem az, hogy előtte érdemes megnézni, hogy mit szüntetne meg a herélés.... mert ha van benne egy duplafalú cső, gyapottal, akkor mindeképp....
Konkrétan nem tudom, hogy az általad megjelölt évjáraton milyen kipuff van gyárilag.
gyönyörűűűű !
ezt a herélést nekem is el kell végezzem. sokkal jobban néz ki és a hangja is szebb lett.
Srácok, ez a dob kiherélés működhet 2000-es darázs gyári dobjával is? Érdemes kísérletezni vele?
lett belőle egy csinos mammuthús töltő alkalmatosság Pénteken szállítják le a belgák a tömítést, ami a dob és a cső közé kell. Már az időpont is megvan, délután 4h.....fellökni kb 5perc se, akksi be, kulcs be,........aztán kitolom az udvarra, mert ha a tárolóhelyén fog hörögni, akkor egy egész irodaház dolgozói fognak körbe körbe kergetni, míg el nem kapnak, és revansot nem vesznek az őket ért halláskárosodás miatt
A videom elején látszik a belseje is. Ennél jobban nem tudtad kipoculni
akkor már végképp kíváncsi vagyok a saját frank eisten-emre, mert én kipucoltam A-tól Z-ig mindent. Ami maradt, az a belső falon lévő jukas lemez és akülső borítás között lévő hangtompító anyag. Szó szerint herélt
Ma leszereltem az Akrát, pénteken felugrik rá a kreálmány Nagyon fognak nekem örülni, ha beröccintem majd
Nem, nem csöndben van :) Hisz benne minden egyéb cucc csak a vég lett kipucolva. S minden használat utan még változik a hangja, egyre jobb lesz. Van benne 300km. Nyár végén raktam fel, szoval a nagy teszt még csak most jön
De zsír! Szépen muzsikál! Motorféken nem pofázik vissza hallhatóan?
Ha megnézed a végdob palástja fényesebb, mint az előtte lévő takaró lemez. Nem akarok hazudni, de talán 1,5-szer vastagabb palást lett hajtva rá mint az eredeti volt, ami kifelé semmiféle méretbeli változást nem okoz. Inkább hőtartó funkciója van, nem süti meg a lábam ha hozzáérek véletlenül. Bontott dob volt, az egész oldala végig volt horzsolva. A "palást" szét lett vágva a gyári hegesztési pontoknál, s egy új lett odarakva. De le a kalappal milyen minőségben csinálták meg! Mintha gyári lenne
a végdob előtti takaró lemezt is cserélted vagy az maradt az eredeti?
azért kérdem, mert azt mondtad, hogy picit nagyobb palást lett hajlítva viszont a videon nem láttam méretbeli eltérést a dob és a takaró lemez között.
Amíg készül a másik videó, egy kis szösszenet az én dobom hangjáról. Videó minőségért elnézést előre is, telefonos Remélem tetszik!
http://youtu.be/ZeAeWdj5Ig4
Hajrá hajrá, kíváncis vagyok rá!
Annyira felhergeltetek ezzel a témával (persze a szó jó értelmében) hogy felkerekedek, összeszedem magam és a szükséges alkatrészeket, és felszerelem rá, beröccintem, bemelegítem, felveszem :) Yupí :)
szép munka, jöhetne egy video, hogy milyen is a hangja! (de lehetőleg ne telefonos, mert azoknak nem valami jó a hangrögzítésük)
köszi, akkor majd egyeztetünk márciusban.
simán. bár ahogy nézem a forgalmimat, 03.21. előtt semmiképp nem fogok vele gurulni
nagyon vagany akarcsak Balikae !
Meglehet majd vizsgalni/hallgatni eloben ha eljon marcius ? Te kozelebb vagy ezert mennek hozzad vagy valahol osszefutunk utkozben. pl. Dobkő ?
1.: bementem melózni, 7.00-ra brutál kómásan
2.: megittam egy pohár erős csapvizet (ph kb 67.32)
3.: amit reggel kitúrtam a lomok közül (kipu) gondoltam közelbbről is megnézem
4.: befogtam egy satuba, és ezt követően méregettem, szemlélgettem 1/2 3/4 órán keresztűl
5.: fogtam egy fúrót, rezgőkést, vágót, kalapácsot, és fúrtam, vágtam, vágóztam.
6.: ez lett belőle :)

De szerintem először fülelj meg egy ilyen dobot felszerelve, és ha tetszik, én megcsinálom neked szivesen, ha bejön a cucc!

És még1X köszi a feltalálójának!
A macska és a darázs jó haverok?
A fénykép kedvéért a kutyám, macskám a háttérbe volt parancsolva, a nyúl (élő, és nem a monitoros) pedig a ketrecébe kuksolt, míg készült ez a nagyszerű portré :) De a párom köszöni a dícséretet, ami a plüssnyulat illeti :)

( van olyan kép is amin a macska birtokba veszi a csövet )
nehéz volt megcsinálni?

de jol néz ki,nekem is segithetne valaki hogy ilyen legyen mert én nem vagyok valami tul nagy szaki de majd megnézem.

Leirod majd ide hogy hogyan is csináltad?

tHX
A nyuszi a monitoron tű éles
Lőttem képet, de délutánra megfáradtam....a kép nem adja vissza, hogy mekkora lett
csáo majd képet meg valami videot is tehetnél fel hogy milyen lett a hangja?

és mi lesz az akra sorsa?eladod?