Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bocs látom használtat akarsz egy 900-ast tudok eladót
Hát nem igazán tudok típus hibát mondani az az igazság hogy a hornetet 98 óta gyártják a blokkja nyühetetlen eléggé kiforrot konstrukció szerintem jó választás!600-as vagy 900-ast akarsz,újjat vagy használtat?Csáó,szerintem jó választás mindenkinek csak ajánlani tudom
Üdv minden honda rajongónak! Hosszas tépelődés után, nem bírok magammal és szeretnék egy használt hornetet venni. Ha valaki{kik}ellátnának jótanáccsal,mire érdemes figyelni? Típushibák???? vagy ijesmi.
Hát nem én voltam mert az enyém még darabokban van sajnos!De remélem már nem sokáig!!
tegnap látttam pesten elmenni a hősök tere mellett egy sárga hornetet!nem valaki közületek volt?
Sziasztok!Remélem itt tudtok nekem segíteni,szükségem lenne egy két bontott dologra a gépemhez!Pl.:legföbb képen egy tankra nem tudom van e különbség a 2005 elötti gyártásúak felfogatásában és az újabb kiadású Hornetek között!Nekem 2006-os van erre kellene a tank,meg első lámpa felletti fejidom,meg még mellékelek képet!Előre is köszi sziasztok!
Hella Kozmax!

Köszi a tippet!Szólok haveromnak,hogy nézzen be hozzájuk...További jó Hornetezést!
Törökbálinton az RMC-ben.

jo nagy a választék
Sziasztok!!

Segítsetek lécci!Haverom a Hornetjére szélesebb kormányt szeretne.Hol lehet ilyet kapni?Nincs vmilyen címetek?Előre is köszi
Sziasztok.
Hát igen, van minden,de én azt írtam amit tudok.:-)
Mondjuk szerintem az Akra irreálisan drága,annyival nem jobb amennyibe kerül.
De ki mit akar, azt vesz.:-)
A Leo kivehető furulyás.Számos.
Szép napot.
Szerintem nem jó a 2000-es hez a 2005-ös re gyártott dob,szerinted?
Leo vince-t tudtam volna,de 2005-ös re.
Azért kérdeztem mikori a géped.
Hello
2000 évjáratú; milyet tudsz és mennyiért?
Helló,
mikori?Leo-t tudnék.
Üdv!
Hornet 600 somhoz keresek sportkipufogót.
ill.alkatrészeket
Most jöttem meg a motorozásból, mentünk egy nagy karikát. Kezd tavasz lenni, éljen!
Szia,
én is szeretem,alig várom hogy végezzek itt (kb.2)és megyek is estig motorozni.
Szép napot és széles utat.
Hello! Én is tavaly vettem (áprilisban) és ez idő alatt teljesen beleszerettem.
Végre itt az igazi jóidő, mindenki motorozhat kedvére!
Szia,
tavaly vettem a Hornetem.
Te?
hhornet, mióta nyomod Hornettel?
Üdv hhornet, mi is mentünk már párszor idén, de még csak kb. 300-400km-t. Amíg nincs az a 15-20 fokos jo(bb)idő, csak kisebb karikákat megyünk Alsőörs-Füred-Tihany+Veszprém érintésével(a Balaton keleti partján lakok). Így a tél vége felé kezdtünk mi is őrültekké válni az elvonási tünetek miatt, aztán az első februári 10 fokos jóidöt kihasználva mentünk egy keveset, hogy bemelegítsük elfásodot jobbkezünket.
Egyik kesvenc mocim az ami neked van.
Hát nem tudom ezt Tomitól kérdezed e,itt Pesten szuper az idő,egyenlőre,de szerintem ma ilyen is marad.
milyen idö van a nagyfaluban??
Én nem. Te sem ahogy látom.