Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazából nem a felhajlása miatt vásárlom. Ne kelljen hasznát venni soha. Ha megnézed az itthoni árakat, akkor ennek a 3X veszel sima, fix hosszúságú kart. Egy bp-i honda kereskedésnél rákérdeztem, és tavaly nyáron mondtak 40eft egy szettért.....no comment....

A kormányrudat a karok megérkezése után shoppingolom be :)

Ermaxx pedig várat magára, de odab@sz nagyon :)
Rátapintottál a lényegre... ez az undertail is megdolgoztatott minket,pedig szervizben tettük fel,de szerencsére most már a helyén van.Még jó,hogy akciósan jutottam hozzá,mert bemutató darab volt,igaz el is felejtették a csavarokat és egyéb tartozékokat küldeni vele...
Ezekkel a karokkal én is szemeztem nemrégiben,úgyhogy kíváncsi leszek a tapasztalatokra,ha megérkezik!
Na kíváncsi leszek erre a felhajlósa. Bár sose kelljen kipróbálnod, de szerintem ez csak akkor hajlik fel, ha megfelelő szögből kapja az ütést. Én nem mertem bevállalni

A waltermoto-s cuccok elég faszák. Szerintem az az ár a kormányra meg nem sok.

Ermaxx ügyben vannak érdekes tapasztalatok. Mondjuk sp1szacsa darazsára rácuppant, de a párom FZ6-jára faragni kellett a típusspecifikus hűtő melletti idomot, sőt mi több még meg is dörzsölte a porfestett vázat. No meg hónapokig kellett rá várni a k..g franciák miatt. Persze ez nem jelenti azt, hogy egy undertail ne lenne jó
Én annyira fellelkesültem, hogy megrendeltem a fék/kuplungkar szettet :)
http://www.ebay.com/itm/Foldin...

És ma leveleztem erősen a kormánycső ügyében is a DanGer-esekkel :)
Csak is rajtatok fog múlni kedves motoros társak
Nagyon remélem, hogy összejön, hiszen élőben jobban megismerhetjük egymást és motorjainkat és természetesen a tapasztalatok átadása is jobban megy
OK!
Bejelentkeztem én is,reméljük összejön!
Üdv!
ez sem lenne rossz jo felhajlitani és kész is

http://motostyling.hu/webshop/...
Jaja, reméljük összejön! :)
(ha minden jól megy addigra a moci is megszépül kicsit)
Akkor feldobom ide a képet,hátha valakit még érdekel.Ez egy méretarányos rajz,abban különbözik attól,amit végül kivágtam,hogy a felső vállát egyenesre hagytam és a közepén sem vágtam lukat szerszám hiány miatt.Azért érdemes először kinyomtatni és papírból kivágni,megnézni a méreteket,mert így utólag talán én is egy kicsit szélesebbet csinálnék.
Beadtam az önéletrajzomat a Facebook-on :)
BujdosóA.Lehet,hogy találkozik a két testvér(600S).Köszönet érte Sunny13-nak!
Nem lenne rossz talizni egyszer közösen csak hornetesek,

Engem érdekelne a rendszámtábla tartod mert ahogy látszik a képen egy kicsit feljebb van,és akkor már egy kicsit lehet rajta hajlitani is.
Nyesem! Nagyon egyedi! Grat hozzá! Ha a sablont átküldöd, megköszi, max elteszem olyan időkre, mikor már végképp nincs mit csinosítani rajta :) persze ilyen soha nem lesz :)

Szóval köszi a látványt, és az infókat!
A hátsó lámpa gyári,csak egy ermax-os undertail idom van alulra feldobva,ebben van a beépített irányjelző,hozzáteszem,picit gyengén látszik nappal,műszakin meg is említették,de végül is nem volt gond.
A rendszámtartó saját gyártmány,másfeles vagy kettes alu lemezből.Ha érdekel e-mailben átküldök róla egy sablont.
Gondoltam szervezek egy tavaszi Hornetes összeröffenést, hogy ne csak itt fórumon ismerjük egymást.
Ha van ötletetek és kedvetek akkor örömmel várom az ötlet helyeket.
hornet tali
Sziasztok!
valaki meg tudná mérni a gyári kormányt?
ezek az adatok érdekelnének A,B,C

köszi
Köszi szépen az infókat! Szezonra már rendelem is meg a kormányt!
Ráugrok a kérdésre....és itt jegyezném meg, hogy a hátsó láma a motorodon zsírkirályság! E-bay-es cucc? Ha jól láttam, akkor itt az index ingerált...a led sárgán villog irányjelzőzéskor, pirosan ha fékezel...és a rendszámtartód is zsiráf! Az te csináltad, vagy lehet kapni? De jó, hogy vannak ilyen tagok! Köszönöm Istenem
Én választottam ki.Náluk vettem: http://www.danger.hu/webshop/products&id=2030
Szerintem más márkában találhatsz olcsóbbat is.Egyébként ennél szélesebbre már nem merném rámondani,hogy biztos jó hozzá a gyári bowden.
Köszönöm az infót, és a képeket! Nagy segítség! Vásárláskor típusra adták, vagy te nézted ki?
Köszi.
Milyen állapotban van?
További adatok: hossz 35cm szél 25cm 30cm mag. Vettem 1 dobozt,azért adom el.Szerettem a tanktáskát,de a doboz árához joljönne 1 kis pénz. Doboz meg az alaplap megvan,és még csináltatnom kell 1 konzolt amire felteszem az egésszet. A NETEN VAN 10000EZERÉRT Kapcsolatok révén megpróbálom megcsináltatni 2 sörért Amúgy megkapod 6000ért + postakölt]cség kb 2000ft
Na én is arra a night breakerre gondoltam Eddig aki kipróbálta dicsérte.

A szélesebb kormány ég és föld tud lenni. Nekem egy LSL superbike van fent, azóta csak rágondolok a kanyarra, szóval csak javasolni tudom. Valamiért a hornet gyárija nagyon keskeny, főleg a régie. Párom FZ6-ján a gyári majdnem olyan, mint nekem az új.
Nekem waltermoto kormány van fent,laposabb,szélesebb,mint a gyári és simán jók hozzá a gyári bowdenek,fékcsövek...
Sziasztok
A kormány dologhoz szeretnék hozzá szólni.
Szal nekem is cross kormány van fent, (persze, mert a gyári "elgörbült" ...) mert hogy én előtte mindig terep motoroztam.
Szerintem ez a tuti, sokkal biztosabban érzem a darazsat.Az hozzá tartozik, hogy azért egy picit keskenyebbre vágtam de csak kb 3-4 cm-el.... pontosan nem emlékszem.Givi plexit is tettem , és ha lejön a" kék köd" akkor eltudok bújni a szél elöl. Akkor pedig...akkor pedig baj van....