Hm, én is innen rendeltem, asszem. Akkor reklamálhatok ha nincs zsák? Mondjuk csodálkoztam is, hogy hongkong post és írta a csávesz, hogy odaadta a futárnak...
@santakukac:
A reszelő csak csinosítás. Ha az állítót 1-4 közé állítom akkor kicsit beleért a kar a tükör tartó konzol legaljába. De hogy mondjam, csak karcolta. Ezért picit reszelni kellett, de 1 mm-t csak, s miután felraktam, nem is látszik. De nagyon baba, én imádom. Ez a 2 ujjas verzió, nekem ez jobban tetszik mint a hosszú gyári.
Plexi? Nem rossz. A 187 cm magasságom garantálja, hogy mindig kapjak szelet, de kényelmesebb plexivel túrázni. Talán csendesebb is, de erre nem vennék mérget.
pc41user: 2 ujjas verzió. A linkelt oldalon látsz sokféle színt, sokféle állítóval. Ahogy akarod, úgy válogatod össze INGYEN postás, s képzeljétek, ajánlottan jött Igényesen becsomagolva, teljesen meg vagyok elégedve! Csakis ajánlani tudom mindenkinek!
Fék-kuplung karról dobok fel pár képet. Nekem egy hete jöttek meg, 2 hét volt a posta, s mindennel együtt 8500 Ft volt. 2 ujjas verzió, de nagyon tetszenek Ajánlom mindenkinek!
Nekem mondod, hogy drága a hondába vásárolni? A japán belpiacos 250-esre majd mégegyszer annyi rájön, és még mikrofilmezni is kell (első féktárcsa 140 e még jó, hogy csak egy kellett volna, kuplungkosár 110 e, ezek bruttó kisker árak ugyan, de odab..nak) Én is innen rendeltem 1 hete a magamét, csak én a simát (a rövidebbet nem érem el ) és nem felhajlósban, pirosat Remélem nemsokára megjön és felpróbálhatom. Kicsit izgulok, hogy jó lesz-e...
A szemek számával meg elszemezgetek még.