Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi az infó!

A szemek számával meg elszemezgetek még.
Szép estét,

Amit megtudtam, az a következő.:
A lánc.:

DID: DID525VM2-118LE

vagy

REGINA: REG525ZRPB-118L

Első Lánckerék 16 Fogas
Hátsó Lánckerék 43 Fogas

Honda Hornet '07
Lehet, hogy meg kellene számolni azt, ami most fent van jelenleg
Mekkora lánc, lánckerék kell a 2007-től gyártott hornetre (PC41)?

Ha jól tudom, akkor DID 525 O-gyűrűset ír a szekunder hajtásra. Ez most hány szemes 110?

A Louis.de-n az X-gyűrűs 118 szemes, ami a PC41-hez van.

Most akkor mi?

Lánckerekek (fogak) száma stimmel egyébként? (16/43)
Nekem bejátszottak az ünnepek is. December 18-án rendeltem s januar 11en jött meg. Kb 2,5 hét de a nevedre küldik, szval jegyzett csomag
Neked mennyi idő alatt jött meg?
Mondom én
Hazudtam, most néztem nekem is csak 8900
Természetesen! Árfolyam függő a dolog nekem még 8500 pénz volt :)
Nah jah. Minden esetre 13-án elhagyta a csomag hongkongot, már csak a magyar posta lassúságán múlik a dolog.

Az ára párban ennyi, de most sajna nem olyan már az árfolyam, inkább egy 10-essel számolj
Mutatósak a karok.
Az ára párban értendő?(8500ft)
Nincs itt semmi futár, sima airmail. Csak ajánlottan jön a csomag Kínaiak lódítanak, de egye fene, ha ilyen jó minőségű cuccot csinálnak, ilyen áron
Hm, én is innen rendeltem, asszem. Akkor reklamálhatok ha nincs zsák? Mondjuk csodálkoztam is, hogy hongkong post és írta a csávesz, hogy odaadta a futárnak...
@santakukac:
A reszelő csak csinosítás. Ha az állítót 1-4 közé állítom akkor kicsit beleért a kar a tükör tartó konzol legaljába. De hogy mondjam, csak karcolta. Ezért picit reszelni kellett, de 1 mm-t csak, s miután felraktam, nem is látszik. De nagyon baba, én imádom. Ez a 2 ujjas verzió, nekem ez jobban tetszik mint a hosszú gyári.
Plexi? Nem rossz. A 187 cm magasságom garantálja, hogy mindig kapjak szelet, de kényelmesebb plexivel túrázni. Talán csendesebb is, de erre nem vennék mérget.

g-illes: Én innen vettem: http://www.ebay.com/itm/290581...

pc41user: 2 ujjas verzió. A linkelt oldalon látsz sokféle színt, sokféle állítóval. Ahogy akarod, úgy válogatod össze INGYEN postás, s képzeljétek, ajánlottan jött Igényesen becsomagolva, teljesen meg vagyok elégedve! Csakis ajánlani tudom mindenkinek!
És lánckerék ügyben nincs valakinek tapasztalata? Mert eddig stinte mindenkinek hasznosak voltak a feldobált témák....remélem ez is ilyen lenne
ja, az én fejemben is megfordult, de aztán rájöttem, hogy értelmetlen
Mondanám hogy rendeljük flottában, de nincs értelme mert free shipping-es a cucc, és nagyobb projekt lenne szétosztani mint az összes többi művelet :)
nagyon jól néz ki!
ez 3 ujjas? nekem 3 ujjas kéne feketében, szettben
http://www.ebay.com/itm/Clutch...

Ez lenne pontosan a tied?
Szép :) De remélem az a reszelő nem a karok felhelyezéséhez volt szükséges?

Plexiről vélemény? Szélvédelem? Felszerelést követő zajok?
Fék-kuplung karról dobok fel pár képet. Nekem egy hete jöttek meg, 2 hét volt a posta, s mindennel együtt 8500 Ft volt. 2 ujjas verzió, de nagyon tetszenek Ajánlom mindenkinek!
ez elég baráti árnak tűnik, el fogok rajta gondolkozni, mert a gyári aluk ugyan nem csúnyák, de a széptől azért messze vannak...
Nekem mondod, hogy drága a hondába vásárolni? A japán belpiacos 250-esre majd mégegyszer annyi rájön, és még mikrofilmezni is kell (első féktárcsa 140 e még jó, hogy csak egy kellett volna, kuplungkosár 110 e, ezek bruttó kisker árak ugyan, de odab..nak) Én is innen rendeltem 1 hete a magamét, csak én a simát (a rövidebbet nem érem el ) és nem felhajlósban, pirosat Remélem nemsokára megjön és felpróbálhatom. Kicsit izgulok, hogy jó lesz-e...
E-bay-ről cirka 17-18eft
de jól néznek ki azok a kuplung/fékkarok!
egy feketét el tudnék képzelni a sajátomon is!
a két kar posta ktg-gel együtt mennyibe kerül?