Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sztem attól függ milyen magas vagy...én 190cm és 2 éve tettem fel egy pazaz-t(túra) és majd meghaltam tőle....nagyon rá kellett dőlnöm így a csuklóm 100km után kivolt teljesen és instabilnak éreztem az egész vasat....tudom, mindenki esküdözik a szélesebbre, de nekem a gyári kormány sokkal jobban feküldt....sok fajta kormány van a piacon, ha lehetne kipróbáltam volna én is mindet a 600-on , de kinek van arra pénze?...ez is gyakorlati vélemény, nem hallottam a barátomtól...
Köszi. Mennyit gondoltál érte?
A pontos méreteket megírom estére,mert most dolgozok. 7DB nagyméretü mágnes van rajta . Balról 3 jobbról 3 elől 1 A tankra tökéletessen illik. Bővíthető,egyben a szél ellen is véd.
Óvatosan.....226....m/s vagy km/h? nem mind1
Na haliho olvasgatoma forumot hogy volt szo plexiről ,én ezt itt vettem a forumon egy sráctol már nem is tudom hogy hivják mert rég volt fent itt neten.

Mindenki a szelet irja nekem töj jo mondjuk én nem vagyok annyira magas 176 cm de 130 ig full jo utána azért rá kell dőlni a tankra.
226 nál meg teljesen rá kell dőlni,

az volt a csucs tavaly amit mentem vele,de még ment volna a darázska.

Kipufogora vissza térve,ami neked van az tetszik nekem is nagyon de mocsok drága és tényleg jo hangja van mert már hallottam egyet élőben.

Jo gépek ezek csak vigyázzni kell velük mert van benne erő.

Én meg mint kezdő mocis ovatosan megyek vele.

Legyen szép napotok.hellooo
Hali.

Hány literes? Pontosan passzol a Hornet tankjára? Milyen állapotban van?
SZiasztok! Eladó a tanktáskám. Mágneses rögzítés,bővíthető,térképtartó,vállpánt.
Szia.

Megnéztem a képeket de egyenlőre várok még vele. Csomagtartót kell még vennem ami fontosabb és nem tudom mennyiért sikerül majd szereznem.
Nem volt rajta nagyobb tükör, így vettem. Ezért összehasonlítási alapom sincs. Egyenlőre rendesen látok benne, de február közepén többet tudok majd mondani, akkor viszem üzembe helyezni. Egyenlőre csak sutyiba a házak között hajtom csak néha
Valaki azt mondja jobb mint a gyári rajta van aki azt mondja rosszabb.
Sunny, nem szoltal a markolatfutesre! Erdekel? Lattad a kepeket?

Amugy milyenek ezek a csepp tukrok? Lehet benne normalisan latni? Volt masik tukrod is mar? CSak osszehasonlitas vegett erdekelne.

Nekem a 900-on eleg vacak van, es most lattam ilyen csepp alakuakat de nem mertem megvenni.
Láttam egy aranyszínű renthal kormányt egy fekete darázson. Az is laposabb és szélesebb volt. Kipróbálva sokkal stabilabbnak tűnt a vas. Azért is agyalok a cserén.
Csak alátámasztani tudom, hogy a nagyobb jobb :) Nyáron volt szerencsém egy CB1000R-hez (2010 évj), és azon kicsit laposabb, és szélesebb volt a rúd... Ég és föld a külömbség! Innen az ötlet. Nem kell megkövezni, tudom hogy más paripa az 1000R, de mit ne mondjak, mit csinálnék, ha a darázson is ilyen lenne a króm rúd
Nekem szélesebb kormány(túra) van fent és tényleg jobbnak érzem. Persze nem mentem vele még több ezer km.
Itt még plexi nélkül a kereskedőnél:
Egy 2002es darázsról van szó :) Néztem én is a shox oldalát,de semmi konkrét info. Azért akarom lecserélni mert bicikli kormányra emlékeztet és azt mondták a szélesebb jobb
ÁáÁááÁ milíen darázs? Évjárat? Én is kormkánycserén törtem a fejem (téli elvonás) de megbíztattak a fékcsövek, valamint az összes vezeték-bowden cserével, meghosszabításával...kicsit letörtem, és éemondtam (egyenlőre) erről, mert nem ér ennyit az átalakítás. Én a Shox oldalán találtam ilyen rudakat, de semmi infó nincs, hogy melyik mire akasztható fel
Sziasztok! Szeretném a darázson a jelenlegi kormányomat egy szélesebb kormányra cserélni. Van ezzel kapcsolatban vkinek tapasztalata? Méret,előnyök,hátrányok.
nem kell mindent elhinni, hiszen ha csak annyit írnának oda, hogy 2db H4 izzó ennyi meg ennyi, és plussz 90% fényerővel rendelkezik, akkor sohha nem venné meg senki. Kell a sok spéci hablaty, hogy el tudják adni. Én kicseréltem a 2db H1 izzót a darázsban, és érzékeltem a külömbséget. Addig meg lexartam, hogy mit írnak a dobozra..... Puding próbája az evés
A linkje: link
Azt hiszem találtam:

Halogén fényszóró izzó H4 Osram Night Breaker plus +90% 12V 60/55W P43t 64193NBP
Párban csomagolva, az ár 2db-ra értendő! Valószínűleg a világ legfényesebb halogénlámpája - és most még hosszabb élettartammal az új technológiának köszönhetően. A tökéletes lámpa azok számára, akik vezetéshez még több fényt szeretnének a fokozott biztonságért. A saját fejlesztésű, különlegesen nagy kimeneti fénykévének és a kék gyűrűs bevonatnak köszönhetően, a NIGHT BREAKER PLUS termékcsalád fényszórólámpái akár 90%-kal több fényt vetít az útra*
na jóóÓóÓóÓÓóÓóóÓóÓÓóÓÓóÓóÓó
hát én nem vagyok hasra esve a fazertől..
akkor tudnod kellene..
rendike
Írjatok egy pontost tipust és megnézem. Elvégre Honda-nál melózom
Ő most nem ér rá , még rám sem
El van foglalva a gépével, össze kell raknia a szezonra. Nála első a Fazer aztán minden más
csak vigyázz melyik tipust veszed.. A gépkönyvben benne van,ha nem akarod kiszedni és megnézni!
Berber biztos tudja