Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem rossz ez a szín, de az az igazság hogy ha új motort vettem volna akkor nem ezt választom. Fehérben tetszik legjobban a Hornet, piros dekorral.
De mivel csakis használt motorban gondolkodhattam, ez meg itt volt az orrom előtt a városban, olyan amilyet szerettem volna, az összeg is megfelelt, megvettem. Novemberben már nem volt idegzetem utazgatni körbe az országban és keresgélni.

A kipuff gyári, nem gondolkodtam rajta hogy érdemes-e cserélni. A 2-300 km alatt amit eddig a mocival mentem, elégedett voltam a hanggal, meg az is hozzá tartozik hogy nem hallottam még másik Hornetet nem gyári kipufogóval.
Neked milyen azzal ami rajta van?
Nagyon beindult a forum ,alig várom már hogy jo idő legyen lehessen menni vele egy pár kört,

Ami neked van rajta kipufogo az mit dob rajta?

mennyi volt gondolom nem olcso mert semmi sem olcso a motorokhoz,
Ebben a színben is nagyon szép.....még a gyári dob van rajta?
mondom én :) nem elvonás ez, hanem szerelem

Van egy cimbim, CBR600F4 nyomja, vele szoktam rendelgetni, asszem itt is garázdálkodik az RR fórumon, és ő is ilye beruházáson gondolkozik erősen
És aznap csináltam ezt a gyönyörű képet is :)

Tényleg jó lenne az a bordó fékkar, meg egy bordó felnicsík is.
A héten ismerkedtem meg vele amikor vittem a gépet 30-as szervizre.
Ez bordóban tök jó lenne a gépemre...
Valami ilyesmire gondoltam.:
http://viewitem.eim.ebay.hu/Cl...

Az yo. Ha bármi kell, akkor kéznél van a segítség :)

Kicsit Take Off, mert a kutty felkelt téli álmából, és érzékeli a reggeli Duna kiivó verseny hatását :)
aham.
motorcenter?
Székesfehérvár (BryanFox)
Ezek szerint mindenki..... erre szokták mondani, hogy kicsi a világ. A te fogadottad hol húzza az igát?
Mindenki a Hondánál dolgozik? A fogadott bátyám is
jah...még szerencse, hogy Honda-nál dolgozom , ezért néha látok ezt-azt, de én is szakemberhez viszem a darazsat, ha akár egy csavart is kell meghúzni.
A téli elvonási tünetek bármelyikét is csak Márkaszervizben csináltatnám meg....
Oké de te tényleg egyedivé építetted. Én csak pár apró dolgot cserélnék ki, és mivel érteni nem nagyon értek hozzá így vinnem kéne festőhöz stb, ami sok sok lové lenne!
Nem akarom letörni a lelkesedést de ez bőven lehet téli tétlenségi szindróma :)
Ha erre adod a fejed akkor mindenképpen a téli hosszú hétvégéket javaslom, nem azokat amikor már motorozni is lehet :):)
az első motoromat (Suzuki RM125) eléggé leharcolt állapotban vásároltam meg (így visszagondolva) csillagászati árért. Vásárlás után 1hónappal megszünt működni. Motorfelújítás, gyújtásrendszer komplett csere, az egészet motort szétszedtem, lefényeztettem a vázat, idomokat (krosszmotoron fényezett elem, hát én sem vagyok komplett ) majd mindezt összeszámolva a vételár 3X ugrott rá.... majd jött egy hal (vevő) és megvette az eredeti vételár alatt 20eft olcsóbban de amit csináltam az egyedi volt....gyöngyház hatású váz, és idomok a gyári szinnel keverve. A motor friss, üzemóra mentes, a pénztárcámba pedig sokkal kevesebb lé...de míg csináltam, nem arra gondoltam, hogy ezt senki nem fogja kifizetni, hanem arra, hogy egyedit építsek! Sikerült!
A jelenlegi motoromat nem akarom, nem fogom eladni, mert ez az első igazi motorom. Szeretném a saját egyéniségemhez alakítani, de csak finoman, mert alapból is nagyon bejön a kicsike nekem. Sok apró mütyűr, amiről csak én tudok....nekem már ez is elég :)
a tiéd sem kutya
Én is gondolkoztam, hogy pár cuccot lecserélek az enyémen( karok, ülés, festés) de végül lemondtam róla. Őszintén szólva mindenképp leszeretném szezon végén cserélni egy fiatalabbra (2004-2005) és hát nem nagyon kapnám vissza a plusz beleölt lóvét.
Ez az én véleményem (mint ált. minden átalakítás).:
1, egyedi(bb)vé tudod tenni a vasad
2, vannak olyan karok, amiknek a hosszát állítani tudod az ujjaidhoz (könnyeb kezelés)
3, ha felhajlók a karok, bukásnál (soha ne legyen ilyen) nagy az esély, hogy nem sérül/törik el, mint pl a gyári
4, súlycsökkentés , persze ez nem igaz
5, nekem arany színű a telószár, és a karok aluban pompáznak...na ezt meg akarom majd szüntetni, legyen harmónia az alkatrészek között
Ja, hogy motor is volt a képen?