Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem is. Ilyenekre gondoltam. Volt egy leírás valamelyik motoros oldalon ahol részletesen leírták, de nem találom
Pont ma reggel néztem én is az enyémbe ilyet. :) :) :)
De szerintem (legalábbis az S-be) nekünk H4 kell, nem?
H7

Ilyenen és ehhez hasonlón gondolkoztam.
szerintem ezzel nem azt fogod elérni amit szeretnél....Inkább a gyári lámpa fényerejét kell növelni
Szia.
Meghagyod a vatt számot .. Emelt akár 30-50%-os izzot kapsz bele szinte bárhol..Ez nem károsítja a rendszert és a foncsort sem
Én is hasonlóra gondoltam. Valahol olvastam is róla egy cikket, hogy mivel lehetnek jobbak és mi az ami nem olvassza még meg de nem találom.
Reggelt!

Sunny! Szerintem először cseréld le egy nagyobb fényerővel rendelkeő izzóra. Ha jól tudom, léteznek foglalatban, teljesítményben megegyző izzók. Az, hogy a 60/55 (asszem a tiédben ez van....H4....) azért fontos, hogy a világítás kapcsolód ne olvadjon szét! Erre figyelj oda, ha vásárolsz.
ez nem hinném, hogy nkh kompatibilis.
És lenne rögzítési pont a darázson? Vagy kellene neki valami keret?
Természetesen még nem próbáltam. Most kezdtem el utána olvasgatni.
Egy lámpával sose fogsz úgy látni, mint kettővel. Kell venni olyan fejidomos motort, aminek két külön lámpája van és ha nem világít mind a kettő, bekötni

Amúgy mentél már vele sötétben, vagy csak arra alapozod, hogy más szerint gyenge?

A másik, hogy próbáltál már ilyen ködlámpákat? Jobbak?
Szeretnék jobban látni vele a sötétben menet közben. De nem tudom mikkel lehetne jobb. azért kérdezem
Jah, akkor nekem is ez teccene, ha ilyen vágású darazsam lenne

Ismi azt mondta, hogy az illegál 60, a legál 100 fölött van
megafon...slip on....lehel kürtje....egy kutya :) Mind u.a.
...ne viccelj...ha csak nem GS-ed van
Ez ködlámpa? Érdekes lehet, eddig csak túraendúrókon láttam ilyet...

Amúgy az utólag beépített xenonnal csak a gond van. Ha olyat szeretnél rakatni a darázsba, akkor nem javaslom. Helyette inkább olyan izzót, aminek erősebb a fénye
Amin erőteljesen gondolkozom az a világítás a látási viszonyok javítása érdekében. Mivel előre láthatólag sokat fogok sötétben is menni

link
Sziasztok!

Koptatócsavart külön a lábtartóba honnan tudnék szerezni? Hol lehet ilyet kapni?
Hm, a megafon is így néz ki Mi a különbség?

Én a karokat most, nem jó árfolyam miatt, 10 e-ért rendeltem. De a kicsihez nincs akkora választék. Ha javasolhatom ne a magyar e-bayt nézzétek, mert a töredéke sincs fenn a cuccoknak. Én pl mindig megnézek minden angol, amcsi, olasz, német e-bayen is, mert valami itt van, valami ott, vagy csak az árfolyam jobb usd-ben mint euróban Körbe kell nézni, mert sokat lehet spórolni

A csinosítgatás meg egy végtelen történet Mindig van valami...
ha észrevesznek....volt rá példa, hogy nem. Bánta is a bal koptatóm, mert lekapta a csizmámról a j.e. kereke a balf@sznak. Volt is nagy ilyedség
Legalább észrevesznek az autósok :)

Oké, nem valószínű hogy ilyen kipuffom lesz. Nekem tök tetszik a gyári formája, marad :)
jaaaa....hangorkán, vagy ahogy a párom szokta mondani, miután hazaérek.: hallottam Lehel kürtjét üvölteni, mikor jöttél a Szerémin :)

Remélem a zsaruk nem fognak rámugrani az éven, miután így megszorítanak mindenkit......

Az ára...hmm...benfentes ár volt nagyon...inkább nem írom le, de a br kisker asszem 100eft felett volt....
Tényleg, egy Givi plexis kolléga, mesélhetnél valamit hogy mennyire vált be.

Street illegal :)
Üdv ZsoZso!

Szép a paripád :) Ha kicsit visszaolvasol a fórumon, lehet tudsz egy-két embernek segíteni a kérdéseik megválasolásában, ami a plexi-t illeti. Ha jól látom, neked Givi van felszerelve.
Az én kipuffom Akrapovic Slip On GP (Street Illegal!), és csak abban tudok nyilatkozni, hogy mi a hangkülömbség.: kibeb@szott jó!
Teljesítményben nem tom,mert 0 km-en tettem fel, tehát nincs összehasonlítási alapom, de a gyári leírása szerint van pozitív hatása.
Na ez a szín is nagyon tetszik ami neked van.