Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Nekem fejidomos van, teljesen meg vagyok vel eleégedve. Azzal számolj, hogy az S típust 2004-ig gyártották, így fiatalabbat nem fogsz kapni belőle.
A fejidom hasznos, főleg nagy sebességnél, szépen be lehet bújni mögé. nekem egy túra plexi van fönt rajta (kb 8-10 centivel magasabb mint a gyári). Többi paraméterében olyan mint az alap Hornet, szóval jó!
sziasztok. Tanácsokat szeretnék kérni: volt egy xj600-as diversionom, azt eladtam az ősszel mert kellett a pénz, de szeretnék venni egy másik motort. Nézegettem a 600as hornetet a fejidomos változatot, mi rólla a véleményetek? Még nem próbáltam ezt a tipúst, tehát érdekelne vannak e hibái, milyen a vezethetősége, nyomatékossága stb. Én főleg csak túrázásra használnám, esetleg néha 2személy, de inkább egy. Még e mellett nézegettem az xj900-ast , nem tudom melyik lenne a jobb választás.
Szép napot. sziasztok
hali a kipufogó gyártás sajna nem jött be,nem ér rá a fickó...
Szia! Engem a gyári bukócső hozott lázba Mennyiért válnál meg tőle? S milyen színű? Előre is köszönöm
Üdv. g-illes!
Rendben, úgy lesz!

Köszönettel! Z.
Köszi küldtem is 1 mail-t.
Ha ez előttem jelentkező kolléga mégsem vinné el a fly screen-t akkor én vevő lennék rá.

g-illes@live.com

Köszi, üdv.
Akkor próbáld + hszzú őő helyett o betüvel, sztem csak ennyi...
Az a helyzet,hogy nem találom ezen a néven: fenyőoldrider nick! Vagy csak béna vagyok.
Tisztelt Szadji!

Természetesen küldök képet, és mint olvashattad, vannak más gyári kiváló állapotban lévő "darázsra" való termékek, plusz még gyári bukócső is mely nem szerepelt az előzőekben, nagyon hálás lennék, ha esetleg tudsz valakit, akkor a figyelmébe ajánlanád a termékeket!
Esetleg még valami, nem tetszene a részedre, biztos megtudunk egyezni! Sajnos meg kell tőlük válnom, utazás miatt, ezért gondoltam, egy-két "kolléga" örülne gyári kiegészítőknek, NAGYON nyomott áron!

Pl.: Hátsó kerékjárati ív, gyári alkatrész (fehér): 74.141,- Ft bruttó, kereskedői ár!
Megvehető: 30,000,-Ft bruttó áron, nagyon jó állapotban!

Fly screen, gyári kiegészítő: 30.069,- Ft bruttó, kereskedői ár!
Megvehető: 12,000,-Ft bruttó áron!

Várom válaszod!

Üdv.! Z.
isti86.
Emberünk regisztrált. Úgy könnyen megtalálod... Írj neki.
Hivatkozhatsz rám is...
Hali. Ki is pontosan ez a fickó,hogy tudnám felvenni a kapcsolatot vele?
2006-os évjárathoz kellene.
Isti86:
fenyőoldrider nick néven van egy nagyon normális ember, aki készít remek dobokat megfizethető áron.
Nekem is készített már egyet, ami kifogástalan lett.
Mindenre oda figyel amire ilyenkor szokás...
Csak ajánlani tudom.....
http://www.deprettomoto.com/

Mostanában le van rabolva az e-bay, szóval nem minden van fent, ami szokott...
Melyik évjárathoz keresel? Mert a legújabbhoz, ha van is, nem ilyen. Ez a felhúzott kipuffoshoz való, amit 2006-ig (2007) gyártottak.
olasz e-bay ne találok...
Ez DePretto. Emberi áron sehonnan Méregdrágán olasz e-bay
Sziasztok ilyen auspuff-ot honnan lehetne beszerezni emberi áron?
Köszi, megnézem.
Elkuldtem egy e-mailben az adatlapodon talalhato cimedre a kepeket.
Szia!
Engem érdekelne a fekete szélterelő plexi amit írtál,küldenél róla képet ill.mennyiért válnál meg tőle!
Üdv:Szadji
Ha van valakinek feles givi T214 oldaltáskatartója 2001 -es Hornethez akkor elérhető áron vevő vagyok rá Már csak ez kell a listához
sziasztok,

2004 pc 36-os keresek dupla foncsoros első lámpát és a műszercsoport házat (műszerek jók)
Ha esetleg van valakinek elfekvőben arra vevő lennék.