Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Télen én sem szeretnék motorozni Ha sikerülne a kép azt megköszönném.
szia

akkor tényleg közel vagy És köszi
Apammal probalok valami ertekelheto kepet csinalni rola (en Budapesten lakom), es kuldok.
Haaat, kepet nem talalok. Kopott a felulete, de mukodik. Mondjuk 6000? Otthon van, telire, Varpalotan. (le van szerelve, nem hasznaltam par eve, mar nem motorozok telen)
Szia!
Akkor itt dolgozol tőlem 500 méterre
Koppánymonostori vagyok és nagyon jó az oldalad

MuZs
Ehhez annyit szeretnék hozzáfűzni hogy a KRKA Nemzeti Park Nem a KRK szigeten van! Azt az A betűt nem szabad elfelejteni! A KRKA Nemzeti Park-ot Sibenik mellett találod! Voltam ott egy párszor!
KRKA és KRK között 300 Km a távolság!
Van képed a markolat fűtésről? Mennyi az az occcó?
Így van, 6 évet húztam le az IBM-ben Komáromban dolgozom a DHL-nél mint raktáros. Most délutános voltam. Ilyenkor például 12.15-kor indult a buszom és éjjel 23:50-re ér be
Az igen. Hova jarsz hogy 4 orat kell utazni?
Tavasztol mehetnel motorral, gyorsabb lenne. :)

Anno nem ibm-es voltal veletlenul?
Szio.

Köszi szépen. Még csak most kezdem el feltöltögetni a terveket.
Sajnos most már mi is átálltunk sima 3 műszakos rendbe így szinte csak hétvégén vagyok idehaza már. Napi 4 óra utazás a műszakon felül teljesen elveszi az időmet. Melót kell itt keresnem a közelben azt hiszem.
Szia Sunny!

Néztem az oldalt. Jó! tetszik! Kezdő motorosként (sógorom is az), mi is főleg ilyen egy napos kisebb köröket tervezünk majd a nyárra.
Facebook-on csináltam egy oldalt: Kezdő Motorosok baráti köre

Csak úgy, ilyen még úgy sincs én meg ügyebár annak számítok még Oda már beírtam 2 túrát nagyjából ahova el szeretnék menni
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Kiirkáltam magamnak
körbenézek. Egyenlőre biztos kordúba ruhát veszek mert az occób mint a bőr. Nagyon nem fogok télen rohangálni, már csak a gumitapadás végett sem. Akár hogy is vesszük a 2 kerék nem 4 és akkora tapasztalatom még nincs. De 10 foktól fölfele már bizti megyek és ügyebár menetszélben az is nagyon hideg még Meg hát terveszek egy havas gurulás Ausztriába, remélem összejön
Én elég sokat mentem már télen is. Szoktam olyat is csinálni, hogy az esőbélést (nekem egy Arlen Ness-Bering cordurám van, bele lehet rakni a meleg bélést és plusz az esőbélést is egyszerre) belerakom ha nagyon hideg van. Esetleg még újságpapír, az tökéletes szigetelő (mellkasra). Fontos a nyaknál is hogy minden zárt legyen, vagy a kabátnak a gallérja ha olyan, hogy felér a nyakadig, sisakig, vagy sál vagy eleve nagy maszk, az nem árt amúgy sem (vállra érős). Ugyanígy nagy hidegre (ezek mondjuk nálam kb. a mostaninál is még picit hidegebb időkre érvényesek) esetleg felveszem az esőnadrágot is a cordura fölé.
Téli kesztyűből igazán nekem egyik sem vált be, leginkább a markolat fűtés. Ha kell van egy elég használt, de eladó markolatfűtésem occsóér. Az nagyon fini cucc télen. Van egy Spool téli kesztyűm, de inkább a fűtést meg Kushitani bőrkesztyűmet használtam, kellemes.

Remélem sikerült pár tippet adnom
Na jah. El kell menni Kakucsra vagy vezetéstechnikára, ott csak az oldala használódik

De tuti jó lesz. A márka is jó, no meg eddig csak jót hallottam róla. Bár manapság már nehéz szar gumit venni, főleg ebben az árkategóriában Nekem még az M3 van, de bőven megfelel az én igényeimnek. Azt mondják az M5 jobb, mert nem esik be ahogy kopik, egyenletesebb marad. Viszont sajna abból nincs már a hülye 16"-os méret Amíg van M3 addig örülünk, aztán meg keresni kell valami jobbat, vagy be kell rakassam az újabb 600-as elejét
Igen az M5-ön kevesebb a minta Kíváncsi vagyok rá, nagy reményeket fűzök hozzájuk. Idáig mindig kockásra koptak a gumik a jó öreg Alföld s hosszú egyenesek miatt. Felmegyünk Eger környékére döntögetni, hogy kopjon az oldala is. Mire hazaérünk mintha semmit nem csináltunk volna.
Basszus, majdnem olyan, csak kevesebb a barázda Benéztem
Szia! Párban 72ezer. Nem volt olcsó de most ezen nem spóroltam.
Túrás - Z8 ;)) Nyáron lesz Horvát tengerpart, Ausztria, Szlovákia Románia két személlyel. Úgyhogy lesz használva :)
jól látom Z8? mennyi volt?
Jókis M5
Sziasztok! Én pont fordítva voltam.Nekem a bőr volt hideg,december 15 óta 1700km ment a motorba.Minden nap használom,mikor nem esik.(nem kényszerből,csak most van időm) A jó minőségű cordura nem hideg,és szélálló.
Kesztyűből tényleg kell a téli.
Az új gumik Most akciós még 2011-es áron sikerült megvennem, utolsó darab volt. Ez a szép HUF/EUR árfolyam meg a +2%-os ÁFA nem lesz jó hatással az árakra...
Na, hát én most veszek majd magamnak egy normális cordura szettet. Nadrágom amúgy sem volt eddig, szóval az amúgy is kell. Viszont én majd megfagytam a sima termós kabimban, sok pulcsival, aláöltözővel, így arra jutottam, hogy 4 évszakos lesz az utód és a nadrág is hasonló. Kivehető termé ÉS vízálló bélés (az amúgy a szelet tök jól szigeteli) A páromnak bejött a Bering Expedition szettje (ugyanezekkel a tulajdonságokkal bír, amit én is keresek már) Nálam még szempont a kifejezetten női szabású modell, mert eléggé kicsi vagyok, unisexek sokszor nagyok. No meg a másik, a rövidített fazon a nacinál. Én ezeket néztem most ki, de még nem láttam élőbe, csak a honlapnak hiszek egyelőre:

http://powerbike.hu/shop/macna...
Gyártó honlapja: http://www.macna.com/

http://www.chiliriders.hu/?q=t...

Az árak ugyebár eléggé relatívak, ki mennyit szán rá. De én már lassan ott tartok az "olcsó" vackok vásárlásával, hogy vehettem volna elsőre egy überfaszát. Dehát utólag okos az ember...
Még csak annyi, hogy szerintem a kesztyű az olyan mint az autóknál a téli és a nyári gumi. Megkerülhetetlen ,kell ez is meg az is..
De az nem olyan drága.... szerencsére.( már amelyik....)