Tegnap volt először kicsit többet gurulni a Hornettel, két dolgot vettem észre.
Az egyik, hogy 3-4000-től viszonylag hangosan elkezd valami rezonálni a motor környékéről. Ha állok és csak a gázt húzom nem hallatszik. Van valami a típusra jellemző dolog amit nézzek meg, vagy teljesen egyedi a probléma?
A másik, hogy a kuplungkar lejjebb van mint a fék, olyan mint ha kicsit el lenne fordulva. A kormány normálisan áll, nincs deformálva, sérülésnek semmi nyoma.Ezt simán lehet állítani, vagy valami komolyabb?
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban,hogy gyári Honda Averto risztó magyarnyelvű használatit ,honnét lehetne beszerezni!
Hálás lennék érte,mert folyamatosan lemeríti az aksit és az alvó funkciót nem tudom rajt bekapcsolni!
Jól van, látom te értesz hozzá Biztos a Yamaháknál máshogy van, de pl. a régi FZS-ekben elektronyos az AC és karbis a motor. Ebből gondoltam, hogy itt is így van, ezek szerint rosszul. Sebaj, mindig tanul az ember
Nem értek hozzá, de azt hiszem arra gondoltam, hogy már van egy elektromos AC pumpája. Benzincsap fizikailag nincs, mint a régebbi modelleknél, de nem injektoros, hanem karbis. Lehet rosszul írtam és nem a befecsi az elektromos, hanem ilyen formán az AC Mindegy, a lényeg szerintem megvolt
Szia Babulu !
Mit jelent az , hogy " mert az már félig elektromos befecsis " ?
Szerintem vagy karbis vagy injektoros lehet egy gép.
Tudomásom szerint ezen is van benzincsap ugyan ugy mint az én 2006 -os gépemen csak nem kézzel, mechanikusan nyitható zárható hanem vákum segitségével nyit zár automatikusan.
Ha tévednék, javíts ki nyugodtan .
Üdv.: Zoli
Hornet S-nek a tükrét szét lehet szedni valahogyan? Gondolkodom, hogy húzok rá karbon fóliát, és szeretném, hogy bemenjen a tükör és a keret közé, ezért kéne valahogy kiszedni. Ez ragasztva van a keretbe, vagy van valami trükk amivel ki lehet szedni?
Ja, azon valóban nincs, mert az már félig elektromos befecsis. Azt hittem régebbi évjárat. Elvileg csak bekajált. Akkor próbáld meg teljesen szivató nélkül indítani. Ha magától leállna, akkor tartsd gázzal a fordulatot. Ha így sem ég el a fölös anyag, akkor egy karbipucolás és szinkron kelleni fog.
hat nemtudom , nekem 2006 os evjaratu van en azon benzincsapot meg nem talatam! aztan lehet van en meg nem lattam! es akkor a gondja az hogy bezabalt ha jol ertem? o lenne az!
Hát nem tom. Amikor ilyen gyanús a hangja nekem az első, hogy megnézem mindegyik leömlő forró-e. Ha az ok, akkor megy az összes henger. Akkor valószínű csak plusz benya van. Én azért megnézném azokat a gyertyákat
nem. de minap irtam lejjeb hogy szivato nelkul probaltam gazolni es 6 ezer fole nem nagyon akart menni olyan volt mintha elfogyot volna az ereje és csak nagy szenvedessel ment feljebb de inkabb nem kinoztam! akkor a gyertyara gyanakodtam lehet hogy az lesz a gondom megis csak! amugy kiprobaltam ezzel az uj hangal 1 kicsit mintha gyengebb lenne de amugy rendesen huz! csak akkor döcög 1 kicsit mikor indulnék el vele! utana megy rendesen.
Nekem nem ment egyszer egy henger, mert beszmötyizett a benya a gyertyához. Tiszta GS 500 hangja volt. Nem hagytad rajta a szivatót sokáig? Olyankor is csinál ilyet (fura hang, olyan fuldoklós) ha túlszívta magát.
Tegnap volt először kicsit többet gurulni a Hornettel, két dolgot vettem észre.
Az egyik, hogy 3-4000-től viszonylag hangosan elkezd valami rezonálni a motor környékéről. Ha állok és csak a gázt húzom nem hallatszik. Van valami a típusra jellemző dolog amit nézzek meg, vagy teljesen egyedi a probléma?
A másik, hogy a kuplungkar lejjebb van mint a fék, olyan mint ha kicsit el lenne fordulva. A kormány normálisan áll, nincs deformálva, sérülésnek semmi nyoma.Ezt simán lehet állítani, vagy valami komolyabb?
Köszi és BUÉK.
Gondolom most egy picit le vagyok maradva....
http://youtu.be/LkKu5CYlpm0
Tudna valaki segíteni abban,hogy gyári Honda Averto risztó magyarnyelvű használatit ,honnét lehetne beszerezni!
Hálás lennék érte,mert folyamatosan lemeríti az aksit és az alvó funkciót nem tudom rajt bekapcsolni!
Mit jelent az , hogy " mert az már félig elektromos befecsis " ?
Szerintem vagy karbis vagy injektoros lehet egy gép.
Tudomásom szerint ezen is van benzincsap ugyan ugy mint az én 2006 -os gépemen csak nem kézzel, mechanikusan nyitható zárható hanem vákum segitségével nyit zár automatikusan.
Ha tévednék, javíts ki nyugodtan .
Üdv.: Zoli
Hornet S-nek a tükrét szét lehet szedni valahogyan? Gondolkodom, hogy húzok rá karbon fóliát, és szeretném, hogy bemenjen a tükör és a keret közé, ezért kéne valahogy kiszedni. Ez ragasztva van a keretbe, vagy van valami trükk amivel ki lehet szedni?