Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igy elso hallasra kihagyhat valamelyik henger alltalaban gyertya okozza vagy karbi dugulas. Bocs ekezetekert angol bill.
szevaszok! nem tudom mi lett a hornettel de olyan nagyon furcsa hangja lett! max szivaton 4000 - ret pörög eddig csak 2000-ret csinálat es olyan a hangja mint 1 hot rod-é! semmi sportmotor hang :S
na ezt mi csinalja? ROMBO kipufogom van hangtompító nélkül, de mondom eszméletlen milyen hangja lett!
Nagyon köszönöm :)
Gratulálok a vételhez!
De ez a doboz a sima hétköznapokban tényleg durva a hátulján,kissé megbontja az amúgy esztétikus formáját.
Itt megtalálod hozzá a kapaszkodókat stb.
http://www.twinmotor.hu/alkatr...
Sziasztok.

2007-es Hornetre keresek kapaszkodót. Dobozzal vettem a motort de azt csak akkor szeretném rajta hagyni ha hosszabb túrára indulok.
Ha valakinek van ötlete megköszönöm.

Üdv.
Amire te gondolsz az nem relé, hanem egy nagyteljesitményü ellenállás párhuzamosan kötve igy a terhelés azonos lesz a gyári izzókéval és az index relé müködik rendesen. Igy viszont semmivel nem lesz kevesebb a fogyasztás. Viszont lehet kapni index relét ami ledes indexhez való. Bocs az ékezetekért angol bill-ről irok.
köszönöm az infót,lehet,nogy énis be szerzek egyett
én úgy emlékszem, hogy 21W-os az irányjelző (mint a kocsikban), de ha biztosra akarsz menni, akkor megnézed.
Sziasztok.

2004-2007 évj. Honda hornet 600-as motort szeretnék venni. Külföldi papírokkal,nem gond ha van rajta egy két karc csak ne legyen szarrá törve, meg mindenhol megnyomva. Ha valaki tud ilyen gépet esetleg,légyszives szóljon.. előre is köszi. Kellemes ünnepeket. istadler@freemail.hu
Elviekben igen, de nem mondom tutira, mert nem értek hozzá. Konzultálj egy hozzáértővel, mielőtt költekezel No meg csekkold, hogy hány W-os is a gyári
szevasz! en szlovákiából vagyok tehá itt rendeltem meg a legszűrőt! kicsit lassan jott meg (2 hét alatt)
itt rendeltem meg: http://www.td-moto.sk/index.ph...
+ 4 euro volt a kiszállítás
hogyha találok 15w-os ledeset akkor az már jó?
Nem, nem ezt mondom. A relé azért kell, hogy normálisan villogjon. A ledes sosem lesz olyan mint egy gyári (vagy azzal megegyező teljesítményű) izzós. Mert az izző (ha jól emlékszem) 15W teljesítményű, a ledek meg általában 7W-ot adnak le. Ezért is kell a relé, ami szabályozza ezt, "pótolja" a hiányt, mert a rendszer a gyári teljesítményre van optimalizálva. Ezért villog gyorsabban, ha nincs meg. Nekem is sikerült kicsit kisebb teljesítményű izzósat vennem, ezért kellett a relé, de a fénye (szerintem legalábbis) ugyanolyan erős, vagy legalábbis nem lehet észrevenni. Mondjuk nem kizárt, hogy ledesből is találsz megfelelő teljesítményűt. Pl. ha van gyári (amit nem tudok hogy van-e) az valószínű ugyanolyan lesz.
szia! tehát azt mondod relével erőssebb a fénye a ledes irány jelzőnek,mert éppen most akarom lecserélni ledesre az eredetit,de azt szeretném,hogy azért jól látható legyen.
szia! A sport légszűről tudnál képet felrakni,mert én is szeretnék a darazsamba egyet.Ill. azt szeretném még kérdezni,hogy hol vetted és mennyiért?
hm.. valoszinu hogy az lesz a baja szerintem is! koszi a valaszt!
Ha a szivató még rajta volt, amikor húztad neki a gázt, akkor beköpheti a gyertyákat, simán. Érdemes megpucolni, vagy ha nem szikrázik eleget, akkor cserélni.
Kellenes Ünnepeket! szevasztok! kérdésem az lenne hogy 2 napja beinditottam a mocit (2006 hornet) hagytam melegedni szivatón szépen, utana meggázoltam es olyan 6000 korul ugy elkezdett akadozni mintha nemtudta felljebb porogni! :S ezt nem okozhatja valamelyik hengernél a gyertya? masik kerdesem pedig sportlégszűrőről lenne (K&N) ezt mielott beszerelném be kell olajozni vagy gyarilag be van mar? valaszokat elore is koszonom!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek
Boldog Karácsonyt Kívánok!
mennyire valószínű, hogy a Honda gyárilag "balesetveszélyes" indexekkel szereli az egyik modelljét? ugyan... ugyanolyan jól látható, mint a sárga, csak mutatósabb (szerintem)
A ledes tényleg nem látszik, de nem azért mert átlátszó a búra, hanem mert gyengébb sokkal, ezért is kell a relé. Nem vagyok jó ezekben, de asszem 15W-os a gyári és a led csak 7W. Én sárga izzós, fehér búrásra cseréltem az enyémet, sajnos az sem volt megfelelő (asszem csak 10W), ezért kellett a relé, viszont ugyanúgy látszik, sőt.

Olyan karokat rendelsz e-bayről ennyiért szállítással, amilyet szeretnél. Bármilyen szín, állítható, felhajló, hosszú, rövid.
szia,

van gyári szürke burás indexem,ha érdekel 70 317 90 83
üdv,P.
Szerintem nincs semmi baj a színtelen (szürkés) búrával. Gyárilag is ezzel szerelik, nem gondolom, hogy ott ne foglalkoznának a biztonsággal, láthatósággal. Ugyanolyan, mint a kocsikban. (Színtelen búra + sárga izzó = tökéletesen látszik.)