Na megvannak a táskák. Fel is dobtam őket a motorra. A PLX 176-al meg rosszul jártam. Nem tudom rátenni a motorra mert kellene hozzá hátsó doboz tartó, s ahhoz lehetne ezt rögzíteni. Az alábbi képen láthatjátok a problémát. Így cserélve lesz a T219-re. Dühített a dolog, de ez van.
bukókeret egy erősebb döntésnél leér és elemeli a vasat így ott a bukta rögtön...tapasztalatból tudom, hogy mindkét verziónál sérül a tank, kormány, műszerfal, lámpa, farokidom stb...a blokkot mindkettő megvédi..:)
én személy szerint jobbnak ítélem meg a gombát....ha meg akkorát esel ..tök mind1...
Givi doboztartó konzol,platnival Hornet 600-ra (98-06) eladó Givi 46l-es dobozzal.Ár egyben 39,999ft. (Givinél a konzol 25eft,a platni 10eft,a doboz kinti ára139eur kb.) Esetleg külön is eladók.Érdeklődni tel:70 3179083,emailt nem olvasok.A hornet is eladó,valamint az extrák is róla,sportkipu,bukógomba,plexi. Ezenkívül a képen látható extrák is. üdv,P.
Fura, mert nagyon pici és alig szélesebb, mint az idom. Ha nem idomos, csutkakormányos vason van, gyanítom még a kormány is hamarabb leér. Én a vasra szavazok
Sziasztok!
Éppen bukókeretet kerestem,mikor ráakadtam erre: bukógomba
Mi a véleményetek róla?Én még mindig bukókeret párti vagyok,de ez szerintem jól néz ki,előnye lehet,hogy az erők 3 csavaron oszlanak meg,viszont hátránya-ha jól látom-hogy mind a 3 csavar a blokkban van és a vázhoz semmi sem rögzíti,így szerencsétlen esetben elég nagy galibát tud okozni(mert azért a váz mégis csak stabilabb tartást adna neki).Jól gondolom?
Köszönöm az ötleteket, sokat gondolkodtam én is mi legyen. A táskák már megvannak, az oldaltartókat megrendeltem. Meglátjuk. Egyelőre várom a nyarat hogy tudjam tesztelni őket
Ha gondolkodsz dobozban és mindenképpen megveszed a GIVI-tartórendszert nem biztos,hogy érdemes 30-40-ezret táskára kiadni.Nekem is GIVI-Monokey rögtítésü tartók vannak fent+a hátsó doboz ami szinte mindig fent van,eredeti oldaldobozra sajnáltam,és jó minőségű táskára is a lóvét (egyenlőre örülök,hogy az asszony elfogadta a motort),vettem 5000ft/db áron a praktikerben két kínait,kis barkáccsal rávariáltam-szerintem nem lett olyan rossz és egyenlőre bevált,évi 4-5 alkalomra teljesen jó.
Keresek 2006-os vagy 2007-es Hornet 600 indexet.
A síma színtelen tioust keresem.
Ha esetleg tud valaki, azt megköszönném.
Üdv
Mihu
Email cím az adatlapon.
én személy szerint jobbnak ítélem meg a gombát....ha meg akkorát esel ..tök mind1...
Givi doboztartó konzol,platnival Hornet 600-ra (98-06) eladó Givi 46l-es dobozzal.Ár egyben 39,999ft. (Givinél a konzol 25eft,a platni 10eft,a doboz kinti ára139eur kb.) Esetleg külön is eladók.Érdeklődni tel:70 3179083,emailt nem olvasok.A hornet is eladó,valamint az extrák is róla,sportkipu,bukógomba,plexi. Ezenkívül a képen látható extrák is. üdv,P.
és a karburátorsor közepén találsz egy kézzel állitható csavart.
2000-es évjáratú Horneten az alapjárat mennyi kell, hogy legyen? Ezt hol lehet állítani?
írtam emailt, az árakról érdeklődnék!
köszi
bekiss@digikabel.hu
Ár: a bolti ár fele körül, vagy annál kevesebb, úgyis megegyezünk! Mind ÚJ!
Bosch
PSB 500 RE ütvefúró
PSB 650 RE
PSB 700 RE
45 darabos fúró-csavarozó bit készlet
46 darabos fúró-csavarozó bitkészet
Prio rezgőcsiszoló
Éppen bukókeretet kerestem,mikor ráakadtam erre:
bukógomba
Mi a véleményetek róla?Én még mindig bukókeret párti vagyok,de ez szerintem jól néz ki,előnye lehet,hogy az erők 3 csavaron oszlanak meg,viszont hátránya-ha jól látom-hogy mind a 3 csavar a blokkban van és a vázhoz semmi sem rögzíti,így szerencsétlen esetben elég nagy galibát tud okozni(mert azért a váz mégis csak stabilabb tartást adna neki).Jól gondolom?
Üdv!