Az én 250-es vasam a hétvégén jubilált (óra szerint) Japán belpiac, szóval ki tudja mi és mennyi és mikor. Amúgy szerintem sem a km számít, hanem a használat és a törődés.
csak nézelődsz vagy komoly vásárlási szándékod van?
egyébként ha a szervízeket megkapja rendesen 100.000ret gond nélkül elmegy. Kérdés a valós km-ert mutatja-e a számláló! Sose a számlálónak higgy! Hallgasd meg próbáld ki és kiderül mi a pálya!
köszi a választ!
Pedig a fotón is olyan, mintha lenne alatta vmi lámpa. Gondoltam rá, hogy az üzemanyag visszajelzője, de ezek szerint nem.
Közben olvasgattam erről, az igaz, hogy a Horneten nincs benzin visszajelző?
a lényeg igazából az hogy cseréltek e rendesen olajat és mennyit húzatták hidegen, milyen átlag fordulaton használták, mennyit gyorsulgattak vele. Ha nem ismered a motor gazdáját akkor ezeket nem igazán tudhatod, hallásra, ránézésre, mérésre, megérzésre hagyatkozhatsz, vagy viszel magaddal egy megbizható szerelőt az már félsiker.
Nézegetem a horneteket, de ami árban jó lenne azok 40 000km fölött járnak, sok az egy hornetbe? Menyit mennek el ezek a blokkok "gond" nélkül átlagosan?
Hali. Srácok mitől van az,hogy a hátsó gumin a minta a bal oldalon szinte 0 ajobb oldalon kb 3mm. szezon elején még egyforma volt.
Az óta kb 7000km mentem vele.
Én is gondolkodtam már ezen,de mivel még nem kellett szétszedni a müszerfalat biztosan nemtudom,de tervezek oda egy töltéskontrolt beszerelni.Ezt az egyet amúgy is hiányolom róla.
ez már a rablás kategória
Esetleg itt:
tankpad
De guglival keresgélve lesz még találat. Külföldöről rendelve szerintem olcsóbb.
egyébként ha a szervízeket megkapja rendesen 100.000ret gond nélkül elmegy. Kérdés a valós km-ert mutatja-e a számláló! Sose a számlálónak higgy! Hallgasd meg próbáld ki és kiderül mi a pálya!
Pedig a fotón is olyan, mintha lenne alatta vmi lámpa. Gondoltam rá, hogy az üzemanyag visszajelzője, de ezek szerint nem.
Közben olvasgattam erről, az igaz, hogy a Horneten nincs benzin visszajelző?
Az óta kb 7000km mentem vele.
Üdv!
Meg tudná nekem valaki mondani hogy fejidomos Horneten a bekarikázott rész mi célt szolgál?
Előre is köszi!
Esetleg nem tudod a Dúzs Peti elérhetőségét?
http://cgi.ebay.it/cupolino-sp...
ha ez 10 e, akkor már indulok is