Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez szép le a kalappal előtte
20/942-72-40
8ezer egy tankpadért?

ez már a rablás kategória
júliusba lehet jogsim addig csak nézelődök és van egy 125-ös dt-m amit el kellene adjak előtte.
Az én 250-es vasam a hétvégén jubilált (óra szerint) Japán belpiac, szóval ki tudja mi és mennyi és mikor. Amúgy szerintem sem a km számít, hanem a használat és a törődés.
Szia!

Esetleg itt:
tankpad

De guglival keresgélve lesz még találat. Külföldöről rendelve szerintem olcsóbb.
csak nézelődsz vagy komoly vásárlási szándékod van?

egyébként ha a szervízeket megkapja rendesen 100.000ret gond nélkül elmegy. Kérdés a valós km-ert mutatja-e a számláló! Sose a számlálónak higgy! Hallgasd meg próbáld ki és kiderül mi a pálya!
köszi a választ!
Pedig a fotón is olyan, mintha lenne alatta vmi lámpa. Gondoltam rá, hogy az üzemanyag visszajelzője, de ezek szerint nem.
Közben olvasgattam erről, az igaz, hogy a Horneten nincs benzin visszajelző?
a lényeg igazából az hogy cseréltek e rendesen olajat és mennyit húzatták hidegen, milyen átlag fordulaton használták, mennyit gyorsulgattak vele. Ha nem ismered a motor gazdáját akkor ezeket nem igazán tudhatod, hallásra, ránézésre, mérésre, megérzésre hagyatkozhatsz, vagy viszel magaddal egy megbizható szerelőt az már félsiker.
Sziasztok nem tudjátok véletlenül hol lehet kapni Hornetes tankpadot?A darazsas kiadást keresem főképp.
Nézegetem a horneteket, de ami árban jó lenne azok 40 000km fölött járnak, sok az egy hornetbe? Menyit mennek el ezek a blokkok "gond" nélkül átlagosan?
persze hivatalosan nem lehet ugy ferde. Ami meg eszembe jutott hogy altalaban az emberek balra jobban bedontenek mint jobbra az is lehet az oka.
Hát nem tudom. A hátsó lengővilla az fix,ezért szerintem függőlegesen nem lehet ferde,max kersztbe lehetne de ugy meg mm-re egyezik a jelnél
altalaban az utak a szele fele lejtenek ezert jobban kopik a baloldal, esetleg megnezheted nem e ferde a kerek fuggolegesen?
Hali. Srácok mitől van az,hogy a hátsó gumin a minta a bal oldalon szinte 0 ajobb oldalon kb 3mm. szezon elején még egyforma volt.
Az óta kb 7000km mentem vele.
Én is gondolkodtam már ezen,de mivel még nem kellett szétszedni a müszerfalat biztosan nemtudom,de tervezek oda egy töltéskontrolt beszerelni.Ezt az egyet amúgy is hiányolom róla.

Üdv!
hali. szerintem semmit. Nekem is ilyen moci van, de 7000km alatt nem jöttem rá funkciójára.
Sziasztok!

Meg tudná nekem valaki mondani hogy fejidomos Horneten a bekarikázott rész mi célt szolgál?
Előre is köszi!
GSXR 600/750 06-10 évjáratúhoz 4 ujjas kék fék kuplungkar, valamint Honda CB 600 Hornet 4 ujjas fekete vörös állítóval 13e. - 13e. postával. Tel: 70/3119987
Akkor ez tényleg olyan, megeszem a kalapom
Esetleg nem tudod a Dúzs Peti elérhetőségét?
792-es hozzászólást nézd meg! Pont ugyan ilyenekről van szó!
én erre gondolok:

http://cgi.ebay.it/cupolino-sp...

ha ez 10 e, akkor már indulok is
Úgy tudom van neki, víztisztába és füstszínűben is. Ár: 10.000 Ft
Nem tudod véletlen a másik Biondi márkájú kerek lámpára való plexi van-é neki és milyen árban? Nekem az jobban bejön