JELENTŐSEN (érzetre) nem jobb a szélvédelem.
Ami biztos, a mellkasomon kevesebb a tetem, védi a "műszerfalat" és esetleg a tanktáskát.
Személy szerint, nekem a széles fajták nem jönnek be (szeneslapátra emlékeztet).
Nekem egy hullámos volt fent és olyanokat is nézegetek, mert az bejött. Ez ahogy látom keskenyebb, de magasabb. Hova tereli a szelet? Milyen tempóig jó?
Nekem is stabil a gép még 230-nál is :-) egyszer volt, hogy belementem nem is túl gyorsan egy kátyúba és utána 170 és 180 km/h-nál imbolygott, de ijesztően. Elvittem gumishoz....1500 magyarforint és hibátlan azóta.
Azt megköszönném, mert ez nagyon baráti ár
Nekem egy sima hullámos volt fent előtte és nekem totálisan jó volt. Kis termetemnek köszönhetően úgy bebújtam mögé, hogy semmi szél nem ért szinte 160-ig. Plexi nélkül se rosszabb a helyzet, csak ahogy valaki megelőz olyan örvény keletkezik, hogy dobálja a sisakomat a fejemmel minden felé. Nagyon gáz. 20-30 ezreket meg nem akarnék rákölteni, csak azért mert givi.
Én is nemrég hagytam el!
Biondi márkájút vettem a P-ringen Dúzs Petitől 10.000Ft-ért csavarokkal, tartókonzollal. Ha lesz kép teszek fel, egyébként hasonló mint ami fent volt.
Üdv! Köszi a választ! Persze, hogy érdekel, de nem jöttem rám, hogy miként tudnék neked mailt küldeni, úgy hogy itt az én mail cimem: david.zeg@gmail.com. Elöre is köszi :)
Konkrétan a karbiszinkronra nem emlékszem mert más is lett csináva.
De a srác korrekt áron dolgozik,lecseréltettem az olajat is mert szűrővel és munkadíjjal volt kb. annyi mint amennyiért az olajat én megkaptam volna.
Motul10w50 olaj 3,5l+olajszűrő+karbiszinkron+gyertyacsere munkadíja(gyertyát én vittem)=16800ft volt.Szerintem ha csak a szinkront csináltatnád egy 5-ösből meglenne,ha érdekel dobj egy emailt,megadom a számát (Kanizsa környéki ),látom földi vagy lehet nincs is messze hozzád.
Plexi nézegetésben vagyok, mert lezúztam azt, ami fent volt a darázson. Ki mit javasol? Puig felé hajlok, ár érték arányban. Esetleg valakinek tapasztalat? Vagy még a Ffabbri, ami szóba jött. A többi elég drága...
azt azért megnéznék (amit nem tettem a sajátomnál :() hogy a króm réteg teljesen sérülés mentes legyen, nincs e lepattogva apró pontokon (kavics stb) mert az egy vagyon ha cserélni kell.
Ami biztos, a mellkasomon kevesebb a tetem, védi a "műszerfalat" és esetleg a tanktáskát.
Személy szerint, nekem a széles fajták nem jönnek be (szeneslapátra emlékeztet).