Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi. Csak az a baj, hogy még nem sikerült eldöntenem, hogy melyik nyeregtáskát veszem és így a méretekről sem tudok konkrétumot.

Ha túl vagyok az előkérdésen és megvannak az adatok, akkor egyeztetünk. Persze, ha addig meglesz még a cuccos.
Köszi!

Hétfőig nekem bőven ráér a méret!
Szia4

"véletlenül" van fotó róla!
De lemérni tényleg csak a hétvégén tudom. Ha esetleg előbb, akkor úgyis írok ide.
Amúgy a kék szín fantázianeve azt hiszem a tahitian blue.
A színkód megvan csak az enyémben NH-1 és az fekete :D Én pedig kékre szeretném festetni szerintem abban a színben a legszebb

Köszi a kék kódot! A hétvége nekem szuper lenne!

Annyi hogy az enyém nem idomos de lehet hogy ugyanakkora a Hornet felirat a fejidomon mint az enyémen a farokidomon!

Egy közeli kép van esetleg a Hornet feliratról és a tankon lévő szárnyról? Ha jól látom a fehér Hornet logót kis ezüstös rész veszi körbe?

Bikepicsen keresgéltem képeket de sajnos ezekről nem volt közeli
Szia!

A színkód elvileg ha leveszed az ülést, ott van a tank után egy kis cetlin.
Nekem 2000-es Hornet S van (az is kék), annak ez van a cetlin:

CB6002Y
Color: PB-215C
Code: PB215

A matricákat a hétvégén tudom lemérni Neked ha ráér.
sziasztok!

egy kis segítségeteket szeretném kérni!

2000res évjáratú kék Hornet színkódja érdekelne! Illetve ha valaki tudja az első és hátsó matrica méretét is az szuper lenne és nagyon megköszönném!

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék,h vettem egy 2007 hornettet és cserélném benne az olajat.
Mit ajánlotok hozzá?
És mennyi olaj megy bele a vasba?
Én speciál a repsol 10 W 40 re gondoltam.
Mit szóltok hozzá?

Köszi

Z
Igény függő. Egy cső kb. 50-től kezdődik, talán. Nem tudom, nem akarok hülyeséget írni. De szerintem képesmotoron állandó hirdetése van, abban is van infó
Ha felhivod, kb 20 forint percenkent, akkor pontosan elmondja.
mennyi az a "korrekt ár" kb?
Én csak ajánlani tudom Korrekt a mester, bármit elkészít, reális áron kapsz jó minőséget. Egyedi elképzeléseket is telejesít. Na ennyit a reklámról
természetesen
sp1szacsa@ citromail.hu szóköz nélkül...
multkor szerintem téged láttalak itt a faluba délután
vasárnap megyünk túrázni a bakonyba győri brigáddal, eljöhetsz velünk
nincs valakinek 1 felesleges csavar ami az oldaldeknit tartja? Kirázkódott aztán elhagytam:(
Milyen motorról van szó?
Hát ez nagy hiba

Oksi várom a képeket
Szia!

Még nem mértem fogyasztást.
Amúgy 2000-es évjárat, év végi. Holnap ha minden jól megy lövök majd róla pár képet.
E-mailen megkereshetnélek?
Az adatlapomon van 1 vidi a dobról. Én ezt tudnám ajánlani.
szio

Nekem is azért tetszik

Te már mérted a fogyasztást? mennyit eszik ha szabad kérdeznem?
Milyen évjáratot vettél? Én holnap megyek megnézni egy 2003-ast
Valamit barmolt a termosztáton, mert melegedett a víz és kitolta a tartályból aztán ez volt a "tanács" hogy ez tuti azért van mert beszorult, az édes... seg...be az ujja!...
De közben hengerfejes volt a sárkány és össze szaladt a víz az olajjal nulla kenés pályán küldte mikor elszakadt a hajtókar és konzervnyitó lett, nem mondom tovább mert már így is sokat fecsegtem, a lényeg a srác megúszta nem égette nagyon össze az olajos víz (emuzió) a lábát....
ezt hogy sikerult osszehoznia
Hali!

Tudtok ajánlani valami jó sportdobot 2006-os Hornetre amihez van összekötő cső is hogy ne kelljen hegesztgetni.
ez gyasz...