3000km ezelött lett cserélve 24000km arra ami a könyvbe van írva én se tudom mi lehet de csak 100 fok körüli vízhőmérsékletnél csinálja
Azért kérdezlek titeket május óta van meg
Olyan kérdésem lenne, hogy amikor nagy melegben leállítom (95-100C) a hűtővíz pár perc múlva nehezen illetve nem akar beindulni a motor sajna ma is be kellett tolnom. Valaki tud rá mondani valamit , hogy ez miért lehet?
Nekem mondtak olyat hogy a nagy melegben kipárolog a karbiból a benzin és ezért indul nehezen. 75-80 C os víznél simán indul újból meg 3-4 nap állás után is elsőre indul! 2006-os Hornet
Hűtőre meg bontóban azt mondták 50e ft már ha van, mert ritka. Hűtőjavítóban meg azt mondták megcsinálják az egész hűtőrészt, kicserélik rézlamellásra 65e-ért. A kínai hűtő ebayen 40 körül van de az lehet elolvad 100 fokon.... Persze lehet más bontóban olcsóbb.
3db, literes kiszerelésűt szoktam venni és mindig marad vmennyi a végén. A 3. flakonból beletöltök 7-8 dl-t és szint-, szivárgásellenőrzést tartok. Ha nem éri el a max jelet, akkor picit töltök még rá. Lehet, ha beletöltöd mind a 3 litert, akkor sem lesz baj. Ha viszont az arányokat nézzük, akkor 7-8%-os túltöltést jelent a plussz 2 dl.
inkább felléphetnél a skyp ha már otthon vagy
Bár nem fejidomos de ez is szép
2001 szépecske
Egyébként a megoldást valószínűleg tudni fogja
http://motorszerelo.com/
http://motorszerelo.com/2011/0...
Azért kérdezlek titeket május óta van meg
Olyan kérdésem lenne, hogy amikor nagy melegben leállítom (95-100C) a hűtővíz pár perc múlva nehezen illetve nem akar beindulni a motor sajna ma is be kellett tolnom. Valaki tud rá mondani valamit , hogy ez miért lehet?
Nekem mondtak olyat hogy a nagy melegben kipárolog a karbiból a benzin és ezért indul nehezen. 75-80 C os víznél simán indul újból meg 3-4 nap állás után is elsőre indul! 2006-os Hornet
Köszi a válaszokat előre is
MuZs88
basi2(kukac)citromail.hu
2002-es, 600-as Hornetemre szeretnék hasidomot és hátsó sárvédőt.
Aki ez ügyeben tudna segíteni azt megköszönném!
Hűtőre meg bontóban azt mondták 50e ft már ha van, mert ritka. Hűtőjavítóban meg azt mondták megcsinálják az egész hűtőrészt, kicserélik rézlamellásra 65e-ért. A kínai hűtő ebayen 40 körül van de az lehet elolvad 100 fokon.... Persze lehet más bontóban olcsóbb.
Valakinek 2000res évj.-ra sérülésmentes hűtője vagy kerek tükre (jobb vagy bal) akad esetleg! Vevő lennék ezekre
Z
3db, literes kiszerelésűt szoktam venni és mindig marad vmennyi a végén. A 3. flakonból beletöltök 7-8 dl-t és szint-, szivárgásellenőrzést tartok. Ha nem éri el a max jelet, akkor picit töltök még rá. Lehet, ha beletöltöd mind a 3 litert, akkor sem lesz baj. Ha viszont az arányokat nézzük, akkor 7-8%-os túltöltést jelent a plussz 2 dl.
Köszi a választ.
Nem tudod esetleg, h mennyi olaj mehet bele a blokkba?
Köszi
Z
Sztem teljesen jó. Most nekem is Racing 10W-40 van benne. Előtte Racing 10W-50 volt, de sztem az felesleges.
Hornet az S betű nélkül: 22 cm széles 5 cm magas (+ - 5mm)
De azt hiszem ilyesmi méretekkel láttam is komplett matricát rá!