Sziasztok,
Megnéztem egy magyar 9-est.
Jól fel van extrázva 900-ről 850-re leengedte a srác. November első hetében hozom el ha addig nem találok jobbat.
Nem az, hogy keresni, csak nehogy szívj majd az eladással, és ne tudd megvenni a fejidomost. Gyanítom mindenképp előbb el kell ezt adni, mert nincs még egy motornyi pénzt a bukszában. De nem kívánom, hogy így legyen, félre ne értsd.
Ha van kedved, időd a hétvégén gurulj egyet velünk Mezőberénybe a Streetfighter napra. A tempó garantáltan nem lesz 130 feletti
Olvastam már, nézegettem is innen dolgokat, de a tartalékot nem találtam. De azért kösz. :) (a fordítást megoldottam magam szerencsére )
Tanulság volt, innentől figyelni kell, már tudom, hogy mikor kell kiállnom tankolni.
Benzincsapra az én sztorim. Nem volt jó a tartalék, ezért sűrűbben kellett tankolni. Ez max. 150 km-ert jelentett. Ekkor még ment bele kb. 7-8 l. Majd ki lett cserélve a csap és rendszerint 200 és 240 km között kéri a tartalékot. 250-270 között tankolok és belemegy kb. 12-14 l. Na erre varrjál gombot
Nekem olyat mondtak, hogy hiába van nyál a tankba a karbiknak már kevés a dolog. Hát nem tom, de minden esetre érdekes jelenség...
Az bazi sok. Az 7 liter feletti fogyasztás lenne. A tartalék átlagosan 3-4 liter lehet. Még a 10 liter is messze van a tartaléktól. Benzinszag nincs körülötte? Eddig nem jelentkezett ilyesmi ugye?
Nem lehet, hogy rosszul emlékszel ill. nem nulláztad a napi km-et?
Elszaladtam tankolni. 10 liter ment bele, de az csurig. Elképzelhteő h az volt a gond. Bár akkor is lenni kellett benne 6 l-nek. A tartalék kapacitás hány liter, tudja valaki?
Most nézem, semmi adatod nincs és itt looserkedsz? Amúgy olvasni? Vagy csak a képeket nézegeted?
Sügér! Kisegítelek a családban van Hornet. Amolyan Női taliga.
Megnéztem egy magyar 9-est.
Jól fel van extrázva 900-ről 850-re leengedte a srác. November első hetében hozom el ha addig nem találok jobbat.
Ha van kedved, időd a hétvégén gurulj egyet velünk Mezőberénybe a Streetfighter napra. A tempó garantáltan nem lesz 130 feletti
Olvastam már, nézegettem is innen dolgokat, de a tartalékot nem találtam. De azért kösz. :) (a fordítást megoldottam magam szerencsére )
Tanulság volt, innentől figyelni kell, már tudom, hogy mikor kell kiállnom tankolni.
De a szezon után jól átnézetem a szerelővel!
Nekem olyat mondtak, hogy hiába van nyál a tankba a karbiknak már kevés a dolog. Hát nem tom, de minden esetre érdekes jelenség...
Nem lehet, hogy rosszul emlékszel ill. nem nulláztad a napi km-et?
hornet
goggle fordító szépen lefordítja.
Na most már jogosan ugatsz
Sügér! Kisegítelek a családban van Hornet. Amolyan Női taliga.