Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
2007-es Hornetben hogyan cseréltek hűtővizet?A gyári leírás megvan,de ha van egyszerűbb mód is,ami működik,akkor inkább azt választanám,mert nem szívesen nyúlok a tankhoz,ha nem muszáj,meg a hátsó idomot sem piszkálnám az undertail miatt,mert olyan pepecselős munka utána a hézagokat szimmetrikusan visszaállítani.
Ricsibontó, Sugomotorbontó, Jánoshalmi bontó
(bocs az ekezetekert angol bill.)

udv, tud valaki esetleg egy 16-os elso kerekre valo (sajnos a felfogatas kulonbozik a 17-estol) fektarcsat 1db kellene, idiota modon rajtahagytam a zarat es elhuzta egy kicsit es kattog... Vagy esetleg egy jofajta bontot ha tudtok ajanlani, koszi!
hát most nekem is lesz valószínű

Sikerült a fűtött garázst bérelnem. Beszereztem egy kymco robit amit szétkapok és felújítom kicsit
köszönöm
Például innen. De ha ráguglizol a "szivargyújtó aljzat motor" szóösszetételre, kapsz bőven találatot
Én még bízom a jó időben, de a beűződés sem gond, van másik hobbi is..
hát engem beűzött Ráadásul panelban nincs is sok helyem
Na igen, azt hinné az ember, hogy az ősz-tél mindenkit beűz a gép elé... :)
Ilyet magyar honban hol lehet kapni? Bár engem inkább a kormányra szerelhető változata érdekelne.
Pedig épp most kéne soknak lenni nyáron meg kevésnek
Csak ma volt rossz idő, tegnap kifejezetten jót lehetett gurulni (ahogy meg is tettük)
Itt a rossz idő...
Kifagytak a hozzászólások
Köszi, akkor majd megkeresem a hozzávalót!
Sajnálom , remélem hamarosan lesz új darazsad!
Még gyorsan simizd meg ígérd meg neki, hogy semmi baja nem lesz, és csak rendes gazdinak add oda

Remélem hamar lesz utód, akár kicsi, akár nagy
Autó
A T214 akkor kell ha nincs hátsó doboztartód. Ha van, ahhoz más konzol kapcsolódik (számot nem tudok)
mi lesz helyette?
Holnap elviszik a motorom.
Nem hiszem, szerintem nem.
Sziasztok!

A korábban már említett GIVI T214-es oldaltáska tartót egyszerre fel lehet rakni a hátsó doboz tartójával?
Azért kérdezem, mert mindkettőt elvileg a kapaszkodó csavarjaihoz kellene rögzíteni, és nem vagyok benne biztos hogy elférnek egymáson.
Ment a válasz, e-mail-ben.
Értem! Az árát elküldenéd mailban? (bohumil78@freemail.hu)
Köszi!