Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Attól függ mennyit szánsz rá! Van pl. Louisban is, de nézhetsz Waltermotot vagy Deprettót is!
Sziasztok!
A segítségeteket kérném abban, hogy Honda Hornet 600(2006) szeretnék kis rendszámtábla tartót. Hol lehet ilyet találni. A válaszokat előre is köszönöm!
A ledeset valóban nem nagyon lehet látni nappal,ráadásul az enyém süllyesztett és még kb 45fokban áll... képet nem tudok mutatni,mert bár volt ilyen a gépemen,de már letöröltem.Ha esetleg érdekel holnap lefényképezem.
A villogást ellenállással állította be,ami orvosolta a vészvillogó problémáját is.(olvastam régebben,hogy másnál sem ment a vészvillogó a gyújtás lekapcsolása után,így viszont most már )
Én is akartam volna ledesre cserélni, de több szempontból is inkább vettem egy átlátszó búrás, de izzósat. Az én öreg vasamra, nem is kéne ennyire csicsás
kösz az infót, meggyőzött hogy maradok a hagyományosnál!
Páromnak azt FZ6ján ledes az index és a féklámpa is. Nappal azt indexböl semmi,a féklámpából alig valami látszik! Este viszont kisüti a szemem!
haveromnak sv-n is ledes index van
nappal is jól látni csak nekem az nem tetszik benne hogy nagyon gyorsan villog
én maradnék a hagyományosnál mert az mégiscsak nagyobb és jobban meglátják
kösz erre voltam kíváncsi
Hali,

A barátnőmnek Sándornak (SharxXx a nick neve,és a CBR600F fórumon garázdálkodik) van egy CBR600 F4 madara, és azon ledes az index elől-hátul. Mikor villog, semmit nem látsz belőle, max akkor ha már qrvára közel vagy hozzá.

De..

Lehet függ az alkatrész márkájától is
Szia!
Érdekel! Küld el légyszi a számod!
email: izgints@gmail.com
Kép róla esetleg?
Sziasztok !

Eladó 1 pár 2007- Hornetre való új LSL bukógomba konzollal.
Irányár : 20.000 Huf
Személyes átvétel megoldható.
Hali!
Nekem van egy BODIS dobom eladó, ha érdekel.
0 km.-es, de összekötőcsövet nem tudok adni hozzá.
Nézd a honlap csak azért van, hogy fent legyen az elérhetősége. Felhívod és megmondja, hogy van-e neki az amit te keresel és mennyiért. Ez egy raktárépület, plafonig rakva salgókon kosarakkal, tele alkatrészekkel épp annyi hellyel, hogy egy ember befér. Csak felniből van ott vagy 50 pár. Nyilván csak a kelendőbb cuccokat rakja honlapra. Ne legyünk már ennyire internetfüggők...
van annyi hogy Dunát lehet rekeszteni attól függ mennyit szánsz rá.
Üdv!

Valaki esetleg tudna nekem segítséget adni abban ,hogy hol kaphatok dobot Magyarországon?
Köszi
ezek mintha r6-os alkatrészek lennének mind
Asszem r6parts.hu, de csak telefonon ad felvilágosítást amúgy is. Googleba ha beírod kidob valamit!
tudom kicsi az esély de hátha, keresek az első lámpa elején lévő króm keretet, és gyári vagy utángyártott jobb - bal tükröket! Járom a bontókat addig is de hátha valaki meg akar szabadulni tőlük :)
CB 600 Hornet 07-10 fék és kuplungkar 16e. postával.
Myky!

Megnéztem az enyémen,és szerintem személyautóéval kilehetne váltani,csak azt a fajtát le kell relézni mert máskülönben beég.A HORNET gyárilag 98-102 C között kapcsol be,megnéztem a service manualon. Azért ilyen qrva drága mert direktbe kapcsol ,bírja a nagy áramfelvételt,bármelyik autós boltba válogathatsz hőfok és menet alapján 2-5 ezer ft ért már jó minőségüt lehet kapni+relét kell bekötni hozzá.

Biztos,hogy a kapcsoló a rossz?

Üdv!
szerintem se, ugyanaz a blokk van benne
szerintem sok külömbség nincsen a kettő között
csak a cbf erő hiányba van a hornettel szembe
heh automatikusan hornetben gondolkodtam egyébként rengeteg hondában ugyanolyan van. Amúgy ricsibontó-nak van valami netes elérése? Köszi
Nem belevau, de a cbf600 az nem hornet... Amúgy meg ricsibontó, sugómotorbontó. Ami nekik nincs az nincs is