Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt találtam, ha rákeresel "hornet water" van olcsóbb is, de az lehet nem postáz ide. A gyári honda alkatrész ára 18.000 + posta szóval ennyiért ez ajándék bár valószínű nem eredeti.

http://www.ebay.co.uk/itm/WATE...
Sziasztok segítséget kérek 2001-s cbf 600 keresek hőgombát ami a hűtőventit kapcsolja ha valaki tud bontottat legyesz szives szólni (az újat rany áron mérik :-) )előre is köszönöm :-)
Hali szeptember 22 megyek haza a plexit bugacon van de be tudom vinni kecskemetre de ha erdekel hamarabb es el mesz erte akkor a rokonom odaadja.
Hello Srácok,

Esetleg nincs valakinek egy pár felesleges hátsó indexe 2005-2006-os Hornetre?

Előre is köszönöm
Mihu
van valakinek tapasztalata hogy ledes indexeknek milyen a fényereje nappal? látható rendesen? ha esetleg be tudná valaki linkelni hogy neki milyen van és hogy mennyire jó nappal, meg esetleg kis videót is hát az nagyon jó lenne:) Köszönöm!
Sziasztok! szivargyújtót szeretnék szerelni a mocimra,ha valaki esetleg már túl van ilyen beavatkozáson megköszönném a segítséget
Köszönöm az ismerősöm nevében is!
angol verzióm van hozzá!
Egyik ismerősöm kért meg, hogy kérdezzelek meg Titeket.
2003-2005 közötti évjáratú PC36-os Hornet-hez keres szerelési illetve kezelési utasítást, lehetőleg magyar nyelvűt.

A régi PC34-es verziójú 180 mega körüli angol szerelési útmutató már megvan, szóval az nem kell.

Előre is köszi!
ha valakit érdekelne esetleg : GÁZBOWDEN
CB 600 Hornet 07-10 fék és kuplungkar 16e. postával.
Típusspecifikust sehol sem találtam(google),de lehet hogy már csak Én idegesítem magam és ezért nem találok...Holnap járom majd a motorosboltokat.Egyébként 3500 pénz volt szállítással.Mindig is ilyen "jó" üzleti érzékem volt,nem is tudom miért nem kérdeztem itt vásárlás előtt.Megnézem azt is amit Te írtál,köszi!
Szia! Van egy hornettem eladó nem használtam egy éve ha érdekel hivj fel.Vári Mihály 06302977678
Sziasztok! Szeretném megkérdezni hogy a 2006 -os evjaratu Hornetemen nem villog a HISS jelzőfény mikor a motor nincs begyujtva! Gyújtáskor kivillan de miután leallítom a motort nem villog. Eddig mindig villogott csak par nap utan hagyta abba gondolom hogy ne fogyasztja az aksit ha több napig nincs begyujtva.
Homasitába van lampa márkájú, nevetséges összegért, ami minden motorhoz jó, de tényleg jó vagy megveszed a típusspecifikust 6-7 ezerért!

Mennyiért adták ezt? Én már megtanultam, hogy ilyennel nem éri meg ebayről kísérletezni, mert a kici ocó nem mindig az!
kepesmotor, express, hasznaltauto, dunát lehet rekeszteni velük, ha nem ismerőstől veszed kifoghatsz akármennyiért jót is de rosszat is...
Szegasztok !

Keresnék megvételre 2005-2006 évjáratú hornetet ! Esetleg hallotok valami jó vételt azt megköszönném.Elöre is kösz:)
Az a baj,hogy én voltam hülye,hogy e-bayről rendeltem...A kérdésre az volt a válasz,hogy Hondához való,pedig azt is írtam,hogy Hornet 600 '07...Na mindegy,azt hiszen ezt buktam,keresek más megoldást,ezt pedig megpróbálom elpasszolni valakinek,akinek jó a mocijához (persze jóárasítva,mert azzal nem sokra megyek,ha a szekrényen porosodik)
ahonnan rendelted azt mondták hogy jó a hornethez?
vagy ez minden motorhoz kompatibilis kínai gyártmány?
inkább vidd szakihoz nem szeretném ha az én "felbújtásomra" történne valami a motorod elektronikájával
ha ugyanannyi pólusú a relé akkor kis csati átalakítással rá lehet kötni, de ezt bízd olyanra aki ért az autó/motor elektronikához valamennyit, bár elvileg ha nagyon rosszul csinálsz valamit akkor is csak a biztosíték mehet ki. Én megcsinálnám az enyémet de hát az az én felelősségem a te motorod meg a tied :)
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék tőletek!Hozzáteszem,az elektromos részekhez nagyon hüle vagyok! Rendelten egy index relét ledes indexhez(600 '07) és a képen láthatót kaptam.A gyári relét ha lehúzom,annak meg nem ilyen a csatija.Másfajta relét nem igazán találok sehol,ilyenkor mi a teendő?Csak simán megszívtam vagy valahogy ez is jó hozzá?