ezt találtam, ha rákeresel "hornet water" van olcsóbb is, de az lehet nem postáz ide. A gyári honda alkatrész ára 18.000 + posta szóval ennyiért ez ajándék bár valószínű nem eredeti.
Sziasztok segítséget kérek 2001-s cbf 600 keresek hőgombát ami a hűtőventit kapcsolja ha valaki tud bontottat legyesz szives szólni (az újat rany áron mérik :-) )előre is köszönöm :-)
van valakinek tapasztalata hogy ledes indexeknek milyen a fényereje nappal? látható rendesen? ha esetleg be tudná valaki linkelni hogy neki milyen van és hogy mennyire jó nappal, meg esetleg kis videót is hát az nagyon jó lenne:) Köszönöm!
Egyik ismerősöm kért meg, hogy kérdezzelek meg Titeket.
2003-2005 közötti évjáratú PC36-os Hornet-hez keres szerelési illetve kezelési utasítást, lehetőleg magyar nyelvűt.
A régi PC34-es verziójú 180 mega körüli angol szerelési útmutató már megvan, szóval az nem kell.
Típusspecifikust sehol sem találtam(google),de lehet hogy már csak Én idegesítem magam és ezért nem találok...Holnap járom majd a motorosboltokat.Egyébként 3500 pénz volt szállítással.Mindig is ilyen "jó" üzleti érzékem volt,nem is tudom miért nem kérdeztem itt vásárlás előtt.Megnézem azt is amit Te írtál,köszi!
Sziasztok! Szeretném megkérdezni hogy a 2006 -os evjaratu Hornetemen nem villog a HISS jelzőfény mikor a motor nincs begyujtva! Gyújtáskor kivillan de miután leallítom a motort nem villog. Eddig mindig villogott csak par nap utan hagyta abba gondolom hogy ne fogyasztja az aksit ha több napig nincs begyujtva.
Az a baj,hogy én voltam hülye,hogy e-bayről rendeltem...A kérdésre az volt a válasz,hogy Hondához való,pedig azt is írtam,hogy Hornet 600 '07...Na mindegy,azt hiszen ezt buktam,keresek más megoldást,ezt pedig megpróbálom elpasszolni valakinek,akinek jó a mocijához (persze jóárasítva,mert azzal nem sokra megyek,ha a szekrényen porosodik)
ha ugyanannyi pólusú a relé akkor kis csati átalakítással rá lehet kötni, de ezt bízd olyanra aki ért az autó/motor elektronikához valamennyit, bár elvileg ha nagyon rosszul csinálsz valamit akkor is csak a biztosíték mehet ki. Én megcsinálnám az enyémet de hát az az én felelősségem a te motorod meg a tied :)
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék tőletek!Hozzáteszem,az elektromos részekhez nagyon hüle vagyok! Rendelten egy index relét ledes indexhez(600 '07) és a képen láthatót kaptam.A gyári relét ha lehúzom,annak meg nem ilyen a csatija.Másfajta relét nem igazán találok sehol,ilyenkor mi a teendő?Csak simán megszívtam vagy valahogy ez is jó hozzá?
http://www.ebay.co.uk/itm/WATE...