Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megérkeztek az első sárvédő hosszabbítók:
http://www.agomotors.hu/websho...
Es hogyan lehet elerni teged? Mert a megadott telefont parszor probaltam, de mindig uzenetrogzitore fut. Merrefele van a cucc egyebkent, esetleg Budapest?
Helo igen megvan meg.
Javaslom, ha teheted vegyél már újabbat (17-es kerék) Nekem a 250-esen 16-os van és remélem, hogy még fogok rá kapni jó gumit, ha elkopik. Most Sportec M3 van fent, de az utód M5-be nincs már 16-os 130-as méret Pedig ezzel meg vagyok elégedve, nagyon az utód meg még jobb.
Hello Srácok,

Esetleg nincs valakinek egy pár felesleges hátsó indexe 2005-2006-os Hornetre?

Előre is köszönöm
Mihu
Szia, mar regen irtad, de megvan meg a plexid?
ajjha
szerintem még nem láttalak erre felé
te lehet hogy már láttál az nsr-el
ismersz engem?
nem is hinnéd mennyire közel! Szentmiklós
még friss a gép
pár hónapos
látom közelbe vagy
mióta van horneted?
ezek az ujak már nem tetszenek
a mutatós a tuti
2005 töl ilyen a müszerfal!
és már PC36
2005-től már digitális az óra?
akkor az már nem pc34
én 2000 és 2002 közöttit nézegettem
ezeken már nem tipushiba a vezérműlánc feszítő?
amugy mennyi időnként kell cserélni normál használat mellett?
gondolom a digitális órával szerelt mocikon 2005- a jeladó is digitális, ez csak tipp.
láttam képeken hogy a km/h kihajtás valamejik motoron pc34 az első lánckeréknél van de van ojan is amejiken nem látom, azokon hogyan van megoldva?
Szia gumimaci !

Az oldaltáska tartó az GIVI. A múlt hét végén volt a főpróba. A sátrat frankón fel lehet rá kötni, igy a hátsó ülés is használható. Mert hát eddig félig azon volt a sátor.
én is a 17-est jobbnak találom
nem teszteltem mert esett az eső
majd valamikor jövőhéten visszamegyek
Szia tetszik a tartó amit csináltál. Az oldaltáska tartót is te csináltad vagy már készen vetted?
üdv a tesztelők szerint jobb a 17-es, meg 16-osra sokkal kevesebb féle gumi van, ha teheted 17-est vegyél.
holnap megyek hornetet tesztelni
lehet hogy ez leszz az uj motorom pc 34
már csak az a kérdés hogy a régi 16 vagy az ujabb 17-es első kereküt vegyek
16-os mennyibe másabb kanyarokba?
meg jó gumit lehet arra rakni?
Videókon meggyőző, de többet nem tudok
sziasztok. Mi a véleményetek erről a SLIME defektet megelőző folyadékról? Valaki használta már? Érdemes erre költeni?:)
Sziasztok!
Ha esetleg valakit érdekel:
eladó ruha
Hornetesek előnyben
nemtudom merre felé laksz, de Tolna megyébe, Tolnán csinálnak 1500ért belsőt, csak kell minden egyes darabja a spirálnak
Vedd meg, kb 8000 Ft.
:) mert zavar, így nem megy a napi számláló sem, a fogyasztásom sem tudom majd, nem beszélve arrol hogy nemigazán érzem a 90-et sem hogy hol van:) esetleges trafipax gyanus helyen . persze nem jelenti azt hogy nem indulnék el vele e nélkül.