Nem tudom mennyire szoktatok itt Hornet-es talikat szervezni(nem olvastam vissza a fórumot) de jó lenne majd jövőre egy összeröffenés. Jó lenne már megismerni titeket
1 Hete vettem a motort szóval én biztos nem hajtottam! Meg ezért is töltöm fel Mert nem tudom hogy fagyálló van e benne vagy sem!Köszönöm a válaszokat!
Ha hornetről beszélűnk,elég nagy hiba ha a nagy melegekben vízzel hajtottad.Üzemi hőfok,amikor beindul a hűtőventillátor 105C-városban ez elég sűrűn előfordult az idén a nagy melegekben,egészen a múlt hétig bezárólag.Ezen a hőmérsékleten még nyomás alatt is forr a víz,a fagyálló ugyanilyen körülmények között kb.120-130C-t tud elviselni-ezért is kell télen nyáron használni.A többivel egyet értek exec 79-el.Annyival kiegészíteném,hogy amikor feltöltötted a hűtőt ne tedd rá azonnal a sapkát,kicsit járasd,hogy a levegőt tudja kidolgozni,megállítás után tölcsed tele és akkor zárd le.Töltsd a tágulási tartályt minimumig,majd melegítsd fel a motort,hogy a ventillátor bekapcsoljon és utána egészítsd ki a maximumig.Nyáron nem tűnt el a víz belőle?
a vizpumpanal levo vastag csonel szoktam megbontani az a legalso pont, a hutobe kell tolteni a vizet majd a kiegyenlito tartalyba. Kis jaratas utan, mikor mar kinyit a termostat ellenorizni kell parszor hogy kell e utantolteni. Egyebkent fagyallo nyaron is kell bele mert az keni a vizpumpat, es felelos a vizko es mindenfele szerves anyagok kialakulasa ellen is.
Szerintem meg kamu.....aki megvette előző nap regelt, bár tudom hogy ez semmit nem jelent, de elég furcsa hogy ilyen piti pénzért megy el egy ilyen motor. Bár lehet tévedek
Sziasztok! készülődök a hideg időre és fel akarom tölteni fagyállóval a motorom!
Hol engedjem le a mostani vizet?
feltöltésné la kiegyenlítőtartálynál kell feltölteni igaz?
Előre is köszi!
Gyorsan megtanultam olaszul és már meg is van. Azért egy magyar nyelvűnek esetleg angolnak, vagy németnek jobban örültem volna. Sebaj, ezt találtam, ez is segített.
Van esetleg valakinek pdf-ban, vagy a neten megosztható formában 2007-es modellévtől hornethez (PC41) szerelési útmutatója (service manual)?
Ha nincs, akkor meg tudnátok mondani, hogy hogyan lehet a hátsó indexet leszerelni, anélkül, hogy szét kelljen bontani az egész hátulját? Van csati, amit szét lehet húzni és lejön, ha igen hol?
Már van pár célállomásom: Horvátország:Plitvice-Jezera nemzeti park, KRK nemzeti park.
Olaszok: Garda tó
Klagenfurt: Miniland
Szilvásvárad, Visegrád, Pécs
Remélem nem egyedül kell majd végig csavarognom
Mindenesetre először veszek egy szép kis csomag eltartót és hozzá táskaszettet. Az tavasszal husssss csavarogni és túrázni. Nem ám itthon poshadni a panelban
Üdv!
Hol engedjem le a mostani vizet?
feltöltésné la kiegyenlítőtartálynál kell feltölteni igaz?
Előre is köszi!
Egyébiránt lehet tudni mi az oka ennek az elvetemült akciónak?
Van esetleg valakinek pdf-ban, vagy a neten megosztható formában 2007-es modellévtől hornethez (PC41) szerelési útmutatója (service manual)?
Ha nincs, akkor meg tudnátok mondani, hogy hogyan lehet a hátsó indexet leszerelni, anélkül, hogy szét kelljen bontani az egész hátulját? Van csati, amit szét lehet húzni és lejön, ha igen hol?
http://www.vatera.hu/item/view...
Az aukció vége:
2011/10/08 21:00:00
Olaszok: Garda tó
Klagenfurt: Miniland
Szilvásvárad, Visegrád, Pécs
Remélem nem egyedül kell majd végig csavarognom
Tetszik!