Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tettem fel uj képeket a hétvégi motorozásrol végre tudom élvezni a jo idöt,felülök és megyek amig a tankba van.

Király
küldtem
akkor ha tudnál adni egy elérhetőséget , azt megköszönném!
profilomban találsz e-mail címet ha nem akarod ide írni.
köszi!
Ő Honda szerelő
úgy látom ők csak nagy hornetekkel foglalkoznak...
Hondabubushoz a Hornet klubban, Ő a legjobb Bp-en. Ha kell a száma, dobj egy mailt és küldöm.
egyértelmű hogy az analóg ford.szám mérő visz mindent. Ez a digitális ultra gagyi.
Volt szerencsém kiprobálni a héten egy cb1000r. Nagyon vadállat, de ezen is már digitális óra van, na meg kicsit kényelmetlenebb az ülés.
Ennek ellenére tetszett és ha lesz motor váltás akkor valami ilyesmiben gondolkodom.
ja igen, kihez forduljak ha szerelő kell? ^^
sziasztok!

250es hornet telójában kéne szimeringeket cserélnem, de nem találtam hozzá valókat... szerelők mennyiért szokták megcsinálni a cserét meg a villa feltöltését olajjal? csak nagyjából, mit gondoltok?
Onnan is lelógott volna belőle valamekkora darab.
Ez egy öntapadós kütyü.Bárhol megáll ahol egy kis
része felfekszik.Szuperül ragad.Szerintem roncsolás
nélkül le sem lehet szedni.Azt mondta a szervizes,hogy
elsőre el kell találni a tuti helyet,különben bámulhatod
éveken át a ferde kütyüt.
Mekkora a mérete?
Nem fért el a honda logó alatti beugró részen?
sztem amúgy se sikerült az új műszerfal
lehet én vagyok régimódi, de nem az analóg fordszámmérő sokkal jobban bejön mint ez a digitális
olyan "racsingos" az analóg, ott van középen, jó nagy...

ja, hogy plexi volt a téma

na nekem az a pici van, az a gyári, hát.... 140-160 között még éppen jó, felett már nem igazán, de szerintem ez úgy is szubjektív dolog
Hali nekem is van plexi a motoron és jo szerintem valamit ér.mondjuk én nem vagyok magas annyira 174 cm nekem megfelel,amennyit motorozok.

egy olyan kérdés horneten hogy lehetne megoldani valami egyszerü megoldás kéne rá hogy a rendszámot máshova tenni vagy felhajtani egy picit.

multkor volt nekem is olaj csere meg szürö meg bukogomba felhelyezés meg egy első gumi és az volt nekem 45 ezer
Egyetértek! Erre a motorra szerintem sem illik plexi. Nekem 140-ig teljesen jó volt a szélvédelem, 160-ig elfogadható és felette borzasztó csak! Persze német autópályán!
Néztem, hogy a 2011-es Hornet az új műszerfalával még rosszabb szélvédelmet ad majd.
Hornet 600 bontott alkatrészek eladók 98-06-ig.
Ugyanitt Givi termékek,bukócső és sportkipufogók is.
Érdeklődni csak telefonon 70 317 90 83.
állítólag?

enyémre a nagyon kis mini volt rakva ami a 2009eseken alapból van és a képemen is látszik.. hát szép meg minden.. de szélvédelme ilyen kis picinek nincs .. de sztem a nagyobb sem ér semmit.. ez a motor így lett kialakítva ahogy ez szeles lesz akármit raksz rá
Helló Doky!Plexit szeretnék a Hornetemre.Állítólag neked is van,ezért
biztosan tudsz nekem tanácsot adni hogy használ valamit,vagy
pénzkidobás csak.Köszi a választ.
Sziasztok.
Légyszi segítsetek a következő témában...
A Darazsamban lemerült az akksi,és mivel egy nem túl régi akksiról van szó gyanús lett és elkezdtem méregetni a fesz szinteket, és a következőket tapasztaltam: hidegen a töltést tökéletes, ha megpörgetem, akkor sem megy 14,5V fölé, ill alapjáraton is 13V fölött van. Viszont miután gurultam vele 5 percet és bemelegedett, a töltés eltűnt, egész pontosan egy terhelt akksi fesz szintjét mértem, ill pörgetve pár tized voltot változott, de 12,5V fölé nemigen akart menni :(
Kérdésem az lenne, hogy van -e valami ötletetek mi lehet a baj?
Én feszszabályzóra gondoltam, de gondolom akkor hidegen se lenne töltés, esetleg a generátor?
Motorolaj,szűrő,fékolaj,teleszkópolaj,fékbetétek,gyertyák,
leve
gőszűrő,fagyálló,fokozatjelző,szivargyújtó beszerelve.
És ennyiért mi volt benne a szervizben?
Ha már Kunmadaras, láttam ott élőben az új Honda Crossrunnert és ültem is rajta. Nekem nagyon tetszik, jó szerkezetnek tűnik!
Ja, tudom, beszéltük a motorkiállításon is, Kunmadáron is. Azért a jó kapcsolat megmaradt!
Igen ott rakták föl.Nagyon rendes csapat,és csak ajánlani tudom
mindenkinek.Téged is üdvözölnek,csak nehezen emésztik hogy
még nem tudtak neked motort eladni:)
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy egy 2002-es hornetbe mennyibe kerül egy gyertya szett?
Írtam Alexnek, ha megvan a válasz, majd küldöm. Kértem többféle alternatívát Neked. Én a CBF1000F-re egy Givi túraplexit vettem és LSL bukógombákat.