Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

A kormány rázkódás engem is érint, viszont nálam csak lassításkor jön elő és kizárólag 80-60-ig.
Se fölötte, se alatta semmi gondom nincs!
Érdekelne a véleményetek!
Nekem 180-190 km után már tartalékra kell állítani!
Tartalékon pedig nem mertem még 10 km-nél többet menni!
Kis fizika.
A tiszta víz forráspontja 1 atmoszféra légköri nyomás mellett 100 C. Két atmoszféra nyomás esetén
a forráspont már 120 C, és ha a külső nyomás eléri a 15,5 atmoszférát, akkor a víz
forráspontja 200 C-ra növekszik.
A hűtőfolyadék forráspontja magasabb a vízénél, így elegendő hőt képes elszállítani a motorból anélkül, hogy felforrna.
Melegen a nyomás miatt a hűtőfolyadék forráspontja magasabban van. Amint azonban levesszük a kupakot, a nyomás lecsökken, a korábban nyugalmi állapotban lévő folyadék hirtelen felforr.

Röviden, tömören
Szívesen! Hondád van, az nem forr fel!
Köszi!Ez már megnyugtató azért,de először amikor elérte a 100fokot kicsit beszartam hogy felforr.Még1x köszi ;)
szia, én kb. 250km-t megyek el egy teli tankkal.
Ne haragudj, de a kormány mégsem érdekel.
Sikerült egy helybéli kollégától szerezni egyet.
Hali!

Ha 50-és 90 között ha elengedem a kormányt picit ráz ez mitől lehet?
1db súly érdekelne, ha karcmentes.
egy olaj csere
azt nem tudom hogy normális e de az asszony motorja is 103 nál kapcsol be 2008 as
A láncod nem laza? Vagy a hátsó kerékben a menesztő gumi nem lóg nagyon?
Nem tépd meg egyesben a száját, csak gurítsd meg, aztán kettő és gyííí
Sziasztok
Valaki tudna írni pár tippet arról, hogy hogyan kell megfelelően, szépen, finoman váltani. 2004-es Hornet S-em van, picit hangos a váltója csattog, leginkábbb 1-2 es között.
Igen, az. A nagy kánikulában városban araszolgatva 100-104 fok közt fog majd mozogni.
Sziasztok!

Nekem egy 2008as Hornet-em van és még nemrég vettem.Azt vettem észre hogy a hűtőviz 100 fokig is felmegy ilyenkor mindig leállitottam és a ventillátor még nem kapcsolt be.Egyik ismerős motoros azt mondta hogy ez normáli mert 100 fok fölé is mehet a viz mert pl neki 105 foknál kapcsol.Ez normális?
egy telitankkal mennyi tudtok elmenni?

600 as géppel?
Válaszoltam! remélem meg is kapod:)
Érdekel a kormány, küldtem e-mailt.
Ha esetleg vkinek kéne gyári kormány markolat meg súly:)
youtube.com ?
Sziasztok egy kérdés amire még mindig nem kaptam választ! hogy 2007-es 600-as Hornetre elég egy sportdob vagy ki kell iktatni a katalizátort? Nekem nem kell nagyon brutális hang csak nagyobb legyen mint a mostani. ha valaki tid videót mutasson. köszönöm előre is . Ja és ezt olvassátok el http://www.hegylakok.hu/2011/0...
szevasztok 10cm nagyobb van rajta és190 nél ülök én182v
Helló!Látom van plexid.Én is szeretnék,de nem tudom ér-e valamit.
Neked milyen tapasztalatod van?Érdemes?