Gratulálok, vigyázz a vasra! (azért meg is sértődhetnék, hogy nem kerestél plexi ügyben, mondtam pedig, hogy segítek!) Remélem gurulunk is majd együtt!
Hali Zvoli!Megvolt a kötelező szervíz Cegléden.Motorolaj,szűrő,fékolaj,teleszkópolaj,fékbetétek,gyerty
ák,
fagyálló,gumik elöl hátul lecserélve,lánc lánckerekek cserélve,fokozatjelző,szivargyújtó beszerelve.Szóval a vas pöpec!
Ráadásul a jogsim is meglett.
Kösz hogy utánanézel a plexinek.
Ha valakinek van tapasztalata kérem segítsen!Egy 2008-as Hornetre szeretnék szélvédő plexit,de csak olyat szereznék be ami tuti.Többször hallottam hogy ezen a motoron nincs értelme a plexinek,de szerintem kell hogy legyen egy jó darab.Anélkül elég szeles.Köszi a segítséget!
úgy emlékszem, hogy mind a két gombot egyszerre lenyomva 3 mp-ig tartani kell és akkor el kezd villogni, a váltást (óra, perc) valamelyik, talán a select lenyomásával, tudod megejteni
ha kész, akkor aszem gyújtás le és kész
Sziasztok. Van nekem egy 2000évjáratú 600-as Hornetem.
Az a gondom hogy a vazérműlánc körül zörejeket hallok(vagy a vízpunpa)? Nem tudjátok mi lehet ez? Válaszodat előre is KÖSZÖNÖM!
ha még meglenne a motorom megnézném neked ... tudom hogy addig nyomkodtam míg el nem kezdett villogni valamelyik... és vagy 10perc vacakolás után de beállítottam.. de hogy mit kellett megnyomni...
Van egy Honda Cb 600 eFfem 2001-es, és van rajta egy gyári dob... kéne rá valami ár-érték arányban megfelelő igényes szép dob, aminek jó hangja van. Nem kell, hogy a szomszéd dobhártyája kiszakadjon csak szép hangja legyen, lehetőleg ne horror áron. Ki mit ajánl?
kössssz....
Ez így logikus és eddig minden kütyünél működött, kivéve ennél, nem csinál semmit, akármilyen kombinációban nyomkodom.
Ja mégis van még, aminél nem tudom beállitani az órát: a Honda Jazz autonknál.
a két gomb azért sok variációra nem ad lehetőséget
egyiket lenyomvatartod és megnyomod a másikat.. ha így nem megy akkor mindkettőt lenyomvatartod amig villogni nem kezd a perc vagy az óra.. utána már megint 50%az esély hogy meglegyen melyik az amelyik a villogó számot növeli. Elrontani nem nagyon lehet
Rákendroll
ák,
fagyálló,gumik elöl hátul lecserélve,lánc lánckerekek cserélve,fokozatjelző,szivargyújtó beszerelve.Szóval a vas pöpec!
Ráadásul a jogsim is meglett.
Kösz hogy utánanézel a plexinek.
Ha mégis, állítólag Givi=-Alextől kérek Neked rá árat.
Olyan ismerős ez a szép motor!
ha kész, akkor aszem gyújtás le és kész
Az a gondom hogy a vazérműlánc körül zörejeket hallok(vagy a vízpunpa)? Nem tudjátok mi lehet ez? Válaszodat előre is KÖSZÖNÖM!
Pbalint
Eladó 1 pár ÚJ konzolos LSL bukógomba kifejezetten 2007 utáni Hornetekre. Nem volt használva. 22ért vihető.
kössssz....
Ja mégis van még, aminél nem tudom beállitani az órát: a Honda Jazz autonknál.
én innen vettem brembó fékbetétet.. olcsó volt és korrektek is
egyiket lenyomvatartod és megnyomod a másikat.. ha így nem megy akkor mindkettőt lenyomvatartod amig villogni nem kezd a perc vagy az óra.. utána már megint 50%az esély hogy meglegyen melyik az amelyik a villogó számot növeli. Elrontani nem nagyon lehet