Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látnád, hogy a csajokat hogy cserélem!
..3 évente cseréled a macákat? .. ...tudsz te vmit szögedi fütyivitéz ...

már járok a vassal így is, csak kicsit verzett fejvégileg szegény
de vaksi vagyok
akkor csak a típusa
Szia! Örülök, hogy ..látlak" újra. A Hornet 2007-es gyártású volt, 2008-ban vettem át, 3 szezont mentem vele. Sajnáltam is a gííípet, de szerencsére egy nagyon szimpatikus sráchoz került. Én az új CBF1000F-et vettem, ez 2010-es és 1500km-re vettem meg, nagyon tetszik is! DE! Semmi szégyenkezni valója sem lehet a Darázsnak, nagyon jó motor, még így az 1000-ről visszatekintve is!
...remélem találkozunk és bízom benne Te is hamarosan nyeregbe pattansz!
Sziasztok!

2008-as Hornethez keresek gyári légterelőt, plexit. Tapasztalatok? Mennyire nyomja el a szelet? 186 centis vagyok, s ahogy néztem pont bukó alá fújná a szelet Ami nem kellemes. Várom a véleményeket illetve ha valakinek van eladó, vevő lennék rá Előre is köszönöm!
szia Zoli,

kösz.. ...látod, nem bírom abbahagyni, mi marad akkor nekem ha már a vas sincs.. ...gratula, pedig alig volt 2-3 éves a tied, nem?...vigyázz rá és magadra...összefutunk még vhol-vmikor tuti...addig is légy jó
sziasztok,

nagy crash volt tavaly nyáron...bukógomba védte(walter moto) és jól megvédte a motort, tankot..stb..tankon kis karcolás látszik, farokidomon kis kopás...a fejvég járt rosszul, mert a motor többszört megfordult az aszfalton..:(...ezért néz ki így..:)

megsúgom, jó tanácsként mindenkinek, hogy a Givi bukócsővel egy kanyarban való lábtartó köszörülés közben, elfeküdtem 2 éve(gondolom por volt vagy kavics) a tank faszán behorpadt, deklin kis sérülés, farokidom ugyanúgy kis kopás, fejvég hasonló sérülés...:)

összegzésként...waltermoto bukógomba sokkal többet megvédett mint a bukócső, nem is beszélve arról, hogy a bukócső bizonyos döntési szint alatt kiemeli a motor hátulját és ott a bukta(pályázásnál Nornbi járt így)..

Gomez bácsi a bukások tapasztalati szakértője.. ...bacca meg..
"Amugy fekete szinu es ha jol emlekszem pirossal van ra irva hogy LSL"
a színe és típusa érdekelne még.
Szia!
A dobban nincs "E" betű. A hangjáról nem írnék, az úgyis szubjekív, hallani kell. A műszakiról megint csak nem tudok nyilatkozni. Összekötő csővel együtt van, ami alul csatlakozik a könyökhöz.
Szeva Gomez! Jó ..látni" újra Téged! Közben én lecseréltem a Hornetet, most egy CBF 1000F -el nyomom.
Üdv Szegedről:
Zvoli
Nem hinném, hogy egy gomba megvéd egy ilyentől Egy bukócső jobb megoldás, és tán még kb. ennyibe is kerül
Hajaj, hát mi törpént ezzel a pöpec kolbival?
persze meg van hozza minden, karcmentes.
csomagolasa is megvan. Ajandekba kaptam, 1x volt felszerelve kb. 5 percre. ara 25e Huf lenne
tehát minden megvan hozzá, ami kell a szereléshez?
karcmentes?
csomagolása is megvan?

ára mennyi lenne?
Sziasztok,

Jelenleg kulfoldon vagyok igy a gombarol most nem tudok kepet feltenni. Lehet megtudjak csinalni otthon, ha igen akkor termesztesen dobom fel.
Amugy fekete szinu es ha jol emlekszem pirossal van ra irva hogy LSL.
Tipusa...pff....kulon '07 utani Hornetre van a csomagolas szerint.
Amit eladnek az maga a gomba fej (2db) + konzol ami kell a felszereleshez.
Hali!

Lehet, hogy engem is érdekene. kéne pontos típus, fotó és persze az ára.
sziasztok,

600 2005 Hornetkez keresek fejvégtartó konzolt(jobbos-balos) + fejvég idomokat...képen látható miért ..:)
érdekelne mert akarok venni milyen szinü meg milyen képet tudsz rola feltenni?

multkor basszus csak ugy magátol eldőlt vagy a kutyám neki ment nem tudom,de láttam ahogy dölt de csak a kormányt tudtam megfogni nem birtam megtartani de hál istennek nem lett karcos a tank csak a deknit jött le egy picit a festék de nem vészes majd nyáron lefujjuk.

de gondolom a gomba ha rajta lett volna már nem lett volna semmi baj.

na majd irj akkor
ár meg ilyenek.
szia, engem lehet érdekelne a dob. Ez "E" betűs dob? Mennyire hangos? Műszakin átmenne? Csak dob vagy összekötő cső? Köszi a válaszokat!
Hi Zsozso,

nekem van egy elado uj LSL gombam (konzolos) az uj hornetre. ha erdekel, keress nyugodtan !

Üdv,
Ma megnéztem a Safetyn a 2009-es Horneten 35 mm a lánc max mozgása...
Na ma volt egy kis idöm motorozni és megnézettem a láncom semmi baja csak használjam a motort ezt mondta a szerelöm.
megmutatta hogy mennyire lehet laza ugy hogy most már azt is tudom.
lsl bukogomba az jo vagy jo lenne más is?
Sziasztok!
Beszámítottam a motoromba egy 2003-as 600-as Hornetet, amit gyorsban kedvező áron eladnék. Részletek:
Eladó CB 600 Hornet

A motoron van egy karbon Arrow dob, hibátlan állapotú, ami külön is megvásárolható 45eft-ért.
Bár a régié, de irányadónak jó, ha valakinek nincs kézikönyve, vagy lusta megnézni