Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igaz, csak én azt is beleszámoltam, hogy a lánc még lefelé is enged valamennyit, ő meg csak felső irányba nézte az elmozdulást. vagyis a 2-3cm-hez hozzá kell adni azt a távolságot, amennyit lefelé enged. Így már szerintem több mint 4cm lesz a lánc mozgása, ami sok.
de könnyen lehet, hogy tévedek
most tényleg nem azért hogy kötekedjek de ha 3-4 cm a megengedett és az övé 2-3 cm akkor nem laza hanem feszes.

zsozso ! még ráérsz meghúzni!

1esbe meg minden motor csattan egy kicsit .. a lényeg hogy mikor rakod egybe ne induljon meg a motor.
a láncnak a kitérése asszem 3-4 cm lehet, vagyis a tied laza. emiatt egyenetlen lehet a nyúlás és a váltás is hangos lehet.
Köszi a választ igen igazad van bocs nem a munkahengerhez hanem a fékbetéthez. de ha fékezek akkor nem ráz! és meg sem ütöttem sehol.
haliho a láncot milyen sürün kell állitani?

vagy honnan tudom hogy nem laza tulságosan?

alul megfogtam és felfele elkezdtem nyomni,2-3 cm lehetett talán az még joo?

1 es be mikor beteszem akkor mindenkinek van hangja?

én még csak kezdő mocis vagyok igy még van mit tanulnom.

legyetek jooook
Valószínűleg a fékbetéthez inkább. Ha folyamatos a kontakt, akkor nincs nagy gond, be lehet szabályozni, ha csak helyenként ér hozzá ahogy írtad, akor lehet hogy ferdült, megütődött, esetleg meglágyult a tárcsa. Komolyabb torzulásnál lehet hogy cserélned kell a féktárcsát.
ez elég nagy problem. én addig nem mászkálnék vele míg nincs megoldva.. bár el sem tudom képzelni hogy ér bele.. egy fényképet dobhatnál
A féktárcsa a munkahengerhez?
Sziasztok 2007 es hornet . most vettem és eddig nem figyeltem fel rá hogy elől a baloldali tárcsa menet közben üt egy picit és hozzá ér a fék munkahengerhez.kell vele foglalkoznom vagy nem amúgy ha elsővel fékezem akkor nem üt a körmány
Kérdésem lenne olyanokhoz, akik próbálták mind a 2004-es és a 2004 utáni, de régi vágású hornetet, hogy van-e lényeges különbség a két modell között? Gondolok itt a fordított villára, a más karbira, a félig digit műszerfalra stb.
nem csak a laza lánc miatt hangos?
Üdv.

Motoros pólók szezonkezdésre! Szerkeszd meg a saját, egyedi pólódat, kiegészítődet!

Kitűnő húsvéti ajándék!

www.motoros-polo.hu
2008as hornet váltáskor elég hangos. Ti milyen olajat használtok? Nálatok előfordul e ez a jelenség?
sajnos nem sikerült olyat találni ami nekem kéne :( de azért kösz a helpet..
Van hozzá hangtompitó de amugy nem utcai engedélyes:)
Ha jobb idő lesz csinálok rola videot csak most nem tudok mert nagyon fos idő van.
Halii

Most szeretnék venni egy 600 hornetet 2005-ös évjáratút és érdeklődni szeretnék mi a véleményetek a motorról nmire kell figyelni vásárláskor esetleg ha van eladó jöhet a link róla.

Köszi a válaszokat előre is
MuZs
az enyémbe moto sinteticot raktak. ha nem versenyezni használod a gépet, akkor ez is tökéletes olaj. jobb mint a castrol actevo például.
Csak azért írtam, mert nem mindenhol engedi ezt meg! Bár oda meg nem megyünk
Áááá... Velem ilyet nem játszanak sehol. (Legyen szó kocsiról vagy motorról.) Én megyek a motorral, vagy a motor után a műhelybe és ott is vagyok végig. Odaadom a vitt olajat és a szemem előtt bontják, öntik bele.
A régebbi konstrukcióba nem javallott a full szinti, amennyire én tudom Egyébiránt milyen olaj ez? Mert ilyet értékűt még nem láttam, hogy 5W40
ha télen is használod a motort akkor rakd ezt bele

am meg tök fölösleges
Sziasztok! Én is olaj és szűrő csere előtt állok. Látom itt sokan a 10W-40-et preferálják. Érdeklődnék, hogy mi a véleményetek az 5W-40 fullszintetikus olajokról? 2003-as Hornetbe lenne.
http://www.biker-world.hu/kate...

de google a jó barátunk
Sziasztok !
Tanácost illsegitséget szeretnék kérni hogy 600 as hornetembe milyen akksit vegyek? jelenleg egy 7 ma-s van de pár emberrel beszéltem és azok azt mondták h ez kicsi bele és 9 es kéne..konkrétan márkára lennék kiváncsi és valami oldalra ahonnan lehetne rendelni ilyesmiket.. előre is köszönöm a segítséget.
És akkor még imádkozhatsz, hogy azt töltötték bele, ami vittél...