igaz, csak én azt is beleszámoltam, hogy a lánc még lefelé is enged valamennyit, ő meg csak felső irányba nézte az elmozdulást. vagyis a 2-3cm-hez hozzá kell adni azt a távolságot, amennyit lefelé enged. Így már szerintem több mint 4cm lesz a lánc mozgása, ami sok.
de könnyen lehet, hogy tévedek
Valószínűleg a fékbetéthez inkább. Ha folyamatos a kontakt, akkor nincs nagy gond, be lehet szabályozni, ha csak helyenként ér hozzá ahogy írtad, akor lehet hogy ferdült, megütődött, esetleg meglágyult a tárcsa. Komolyabb torzulásnál lehet hogy cserélned kell a féktárcsát.
Sziasztok 2007 es hornet . most vettem és eddig nem figyeltem fel rá hogy elől a baloldali tárcsa menet közben üt egy picit és hozzá ér a fék munkahengerhez.kell vele foglalkoznom vagy nem amúgy ha elsővel fékezem akkor nem üt a körmány
Kérdésem lenne olyanokhoz, akik próbálták mind a 2004-es és a 2004 utáni, de régi vágású hornetet, hogy van-e lényeges különbség a két modell között? Gondolok itt a fordított villára, a más karbira, a félig digit műszerfalra stb.
Most szeretnék venni egy 600 hornetet 2005-ös évjáratút és érdeklődni szeretnék mi a véleményetek a motorról nmire kell figyelni vásárláskor esetleg ha van eladó jöhet a link róla.
Áááá... Velem ilyet nem játszanak sehol. (Legyen szó kocsiról vagy motorról.) Én megyek a motorral, vagy a motor után a műhelybe és ott is vagyok végig. Odaadom a vitt olajat és a szemem előtt bontják, öntik bele.
Sziasztok! Én is olaj és szűrő csere előtt állok. Látom itt sokan a 10W-40-et preferálják. Érdeklődnék, hogy mi a véleményetek az 5W-40 fullszintetikus olajokról? 2003-as Hornetbe lenne.
Sziasztok !
Tanácost illsegitséget szeretnék kérni hogy 600 as hornetembe milyen akksit vegyek? jelenleg egy 7 ma-s van de pár emberrel beszéltem és azok azt mondták h ez kicsi bele és 9 es kéne..konkrétan márkára lennék kiváncsi és valami oldalra ahonnan lehetne rendelni ilyesmiket.. előre is köszönöm a segítséget.
de könnyen lehet, hogy tévedek