Hali! Ha csak egy dobot teszel rá nem sokat változik. Nekem egy akra megafon van fenn, vmivel hangosabb de hangorkánra ne számits. Katalizátor ki kell venni akkor lesz az igazi:)
Sziasztok már egyszer kérdeztem hogy mit tegyek olyan esetben hogy nemrégiben vettem észre hogy az első baloldali féktárcsába van egy kis hullám és amikor lassan megyek akkor hallom hogy súrlódik a betéthez. mitől lehet nem ütöttem. Ja és a másik hogy 2007 600 Hornet és ha egy dobot teszek rá akkor nagyobb lesz a hangja ? előre is köszi a válaszokat.
Ha itt hagytad, akkor itt van. Megnézem. Én is hajtottam tankot.
Először 28ért lett volna, azt nem vettem meg. Aztán már 50ért láttam, annyit meg nem adtam érte. Most sikerült 10ért venni és még 12liter benzin is volt benne
nem bírtam abbahagyni.. ...ha már ez sincs, mi maradna?..
tudom..tudom..én hordtam neked a törötteket... ....új ára kiba**tt sok lenne...2 konzol 2x16k + műanyagok 18k+8k = 58k...na ezt már nem...így leragasztva is működik minden rendesen, majd csak találok párezerért vhol...
te, nálad van még a "könyvem", ugye?..ott maradt vmikor...majd kereslek miatta vmikor..
2006-os kis hornethez (600) nem lelek sehol olyan leírást, hogy PONTOSAN mit és hogyan tud a műszeregység. Nagyjából rájöttem, már mit hogy lehet kinullázni, meg ki be kapcsolgarni a H.I.S.S. visszajelző ledjét, de jó volna egy összeszedett leírás. (pl legutóbb egy visszaszámlálót is találtam benne ami 500km ről számolt vissza, de sehogy sem tudom előcsalni megint, és nem emlékszem mit és hogy nyomkodtam)
Akár angolul/németül is jó a doc. Ha valakinek volna ilyen leírása, tudása, kérem okosítson ki.
igen fogaskerék:) Ennyire vágom a dolgot. Most cserélek elősszőr ilyet, úgy hogy semmit nem tudok róla.
mivel abszolút nem értek hozzá, ezért tőletek kérdezem ezt is:D Ha más áttételű láncot veszek, akkor jól tudom hogy nagyobb nyomatékot tudok kiszedni a mociból, viszont kisebb végsebességet? Mert én nem használom ki hogy 210 tud menni.
Fogaskerekekre gondoltál nem ?:)
De igen benne vannak, ezt csak fel kell raknod és beállítanod a lánc feszességét :) De ha gondolod megadom a számom és meg tudjuk beszélni.
sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy hátsó sárvédőt szeretnék, mert elmentünk túrázni esőbe, és háááátttt.... tudtok valakit aki korrekt, és jó áron csinál vagy ad vagy akármi? Illetve láncot kell vennem a motorhoz, és azt sem tudom milyet hol stb ti milyet ajánlotok? Utolsó dolog amivel zaklatnám ezt a remek társaságot, hogy kormányt akarok venni mert 192 cm és kicsit kényelmetlen hosszú távon. Tipp?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Széles utakat!
http://fekezzrovidebbet.blog.h...
Először 28ért lett volna, azt nem vettem meg. Aztán már 50ért láttam, annyit meg nem adtam érte. Most sikerült 10ért venni és még 12liter benzin is volt benne
nem bírtam abbahagyni.. ...ha már ez sincs, mi maradna?..
tudom..tudom..én hordtam neked a törötteket... ....új ára kiba**tt sok lenne...2 konzol 2x16k + műanyagok 18k+8k = 58k...na ezt már nem...így leragasztva is működik minden rendesen, majd csak találok párezerért vhol...
te, nálad van még a "könyvem", ugye?..ott maradt vmikor...majd kereslek miatta vmikor..
Nincs sajna. Tudod, hogy csak töröttek maradnak nálam Nézted már újban? Ha tudok valamit, szólok. Azé örülök, hogy nem adtad fel
Apró segítségkérés lenne:
2006-os kis hornethez (600) nem lelek sehol olyan leírást, hogy PONTOSAN mit és hogyan tud a műszeregység. Nagyjából rájöttem, már mit hogy lehet kinullázni, meg ki be kapcsolgarni a H.I.S.S. visszajelző ledjét, de jó volna egy összeszedett leírás. (pl legutóbb egy visszaszámlálót is találtam benne ami 500km ről számolt vissza, de sehogy sem tudom előcsalni megint, és nem emlékszem mit és hogy nyomkodtam)
Akár angolul/németül is jó a doc. Ha valakinek volna ilyen leírása, tudása, kérem okosítson ki.
beköszönök HHK-ba is nemsokára, de épp fejvéghez keresem a cuccokat...neked nincs vmi elfekvő?
Sztem egy átlag motorfelhasználónak fölösleges áttételeket módosítani.
mivel abszolút nem értek hozzá, ezért tőletek kérdezem ezt is:D Ha más áttételű láncot veszek, akkor jól tudom hogy nagyobb nyomatékot tudok kiszedni a mociból, viszont kisebb végsebességet? Mert én nem használom ki hogy 210 tud menni.
Fogaskerekekre gondoltál nem ?:)
De igen benne vannak, ezt csak fel kell raknod és beállítanod a lánc feszességét :) De ha gondolod megadom a számom és meg tudjuk beszélni.
Nekem van egy láncszettem a hornetra.Gyári áttétel,arany színű.Ha gondolod megtalálod az adatlapomon a hirdetést.
Belépő: 1000Ft
http://www.kfmklub.com/e_107pl...
Válaszotokat előre is köszönöm!
Széles utakat!
Egyébként nem lesz valamikor Hornet találkozó?
Kíváncsi lennék a motorotokra kinek mi merre hány méter!
LSL markaju es '07 utani hornetre van konkretan