Sziasztok. Hornet tulaj lettem én is 2007-es arany szín. Szeretnék rá sport dobot felvilágosítanátok egy kicsit hogy megy ez. elég egy dob vég vagy kell más is ?
Viszont lehet,hogy karbi tisztítással+szelephézag állítással lesz tökéletes a művelet.(bár nem ismerem az előzményeket,hogy mikor volt utoljára ellenőrizve a moci)
Csövi télen vettem egy 2001es darazsat 600ast nem tom ezen a vason nem lehet alapjáratot állítani valamilyen módon mert kb 1500 melegen sportdobbal ja bukógombák kormányvégek készítését vállalom nc esztergályos vok ha valakit érdekel szóljon csövi
Tudja valaki, hogy hogy lehet visszakapcsolni 2005-2006-os Horneten a piros villogó fényt a műszerfalon? Még mikor megvettem, akkor a könyv utasítását követve sikerült kikapcsolnom, de vissza már nem. Most új helyen parkolok vele, és megnyugtatna, ha villogna.
Írd már le légy szíves mire jutottatok. Alapjáraton nekem is túrja a vizet a kiegyenlítő tartályon. Miután a ventilátor bekapcsol még egy darabig ok aztán mégis csak túlmelegszik. Pestről jöttem vele 170km-t minden gond nélkül (mondjuk ott a menetszél megoldhatta a hűtést) Engem is a hengerfejjel riogatnak, egy ismerős szerint ha felöntöm csurig a kiegyenlítőt és buborékol járatásnál akkor tuti az . Ha nem akkor thermosztát gyanús. Vagy mi más lehet még nem tom? A segítséget előre is köszönöm!
Én igen, csak a pénztárcám nem
No meg az a baj a 600-assal, hogy nekem nagy (nehéz)! Még a Zümi is megtréfál néha és megesik hogy ő az erősebb! De tervbe van véve, hogy megnövök és megerősödök
Ellenben ha már lesz pénzem szeretném átalakíttatni ezt úgy, hogy a 2005-ös 600-asból, ami tetszik átvenni, vagy egy olyanba átrakni az én blokkom felújítva De ezek még nagyon távoli jövőképek
Ellenben ma is gurultam egy kis 35 km-es karikát, ami pont elég volt arra, hogy aláöltöző nélkül és bőrkesztyűben ne kezdjek el fázni Közben pedig megelőzött egy hófehér Darázs az újabb fajtákból (ez olyan fél 4 körül volt a Megyeri-hídról lefelé, én jöttem vissza ő meg be Pestre a 11-esen) És csak azért beraktam 1 kis le és felhajtót, hogy legyen kanyar is Minden esetre kezdem koptatni a majrécsíkot
Küldj egy üzit,hogyha sikerült elérned a srácot.