Helló 05évj Hornethez van pár motyóm csak amit felsorolok:Központi rugó,Farokbetétidom egyedi állitható rendszámtartóval amire az index helye ki van alakítva,légszürőház használható szürővel,kieggyenlítő tartály,hátsó lengőkar,láncvédő,kuplung dekni,kábelköteg.Ha valami érdekel küldj mailt a keki@euromail.hu-ra
Sziasztok.
2004-es Honda CB 600 Hornet S-hez első lámpát és jobb oldali idomot (a gáz felölli, az első fejidom jobb oldali darabja) keresek valamint
2004-es Honda CB 600 Hornethez első kerek lámpát szuporttal (konzollal) és műszerfalat, olyat amelyen digitálisan mutatja a megtett kilómétert.
általánosan:
M6os acélcsavart aluba 9-10 Nm szoktam lehúzni Vigyázz nem kg!
Hanem Nm nem mindegy!
ha ilyen kicsi kulcs nincs akkor csörögj meg van egy régi módszer ami beválik ilyenkor ;)
csak sajnos vki elejtette postán vagy már eleve szar volt nem tudom de a lényeg hogy bizony eléggé el volt hajolva és mikor feltettem középen 2-3mm-re elállt.. na mind1.. nagy nehezen síkba hoztuk
ennyi szopás egy ilyen egyszerű műveleten... áá . kész..
Nem tudja valaki, hogy a 250-es zümmögő első féke megegyezik-e a 600-aséval, csak szimpla, vagy totál más? Amit örökölt azt a 250-es CBR-től, de annak két tárcsája van nem egy. Vajon melyiknek a féke a kis CBR-é vagy a nagytesóé? Vagy külön állatfaj?
Rakott már valaki karburátoros Hornetbe Dynojet fúvókakitet?
Kéne venni egyet hamarosan, de nem vagyok biztos benne, mert jól hangzik az egyenletesebb teljesítmény-leadás, de a megnövekedett fogyasztás meg nem. Utóbbiról meg sokmindent írnak, van, aki szerint jobb lett a fogyasztása, van, aki szerint meg rossz.
megvettem a tömítést.. az lesz belerakva.. ilyen pasztával még nem dolgoztam és nem is most akarom elkezdeni :)
annyi hogy csak 0.5ös volt két helyen is .. de hát ebből sztem nem lesz gáz.
a robbantott ábrákat még megsasolom mert egy fogaskereket sikerült véletlenül kihúznom de végülis visszament a helyére rendben szóval rendben lesz az is
Már sztem nem zargatlak. Jó munkát és köszi a segítséged!
Uppsz csak sima paszta volt? Hmmm pedig a robbantott ábra is azt mutatja hogy nincs tömítés akkor pedig a locitte ultra grey pasztánál ne add alább csak kicsit drága 2500 egy tubus. ( én tettem tömítést biztos ami tuti ;) ))
Éjszakás vagyok most kelek és megyek dolgozni a műhelybe, már be vagyok kapcsolva...
köszi ezért akartalak hívni. gyárilag vmi gumiszerű akármi volt ott.. azt nem tudom lemérni .. ill lehet hogy nem gyárilag volt hanem vki már leszedte..
De letolta magát vagy inzultálni kellett ?
én 0.4 est használok az össze ül 0,3-ra a gyári meg 0,25 szét szeded és rámérsz mikróval meglátod.
Próbálj nyomaték kulccsal visszahúzni és átlósan húzd a csavarokat, így tuti, hogy nem fog szivárogni!
Szép napot.
Nekem megvolt. Hazahoztam a vasat Handótól a kipufogóstól. Lekerült a középdob, a katalizátor a lambdaszonda. Kurva jó lett a hangja. Meg egy kicsit jobban is húz. De lehet ez betudható, hogy már régen ültem rajta.Majd a power commander beállítása után lesz az igazi. Most még nagyon csakja a lángokat
Az a lényeg hogy legyen valami hűtése az ellenállásnak mert tul fog melegedni!
ezért kell hűtőbordás! Nálunk 2000 ft ot mondtak a boltban darabjára! Ha jól emlékszem 16 US$ ért vettem a 4 db ot az Ebay-en!
2000 Ft, ha érdekel, jelezz!