Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet,hogy soknak tűnik,de küldöm hozzá a hosszabb csavarokat és a távtartógyűrűket is.Járjál utánna mennyibe kerül a vas,a festék,az esztergálás a hegesztés vagy mennyibe kerül a bolti.
Megmondja nekem valaki, hogy milyen külső méret- és formabeli különbségek vannak az első szériás 600-as, 900-as és az utolsó szériás, de még régi formájú (2005-06) tank között? Tankbőrt szeretnék a vasra. Köszi a helpet
Áh nagyon jó képek Jó széles a vas. Én csak a táskával kapcsolatban vagyok bizonytalan. Nem igazán látok a honlapon különbséget a 25 és a 40 ezres közt. Nálad mik voltak a szempontok a választásnál?

Attól a tanktáskától én ki se látnék
Szevasz! Engem érdekelne a doboztartó. De nem sok ez 1 kicsit? Megvan a doboz+ 1 fém tartó. CSAK A MOCIHOZ VALÓ RÖGZÍTÉSHEZ KELLENE PLUSSZ EZ A KONZOL! Tudod a kapaszkodó csavarjaihoz rögzittés végett. Irjál 1 baráti árat és megveszem!
Válaszomat ez előtt találod, csak véletlenül új hozzászólásként küldtem el.
Ilyenre gondoltál?
Hello,

Örülök, hogy Neked bejött.
Tudnál róla jobb felbontású képeket küldeni.
Főleg arról a részről ahol látszanak a pántok az ülésnél, illetve a táska felfekvése a konzolon.

Előre is köszönöm
amihucza@gmail.com
MIhu
Az Adria nagy betűvel akart íródni. Bocsánat.
Megérkezett a GIVI T214

Gyorsan felszereltem, felpakoltam, készítettem pár képet, hogy több infó legyen itt a fórumon róla.

Aki ilyet akar venni, ne hezitáljon, eszméletlenül faszán áll a motornak! Még egy hónap, mire indulunk az adriára, de már nem bírom, mennék én most azonnal.
Sziasztok!

Nem tudom, hogy kit mennyire érint, de ha valaki a környéken lakik és még nem hallott róla:

"A motoros balesetek visszaszorítása és a motorosok vezetéstechnikai tudásának bővítése céljából a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság a megyei baleset-megelőzési bizottsággal és a Heves Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelőségével közösen a Közlekedési Felügyelőség egri tanpályáján (a "Nagylaposon", a Shell töltőállomás mögött) június 11-én, szombaton délelőtt 9 órától térítésmentes motoros közlekedésbiztonsági napot tart."

teljes cikk: http://heol.hu/heves/kek-hirek...
Szevasztok!
Ez a rezonálás látom nem egyedi,nekem kb.3000-es fordulaton csinálta föleg motorféknél.
Végig jártam amit lehetett,fejidom,müszerfal,hütörács,de csak nem szünt meg,és Qrvára idegesített.Próbálgattam állóhelybem egyszer csak adta és ekkor figyeltem fel a lámpára ,mintha az rezonálna és igen az volt a hunyó,a fényszóró izzóját kellett eligazítani(nem volt rendesen a helyén).Igaz,hogy itt fiatalabb vasakról volt szó mint az enyém,más a kialakításuk,de ez a hiba bármelyik fényszórónál fenn állhat.

Üdv!
Köszönöm szépen aki válaszolt akkor nem egyedi dolog ez a rezoálási dolog. szerintem is a műszerfal
a műszerfal elülső része rezonál nekem is 5000 körül.
próbáld meg a bal kezeddel lenyomni egy kicsit, egyből elhallgat. szóval tuti, hogy ez rezonál.
én arra gondoltam, hogy meglazulhatott, csak még nem találtam ilyen méretű imbusz kulcsot...
Ha megnézed a bejegyzés majd 4 éves. Szerintem nem épp aktuális...
2006os évjáratra menni lenne a bukócső és ha van akkor egy váltókar?
szeva
ezt én is észrevettem de csak miután felraktam a sport dobot{megoldás 7-9ford használd nálam bejött }
Ezt én is észrevettem,és először a fejidomra gondoltam,de most,hogy írod lehet az óra is talán...nem tudom.Viszont én inkább motorféknél szoktam hallani
Gratulálok ha még el is indítottad!
Azon imádkozz hogy ne kelljen szelepeket cserélned!
Valószínű hogy a hengerfejet le kell venned megnézni a szelepeket!
Sziasztok 2007-es hornetem van nem tapasztaltatok olyat hogy kb.5-6 ezres fordulatnál valami rezonál az elejéből csak nem tudom mi és idegesít? a kilométer óra lehet? meg gondolom nektek is pattog az ilyen szar utakon!
http://www.carlsalter.com/down...

Ezt töltsd le. Én is ebből szereltem.

Üdv. A.
Sziasztok.
Meg tudná nekem valaki mondani,hogy a 2000 Hornet vezérlését hogyan kell pontosan beálítani? Mert vezérműlánc csere közben kicsit megcsúszott és most ösze-vissza jár.
Válaszotok előre is köszönöm.
Tel számom:06/70-977-5441

Ha valakit érdekel inkább hívjon mert nem mindig vagyok gépközelben
Hali! Van egy pár visszapillantó tükröm eladó. 2002 es horneten volt csak én visszatettem a régit! nincs semmi baja.szép krómozott

Ár:9500 huf
Már megijedtem, mert épp a napokban rendeltem meg egy ilyen konzolt.

Oldaltáskát eddig is használtam a 250es Hornetemen, csak úgy simán, de egy kicsit kidörzsölte az idomot és a kipufogót. Nagyon nem látszott, mert öntapadós szivacs-szalagot mindig ragasztottam oda ahol felfeküdtek a táskák. De a 600ason már nem akarok szórakozni ilyennel, úgyhogy beruháztam egy ilyen konzolra. Kíváncsian várom már, hogy milyen.

Idén két nagy túra is be van tervezve (Horvát- és Lengyelország), úgyhogy lesz alkalma a bizonyításra.