Képen tényleg elég sz@rul néz ki,ezért én írtam nekik,hogy küldjenek egy rendes képet róla,hogy milyen a színe,csak nem tudtak de voltak olyan rendesek és megegyeztünk,hogy megveszem és ha mégsem jó a színe,akkor visszaküldhetem.
Amíg nem vettem meg a markolatot,addig egy univerzális végsúly volt benne,amin egy gumidugó van és csavar feszíti szét,szorítja meg.Erre az volt írva,hogy 13-tól 17 mm-ig.
Pont ezt néztem csak igy a képen hülyén nézett ki aztán nem tudtam hogy olyan e mint tied:) Mondjuk a belső átmérőt 12 mm -re irja de akkor 13 mm suly is jo bele ugye?
JánoskaGábor! A Valtermoto kormányodat hol vetted? 22mm es átmérőjű kell a hornetre igaz? Ha tudsz esetleg itthoni cimet hol tudnék rendelni kormány az jo lenne.
köszi
Bocs nem is néztem milyen géped van
Igen akkor bármilyen trafó, csak a gyári kábel legyen elég hosszú.
Olyat már hallottam, hogy elsőre gyulladt ki. , Meg valami trafót is emlegetnek, mert valahogy veszélynek van kitéve az elektronika, de majd rákérdezek
körbenézek mi van itthon és tesztelgetek kicsit
ha jól sejtem ez a középső lesz az amit ki kell szedni és a helyére az újat.. na majd holnap megnézem
egyébként ha vkit érdekel maradt pár ilyen indexem jóáron bontatlanul
nagyon pörög a forum mostanság ,beindul a sárvédő biznisz!
Amíg nem vettem meg a markolatot,addig egy univerzális végsúly volt benne,amin egy gumidugó van és csavar feszíti szét,szorítja meg.Erre az volt írva,hogy 13-tól 17 mm-ig.
köszi
Hasidom 16
Ha kell mind a kettő akkor elengedem a postát ami 2000 Ft utánvétnél
Nappali állófényt vki szerelt már fel előre a darázsra ?
szokásomhoz hiven volna egy kérdésem ki milyet ruhát visel nyáron?
milyet érdemes venni?márka?melyik a jo?
egyberészes vagy kétrészes?
előre is köszike
Igen akkor bármilyen trafó, csak a gyári kábel legyen elég hosszú.
Olyat már hallottam, hogy elsőre gyulladt ki. , Meg valami trafót is emlegetnek, mert valahogy veszélynek van kitéve az elektronika, de majd rákérdezek