Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

OK!
te 8at írtál az ellenállásra meg 6 van írva

körbenézek mi van itthon és tesztelgetek kicsit
Nézd meg a képet! Nem emlékszem! (Most mobilrol irok! )Azt hiszem hogz 6 vagy 8 ohm!
azt véleltenül nem tudod hány Ohmos az az ellenállás ami a belinkelt képeden volt?
relét akarok.. ellenállással majd kicsit később fogok kisérletezni..

ha jól sejtem ez a középső lesz az amit ki kell szedni és a helyére az újat.. na majd holnap megnézem
Ha relét raksz rá akkor az eredeti index relé helyére! Ha ellenállást akkor az indexel párhuzamosan kötve! Indexenként egy ellenállás kell! Azaz 4 db!
Felkerült az új kipufogó, belekerült a lambdaszonda kiiktató is. Egész jó hangja lett. Videot hamarosan felrakom.
nem tudja valaki hogy a LED es indexhez a relét hova és hogy kell bekötni ?

egyébként ha vkit érdekel maradt pár ilyen indexem jóáron bontatlanul
Ötlet?

nagyon pörög a forum mostanság ,beindul a sárvédő biznisz!
Képen tényleg elég sz@rul néz ki,ezért én írtam nekik,hogy küldjenek egy rendes képet róla,hogy milyen a színe,csak nem tudtak de voltak olyan rendesek és megegyeztünk,hogy megveszem és ha mégsem jó a színe,akkor visszaküldhetem.
Amíg nem vettem meg a markolatot,addig egy univerzális végsúly volt benne,amin egy gumidugó van és csavar feszíti szét,szorítja meg.Erre az volt írva,hogy 13-tól 17 mm-ig.
Pont ezt néztem csak igy a képen hülyén nézett ki aztán nem tudtam hogy olyan e mint tied:) Mondjuk a belső átmérőt 12 mm -re irja de akkor 13 mm suly is jo bele ugye?
A Danger Bikes-nál vettem a kormányt.Igen 22 mm-es kell rá.Itt megtalálod: http://www.danger.hu/webshop/products&id=2029
JánoskaGábor! A Valtermoto kormányodat hol vetted? 22mm es átmérőjű kell a hornetre igaz? Ha tudsz esetleg itthoni cimet hol tudnék rendelni kormány az jo lenne.
köszi
Sárvédő 10
Hasidom 16
Ha kell mind a kettő akkor elengedem a postát ami 2000 Ft utánvétnél
vagy nappali menetfény nem tudom pontosan hogy hivjak ezt a ledsort :)
SZiasztok !

Nappali állófényt vki szerelt már fel előre a darázsra ?
mennyibe kerülnek? egybe menyiért adod a kettőt?
Sárvédőm van hasidom meg kb 2 hét múlva lesz!
2002
Melyik évjáratra?
Én igényt tartanék egyre ha van vagy ha lenne ! valaki nem tudna segíteni egy hátsó sárvédő és hasidom most készünl hornetem és ennyi hiányzik még!
2007 es hornetnek mennyi a fogyastása 100 on? vagyis 1 tank hatótávolsága forszírozott tempoval? köszi...
sziasztok

szokásomhoz hiven volna egy kérdésem ki milyet ruhát visel nyáron?
milyet érdemes venni?márka?melyik a jo?

egyberészes vagy kétrészes?

előre is köszike
lementem nézegettem a gépet és erre a felfedezésre jutottam. kicsit nagyobb helyre emlékeztem. kérlek írj ha valamit megtudtál.
Bocs nem is néztem milyen géped van
Igen akkor bármilyen trafó, csak a gyári kábel legyen elég hosszú.
Olyat már hallottam, hogy elsőre gyulladt ki. , Meg valami trafót is emlegetnek, mert valahogy veszélynek van kitéve az elektronika, de majd rákérdezek