Fajta mind1 csak kis trafós legyen, hogy elférjen a fejidomban. A nagytrafós nem jó, mert azt majdnem mindig meg kellene toldani a kábelt rajta, hogy az ülés alá beférjen. De nem egészséges ennyi voltnál Jó kis sokkoló válna a gépből
Helyeslem a döntésedet,de szerintem még a plexi is sok.
Csak azt tudom ismételni,hogy ne öltöztessünk föl egy naked motort,mert elveszti a jellegét.Ezért van CBR és CBF!
Egyszerűen hihetetlen, mikor először mentem sötétedés után a darázzsal el se akartam hinni, mennyire gyenge a világítás. minél hamarabb xenont szereltettem bele. Így már sokkal jobb vele éjszaka közlekedni.
Hosszú téli estéken gondolkodtam hogy tapasztalataim szerint a Hornet-em lámpája nem áll a helyzet magaslatán és mivel elég sokat járok éjszaka szeretnék kérdezni egyet.
-Egy xenon szett javítana a helyzeten? ha valakinek van hasonló felszerelése akkor segítene hogy egyáltalán lehet-e ilyen motorba ilyet szerelni, illetve hogy mire figyeljek. természetesen csak akkor ha javít a látótávolságon.
Értem!Akkor mit ajánlasz,hogyan lehet hozzá jutni?
Hol laksz?Mint már írtam,ha nincs más ötleted,akkor én szívesen megcsinálom pdf-be és úgy már minden fórumozó letölthetné akinek szüksége lenne rá!Vagy esetleg hozzálehet jutni könyv formában is?Ezek szerint neked már egyszer sikerült.
25W 8 Ohm teljesítmény ellenállás! A ledes indexhez vettem de annyira gyér volt a ledes index fényereje hogy inkább vettem bele relét! Ja és a 4 db ellenállásból már egy szar volt mikor megvettem! Ha jól emlékszem 3ezer Ft volt a 4db! A relét meg csak rá kell dugni az eredeti helyére és kész! Használható hagyományos izzóval is!
Hali Jelcsa! Csak ezek a fajták vannak? Irhatnál árat melyik mennyi lenne engem lehet érdekelne vmelyik mert nem rendeltem még meg a sportdobot. 2009 es évjáratu gépre kéne.
köszönöm szépen.
Kell egy kicsi trafó, és az egész elfér a fejidomban.
9 ből megusztam
Puig
Gery a kormányrol még nem csináltál képet:)
Csak azt tudom ismételni,hogy ne öltöztessünk föl egy naked motort,mert elveszti a jellegét.Ezért van CBR és CBF!
Hosszú téli estéken gondolkodtam hogy tapasztalataim szerint a Hornet-em lámpája nem áll a helyzet magaslatán és mivel elég sokat járok éjszaka szeretnék kérdezni egyet.
-Egy xenon szett javítana a helyzeten? ha valakinek van hasonló felszerelése akkor segítene hogy egyáltalán lehet-e ilyen motorba ilyet szerelni, illetve hogy mire figyeljek. természetesen csak akkor ha javít a látótávolságon.
Előre is köszönöm
Hééééééééééééé!
Kinek kell hornetre hasidom?
Hol laksz?Mint már írtam,ha nincs más ötleted,akkor én szívesen megcsinálom pdf-be és úgy már minden fórumozó letölthetné akinek szüksége lenne rá!Vagy esetleg hozzálehet jutni könyv formában is?Ezek szerint neked már egyszer sikerült.
az utolsó képen a legalsó mivyy dobra tudnál mondani egy árat?
akkor a relében csak vmi tranzisztor lenne? ami a villogásszámot baszogtatja? belenéznék egy ilyen relébe ami azt illeti
még néhány:
http://www.kepesmotor.hu/onroa...
és:
http://www.kepe
smotor.hu/onroa...
bővebb infót tel tudok adni: 70 317 90 83
üdv,P.
MSN em sajna nincs
kb hány Ohm-os kellett ?
akarok LEDes indexet de én ellenállással szeretném megoldani.
szerintem
olyan jo volt vele menni tegnap fuuuuuuuu