Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello,

A konzollal semmi.
Annál inkább az oldaltáskákkal annál inkább. Millió pánt, meg gumipók, meg csatt, amik nem tudják normálisan rögzíteni a táskát.

Szóval ennyi.

Van egy givi felső dobozom, felpattintom és ott van... ennyi.

Üdv
Mihu
Mi volt a gond a konzollal?
Ha már táskáknál tartunk, nekem van egy eladó GIVI T429 tanktáskám (hátizsákká alakítható, mágneses, de van heveder is hozzá), összesen 1x volt használva, csak közben kaptam egy másikat. Iár: 17000 (minden megvan hozzá, esővédő, heveder, stb.)
Hello Babulu,

Nekem annyira nem jött be a T214 és T449. Ezért nekem van elfekvőben.
Egyben szeretném eladni a kettőt.
Ha érdekel írj.

Üdv
Mihu
Esetleg, ha valakinek van elfekvőbe T214-es Givi táskatartója az se tartsa magában
Hello Mindenki,

Van valakinek tapasztalat Givi tanktáskával ( esetleg T449 ) és Givi T 214 táska tartóval?
Előre is köszönöm

Mihu
Hali DeFan!

Nekem épp van egy eladó kormányom markolat meg súly hozzá. Ha érdekel hondacbr1000rr@freemail.hu cimre irj nekem azt megbeszéljük.
Sziasztok!
Új vagyok még itt, még egy hónapja sincs nálam a motorom. 2007-es 600-as Hornetről van szó és érdekelne, hogy van-e valakinek eladó gyári kormánya?
szerintem úgy tudod leszedni, hogy hajszárítóval melegíted és közben óvatosan kézzel lefejted a tankról.
én tankpadot még nem, de mást szedtem már le így.
Sziasztok.

Le szeretném cserélni a tankpadot a darázson. hogy tudom a régit leszedni és milyen tanácsok vannak az új felhelyezésére?
helló honda hornet 600 2010 re lenne...
valakinek van tapasztalata a következő termékekkel kapcsolatban?
ezek termékeke vásárlását tervezem

----Healtech Típusspecifikus fokozatkijelző GIPro DS
Közvetlen csatlakoztatás a DS (Diagnostic System)

---kormány lengés csillapító
ebben még konkrétan nem találtam de lehet annyira nem néztem még szét ha tudtok valamit ajánlani /mindenképp akarok/
---ültető szett na erre biztosan kapor hideget meleget...
hátulra találtam 25-30mm eset....
előre valaki mondta nem kell valaki hogy csak a villaszárat kell lejjebb tenni valaki meg a rugózatot kell kicserélni stb...
--- plexi na ebben a kategóriában is találtam elég sok félét..
esztétika és felszerelés szempontokat néztem hogy melyik könnyebb és jobb illetve melyiknek jobb a szélvédelme...
----tankbőr "bagster"

Kicsit sokat írtam
a segítséget és a hozzászólást előre is köszönöm
Sziasztok!

2003 cb 600 hornethez keresnék első lámpát.
Milyen árba lehet kb, esetleg valakinek van feles ocson:)
Vagy esetleg műszaki idejéig:)
Ha nem menetes a súly, hanem gumis, akkor 4000 HUF-ot nekem megérne a pár
a kevésbé kopott kormánysúly érdekelne. az új ár felét adnám érte: 2500 HUF.
ha érdekel az ajánlat, akkor a többit e-mail-ben.
Csináltam képet. Párban adom. Ha vkinek meg kell gyári kipu az is van 8500 km volt a motoron.
Amúgy adom hozzá a távtartó hüvelyeket meg a hosszabb imbusz csavart is!
Köszi! Szerintem kutúrált. Következő hó 20 után itthon leszek, ha lehet akkor nekem kellene egy. Természetesen nekem Hornetre kellene:-)
Drága paripám évjárata 2001, ..az idén ünneplünk:-) már nagyon régóta meg van. Még egyszer köszi, keresni foglak...
Üdv.
Van, de a CBF-em:
Menetes, vagy gumis?
Mindegyiken van egy kis kopás. 8500 km futottak szal ujat ne várj ettöl:)
újonnan 5 ezer körül van az új.
kéne jó minőségű fotó, utána mondok árat.
a kettő közül egyik sem karcmentes?
engem csak 1db érdekel.
hűh...ez jó buli lesz...
köszi az infót
üdv.
Még valami... Elöl takard le a tankot egy ronggyal, mert bele lehet emelni a kormánykiflibe, ha túlemeled. Lehetőleg ne legyen tele a tank(könnyebb mozgatni) és a kormány egyenesen álljon. Javaslom a hátsó emelőállványt használni, mert oldalsztenderen tuti elfordul a kormány és összevered a tankot.. Nah.. kb ennyi
A csappal egy kicsit fogsz szenvedni, de megoldható feladat. Ha az ülést és az oldalidomot levetted, lecsavarozod a hátsó tankcsavart, kicsit megemelve szét kell húzni a visszajelző csatlakozóját. A csapról a benzincsövet valamivel told le (csavarhúzó, csőrös fogó), aztán megemelve a tank hátulját, a karbin át kell emelni a csapot(ott akadhat), le tudod húzni a vákuum csövet is. Van még két szellőző cső a jobb oldalon, azokat lehúzod és a tank már lent is van A gyertyákat a gyári csuklós gyertyakulccsal a legegyszerűbb kivenni (van a szerszámkészletben) és az újakat 12Nm-el lehúzni (2004-től 18Nm). Visszaszerelés fordított sorrendben. A benzincsövet (de akár a többit is mert könnyebb visszarakni ) fújd be WD40-el és amikor a tank a helyén van, akkor a karbi alatt megfogva vissza tudod tolni, csapnál csak igazgatni kell, de a rugóbilincsre figyelj, hogy ne csússzon nagyon le, mert akkor nyűglődés van . A bilincset csőrös fogóval könnyű visszatenni. Sok sikert

Pár 600-as tankot már leszedtem, de néha még így is megkínlódok a csappal....
Na megrendeltem a gyertyákat, ma megyek is érte.
Valaki le tudná írni a folyamatát a dolognak? Nem vagyok analfabéta hozzá abszolut, csak nem szeretnék éppen a motoromnál váratlan dolgok elé kerülni. A tankot fel lehet hajtani, vagy le kell venni?
Meg a csappal mi van, az-az a benzincsővel, ami a csapba megy? Enged annyit, hogy felhajtsam (ha fel lehet...)

Köszi a választ!