Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs hirdetve. Az én 900-asomat akarja megvenni, ezért lesz eladó, de ha vannak ennyiért akkor mindegy.
Mennyiért dobálod őket? Első, hátsó?
Csak messze vagy...
baszki nem fosol a vágott slick miatt? Ha egyszer megállítanank...
Engem má szana széjje basztatott a yard, jó jó ebbe volt kopott gumi záróvobnal, xenon, lámpa, gyorshajtás, rendszámtábla hogy áll?! , meg egyszer a motoros rendőr integetett menet közbe, hogy nyugi.
Én bazze belefutok mindenbe. Én tutti fosnék.
De ha mázlisták vattok... ..egy a fene.
Én is 2 éve slickkel járok, de még nemvolt problem. Ha szépen van vágva nem árulkodik. Nekem a garázsban most is van 20 db vágott. Ha kell valakinek :)
És a yard?
Az én ajánlásom: Metszett slick (pl. Bridgeston Racing Batlax) ár-érték arányban szerintem messzemenőkig jó.
4 éve ezzel járok!
jóvan jóvan, láncba nem vok otthon.
Haverom tólja a webshopot és ő intéz kérdez nekem mindent és jó áron nyomja sztem.
akit érdekel...:
http://robogotuning.hu
Nem muszály rendelni...
Linkeld be ,de 7 körül már vannak bőven.-azért köszönöm
Asszem elcsúsztam egy számmal Nem 535, hanem 525 és 520-as helyett De most már ez se biztos
Nekem a 250-esen is 535-ös volt és ez is került fel rá nyáron tán 75 lóig (asszem nem volt kisebb ebből) és a lánc 20 ezer volt. Pedig 525-öst ír a gyár. Hát nem tom... Jah és DID, ami ugye nem a leggagyibb. Szerintem a pinkmotors.hu-n érdemes körbenézni láncok ügyében (vezmű lánc is jó áron szokott lenni)
Ha érdekel, tudok egy 2001-es 600-ast 700-ért.
A motor teljesítményét a főtengelyen mérik, a láncot meg a keréken leadotthoz méretezik. Tehát a 100 lovas lánc még bőven jó, mert a főtengelyen 102 ló keréken csak 85-90..... ha egyáltalán van annyi.
A lánc lényegébe lóerő után van, és a hornetnél (600) az a cumi hogy a láncok pont 100 pacinál forognak, magyarul a 75 lovas gépre CBF600 megkapod 25-30 körül, míg a köv kat a 100 lovas megkapod 35-42-ért a láncot+fogaskerekeket. De igen érdemes a szalonba rákérdezni. Nekem is olyan 115 lovas lánc van fenn miközbe a gép 102 lovas. Érdemes, mert nekem a láncba most van 30000km. (tavasszal csere)
Üdv a klubban!Én is 10év körülit keresgélek 2 hónapja.1 arany szabály van :ami szimpi jó áron van min 200 km re van...
Komolyra forditva néha 6-650 körül felbukkan 1 teljesen gyári 1-2es évj hibátlan minden szempontból de kb 1 hét és elkel./28e km/
Kezdtem azt hinni hogy csak én szánok ennyit motorra.
Vagy nézhet/jük/ az olasz papirosokat 390 e -től + 1-150 e papirozás + idő
Üdv
Sziasztok!

Eladóvá vált egy Sebring gp6 kipufogódob az újabb fajta hornethez.Nekem fazer-hez hozzá lett alakítva de vissza alakítható a hornet 600-hoz is.E normás,kivehető hangtompítóval rendelkező dob,csavarokkal és a hozzá kapott takaró lemezzel.
Az irányár 50eft de természetesen alkuképes.
Akit érdekel a balu88@mailbox.hu címen vagy a 30/9089573-as számon érdeklődhet.
Üdv mindenkinek!
Balu
Sziasztok! Az új idényre szükségem lesz egy új gumiabroncsra. Bridgestone BT020 ezt néztem ki, tudna róla mondani valaki valamit? Jó/nemjó, esetleg ajánlani valamit, illetve, hogy érdemes e párban cserélni, vagy hagyjam az elsőt, mert azon még van kopnivaló.
Előre is köszi a segitséget.
Üdv.
természetesen nem a km ora állásra gondoltam. hanem hogy egy átlagos 10 éves hornet fenntartása mennyire költséges? Mennyire kopnak el a dolgok ennyi idő után?
A 250-esemen volt 525-ös. De nem bírta, 9.000 km után elszabta.
Úgy tudom, hogy a 600-asra 525-ös való. Majd megmondja egy győri márkaszervíz, felhívom telefonon.
Hm, nem 535-ös való a 600-asra? Ha 75 paciig, szerintem akkor az igen csak kicsi lesz, mert a mocc 100 paci körül van (kinek milyen tuning, melyik évjárat, régi karbis, új injektoros) De én nem értek hozzá, meg kell nézni mit ír a kézikönyv, vagy hívd fel a hondát, hogy mi a gyári (vagy csak nézd meg a motoron) Ellenben ha a 250-esről van szó, akkor természetesen bőven elég
Igazából nem az a lényeg, hogy hány km-ert ment a vas, hanem hogy az milyen módon, mennyire figyeltek rá oda (olajcsere gyakorisága stb) Az állapot a lényeg, nem a futott km vagy az évek
Lánszett vásárlása előtt állok. Számít, hogy egy 525-ös lánc 75 LE-ig van? Vagy nyugodtan feltehetem?
Sziasztok. CB 600 vásárlását tervezem. Anyagi okok miatt 2000-2002 körüli évjárat fér bele a keretbe. Ezek a motorok általában már lementek minimum 50000-60000km -ert, attól függetlenül hogy mennyit ír az órájukban:) Szerintetek érdemes egy ilyen motort megvenni, vagy ezek már magas költséggel tarthatok fenn?
kurva gép, megint nem töltöte fel aképet a topikba. Mééééééééééééééééééééééééééééééééééé
ééééééééééééééér?
Pedig az ér valamit egy nagyobb perecnél...