Sziasztok!
A sárvédő (első db) holnap jön ki a szerszámból akkor dobok róla képet! Az üléstakaró gázosabb mert belül is van fül ezért abból osztott szerszámot kell csinálni ami dupla idő! De elméletileg az elkészül ma este felé! Így az első üléstakaró holnap után lesz kész! Akkor arról is lesz kép!
Az jo a sárvédő ha jol sikerül akkor tuti kell nekem azt lefujatom majd.
vagy lefujom.
Basi esetleg a gyári üléstakarorol tudnál feltenni képet kivül belül hogy hogy néz ki?
mert kaptam egyet csak nem nagyon tudtam feltenni,de ez lehet hogy azért van mert még nem ismerem a motort.2-3 hete van csak meg ,pont jön a szar idő de hát ez van majd márciusban beindulok.
http://youtu.be/aEwi6GlWFXs
jo az ha van netán összetöröm akkor kidobott pénz volt.
nem vagyok egy rutinos motoros én csak azért szeretnék.
50 es robogo után egy 600 honda hornet azért van különbség
Érdekelne hogy tud-e valaki Honda hornet 600 vagy 250 -re (98-02 )doboztartó konzolt kis pénzért. vagy valami oldalt ahonnan beszerezhetem.
És festéssel együtt mi a várható ára?
Ha valaki tud olyat, hogy megérje ne tartsa magában
nekem a sárvédőt kéne majd ha tesezl fel rola egy képet.
kiváncsi vagyok rá.
s.o.s. kérdés ?nektek van a motoron casco?ha igen hol kötöttétek mert most akarok majd kötni.
A sárvédő (első db) holnap jön ki a szerszámból akkor dobok róla képet! Az üléstakaró gázosabb mert belül is van fül ezért abból osztott szerszámot kell csinálni ami dupla idő! De elméletileg az elkészül ma este felé! Így az első üléstakaró holnap után lesz kész! Akkor arról is lesz kép!
remélem jo lesz akkor kéne nekem is.
az üléstakarorol tegyél majd fel képet ha lesz egy kis időd légyszives,hogy kell feltenni.
rámegy meg minden de akkor nem tudom vissza tenni az ülést.
kivül belül hogy néz ki.
köszikeeee
az xx et elraktam de a darázsal még megyek idén
mi ujság veletek?
motorok pihennek?
az enyém már letakarva meg felemelve.
tavaszra vár!
vagy lefujom.
Basi esetleg a gyári üléstakarorol tudnál feltenni képet kivül belül hogy hogy néz ki?
mert kaptam egyet csak nem nagyon tudtam feltenni,de ez lehet hogy azért van mert még nem ismerem a motort.2-3 hete van csak meg ,pont jön a szar idő de hát ez van majd márciusban beindulok.