Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megnéztem én is. Az egyik videódnál azt írtad, hogy full katalizátoros rendszerrel van az a szép hangja. Akkor most hogy van? A videó után még levágtad a katalizátort?
Nekem lefűrészelték a katit alólról, uhho elvileg kaptam érte + 2 lovat, amit érzek is. De a lényeg, hogy kb 7-8kg könnyebb a moci és kigyorsításkor, amikor üres a tank megemeli az elejét. :)
Én csak ajánlom, de járd körbe a témát.
Szia

Nem tudom hogy melyik ccm kategóriában kérdezed de a Honda hornet 250 fogyasztása nállam átlag 4.5 liter/100 km. Szép a formája és nagyon megbízható a masina.
ÜDv!Irtam már ide továbbra is tépelödöm 1 hornet vagy cb 500 vásárlásán ,a cb mellett a hihetelen kevés fogyasztás & igénytelensége szól.
A hornet Trendibb modernebb kajakabb .
Nézve hornetet feltünt a krómos -matt fekete óra karikák.
Más külömbség van a 2000-2002 közötti tipuson,.-
Tulaj szerint 5! lityó a fogy az valós?
Köszönöm szépen a tartalmas választ. Nem kell elnézést kérned mert így legalább nem kell annyi kérdést feltegyek.

Sajnos nincs elakadásjelzőm így ez a probléma nem fog jelentkezni nálam amit írtál.

Még egyszer kösz. Sokat segítettél.
Kösz a képeket. Én is valami ilyesmit akarok elkövetni a szezon előtt.
De én az oilteknőt megakarom kerülni egy sima csővel és úgy akarok hátramenni a négy leömlő alatt, hogy megmaradjon a nyomaték.
Neked nyomatékos maradt így a hornet, hagy sokkal rövidebb lett akipu. rendszer?
sziasztok!
B.U.É.K. Mindenkinek!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy most télen akarok a mocira láncot meg hátsó gumit venni.
Hátsó gumi ügyben az lenne a kérdésem, hogy az első gumim egy pirelli scorpion sync, a hátsó jelenleg egy Michelin Pilot Road. Ha veszek egy új hátsót , ami nem azonos márkájú az elsővel, az én normál használatomra, város meg rövidebb belföldi túrákra elég?nekem személy szerint bejött ez a hátsó. De sok hasznos dolgot szoktatok ide írni, emiatt kíváncsi vagyok a véleményetekre milyet ajánlotok? vagy honnan érdemes venni?
Láncról meg semmit nem tudom. Abból milyet kell/érdemes venni? Lánckerekek nem kellenek remélem? 16-17km ezer van benne.
Köszönöm a segítségeteket előre is.

Jó éjszakát!
na bocs.
ugorj fel az oldalamra a galériához, szerelés és ott vannak képek

MÉGEGYSZER BOCS MINDENKITŐL, HOGY TELEFOSTAM A TOPIKOT!

JÓ ÉJT!

(szar a gépem )
na bocs.
ugorj fel az oldalamra a galériához, szerelés és ott vannak képek
mé nem tóta be a képet?!
ledes index és az ellenállás. Ebből látod mekkora a mérete. leszarni való.
remélem segítettem.
Amúgy ha osztrákoktól rendeled elvileg megvan az egész 18ból. érdemes utána járni.
Abba már nem vagyok jártas hogy mekkora legyen az ellenállás teljesítménye-- autóvillamosságis...
Mire vagy kíváncsi, mert akkor lemegyek a pincébe fotozni? Ráérek gyorsan írj!
Mivel a led áramfelvétele kisebb így az indexek hülyegyerek módjára gyorsan villognak.
Minden egyes index elé kell egy ellenállást bekötni, hogy a pislogás jó legyen. De ne aggódj nem olyan nagyok, nekem is elfért a farokidomba és a fejidomba. + bekötni se nehéz, lesarkítva pirosat a piroshoz, kéket a kékhez.
Ja még annyi. A ledet nem lehet csak úgy találomra rákötni a fázisra. Tehát mikor össze "drótozod" utána probáld ki, hogy villog e, ha nem akkor másik kábelre kell kötni. Nem olyan mint a hagyományos izzo, hogy bármelyikre kötöd a power világít...
És végül mielőtt összerakod a mocit próbáld ki az egészet.
Arra felhívom a figyelmet, hogy a lednél nem fog működni az elakadás jelző, ha nincs rajta a gyújtás, legalábbis nekem nem műxik, ha kihuzom a kulcsot, mint a hagyományosnál.
Kérdésed van írj bátran. Szép estét/napot!
Hello.
Segítség kellene. Kellenének képek 2007 utáni hornet kipufogó képekre. Lehetőleg leszerelt állapotban, főleg a blokk alatti rész kellene.
Sziasztok.

Lenne egy dolog ami a kíváncsiságomat nem hagyja nyugton. ha szeretném lecserélni a gyári indexeket ledesre akkor minden indexpárhoz vennem kell még egy egy átalakító dobozt? Vagy hogy működik ez?
Hello. Szerintem 600e körül, plusz neked a 110e. regadó+forgalombahelyezés+forgalmi+műszaki.
sziasztok
szerintek mennyit érhet egy karcmentes 10e km-es 600- hornet 2001-es
német rokonyomé és eladná!
persze reg adó+minden kellene rá!
régóta teccik a hornet szép motor
buék
Hello!
Remélem tudok segíteni. Nekem 2000-es Hornetem van, annak a méretei: telószárak 41 mm-esek, a két szár külmérete 245 mm, tehát a tengelyvonalak távolsága 204 mm. A nyakcső és a telószárak vonalának távolságát sajna nem tudom így megmérni, ahogy a nyakcső furatát sem, de a nagy zárt anyát 30as kulcs fogja - ha ez segít valamit. Novemberben teljesen szét volt szedve...
basi ! írtam neked e-mailt ! megkaptad ? vagy rossz címre küldtem ?!?
Sziasztok.
Tudna nekem valaki egy képet mutatni a hornet kormánybefogójáról ?
Cbr600f2 szeretném felszerelni ha stimmelne.
Még arra lennék kIváncsi hogy a telószárnak mennyi az átmérője,és hogy a két teloszár között mekkora távolság van!
Vál mütétt miatt szükséges az átakakitás,a motort ezért nem szeretném eladni!

Előre is köszönöm a segitséget!
Nálam ma motortakarítás volt a program
Na, mizu? Elég kihalt a topik...
Mindenki motorozik?
szevasz mindenkinek BUÉK
nézd meg SHOX.hu napi akciok
mindenkinek kellemes ünnepeket

egy olyan kérdésem lenne hogy bőr ruha ügyben ki milyet ajánl

karácsonyra nem kértem semmit csak pénz meg sporoltam azt gondoltam januárban veszek mert nincsen.

bukot avg gondoltam az meg ilyen 50 ezer forint körül.

vagy ha van ötletetek akkor várom szivesen.

előre is köszikeeeee