Kész a kép!
Semmiség, lelépcsőzök a pincébe egy katt és kész a kép. Nem idő.
Egy képet tudtam csinálni, ha nem tölti fel, akkor az adatlapomnál felrakom a galériába.
A teljes mérete 64mm, a köröm rész 54mm.
Remélem segítettem. :)
Na bakker, mehetek le fotozni!
Csak a te kedvedért, hogy segítsek egy ilyen hornetes fiún. Ha GSXR-erem lenne leszarnálak!
De így tesó vagy! Na megyek fotozni, addig kávézzááá
Ki tudja, hogy milyen/hányas méretű körmös-kulccsal lehet állítani a hátsó rugó előfeszítését? Sajnos nem járt szerszámkészlet a tavaly vásárolt 2001-es 600-as Hornetemhez.
Bizti számít, sőőőt.
De ő hátulra használta. Igaz ő akkora homo (tesó), hogy amíg a vászon nincs kinn addig csapat. Rendőrőknek nem áll meg, meg ilyenek. De abba nem gondol bele, hogy a rendszám mögvan, azt ideérnek estére rendőotoval. na de ez egy másik story....
Szóval nekem is volt má fenn, és az volt a vágott slickkel a bajom, hogy autópályán 210-nél beszitált a motor eleje, mert olyan vékony az egyenesben futási felület. De há akkor én vagyok állat, vagy szart fogtam ki. Valentino is megy ennyit a célegyenesbe nem?! Neki mé nem szitál?
De amúgy fasza volt szerpentinezni vele, akkor is feküdt, mikor én álltam.
Zsozso
Pályán használt slick gumit megvesszük, betesszük egy sablonba. Megrajzoljuk, és megvágjuk. Elsőket más és a hátsókat más késekkel.
2000km-t vagy többet tuti elmész vele és a tapadás....
ÚÚ az isteni
grande-nél vannak már 390 -től amerikai lámpás kissebb bakikkal vagy vannak 450 től nem gyári fényezésű ,GYANUS olasz motorok,+120-150 forg helyezés.Nekem oda 1 20 as min a lemenetel ha el akarom hozni .
Sokat agyaltam de kinti papirosra nem fanyalodok .Mire hozzáadsz mindent ..
Nem könnyű ügy az biztos:) én még csak 1 hónapja keresgélek. Igazából nekem a távolság nem gond, mert szerintem 1 jó motorért megéri utazni kicsit. Igazából arra lennék kíváncsi, hogy egy viszonylag jó állapotban levő 8-10 éves Hornet fenntartása mennyire vészes? Ilyen korban már rengeteg a cserélni való dolog, vagy viszonylag alacsony költséggel is ellehet motorozni?
Másik dolog, grandemoto-rol hallott valaki valamit? Igencsak jó áron kínálják a motorokat..
Király!
Győr és pest közt meg én tom megodani a szállítást!
Tavasz környékén is lesz még?
emailem: gregoriusvidius@yahoo.com
küldj egy email mostanság, hogy a leveleim közt el tudjalak menteni. Estleg egy tel szám is mehet bele!
kösz má
SZÍVESEBN BASZKI!
A képet mentettem, ha gondolod, törölheted a galériát.
Semmiség, lelépcsőzök a pincébe egy katt és kész a kép. Nem idő.
Egy képet tudtam csinálni, ha nem tölti fel, akkor az adatlapomnál felrakom a galériába.
A teljes mérete 64mm, a köröm rész 54mm.
Remélem segítettem. :)
Majd, ha éppen arra jársz, akkor pont jó lesz!
Csak a te kedvedért, hogy segítsek egy ilyen hornetes fiún. Ha GSXR-erem lenne leszarnálak!
De így tesó vagy! Na megyek fotozni, addig kávézzááá
CSAK NEKED, hogy mekkorát vesztettél, hogy nem trioval megy fel.
Meg le is fotozom neked!
Épp itt volt az ideje, hogy Hornethez hasonlítson már a kis Hondád!
Üdv. a klubban!
Eladó 2007 utáni 600as hornetre kipufogó"vég" titancsőből bilincsel
6 ezerért
De ő hátulra használta. Igaz ő akkora homo (tesó), hogy amíg a vászon nincs kinn addig csapat. Rendőrőknek nem áll meg, meg ilyenek. De abba nem gondol bele, hogy a rendszám mögvan, azt ideérnek estére rendőotoval. na de ez egy másik story....
Szóval nekem is volt má fenn, és az volt a vágott slickkel a bajom, hogy autópályán 210-nél beszitált a motor eleje, mert olyan vékony az egyenesben futási felület. De há akkor én vagyok állat, vagy szart fogtam ki. Valentino is megy ennyit a célegyenesbe nem?! Neki mé nem szitál?
De amúgy fasza volt szerpentinezni vele, akkor is feküdt, mikor én álltam.
Sztem kifogta a rohadék. :)
Pedig csapat a barom!
Pályán használt slick gumit megvesszük, betesszük egy sablonba. Megrajzoljuk, és megvágjuk. Elsőket más és a hátsókat más késekkel.
2000km-t vagy többet tuti elmész vele és a tapadás....
ÚÚ az isteni
Sokat agyaltam de kinti papirosra nem fanyalodok .Mire hozzáadsz mindent ..
És még válogathatok is!
Másik dolog, grandemoto-rol hallott valaki valamit? Igencsak jó áron kínálják a motorokat..
én nem vagyok annyira nagy motoros még,
mit jelent az hogy vágott slick?
slicket tudom mert olyanom volt már a kocsimon gyorsuláskor,
Győr és pest közt meg én tom megodani a szállítást!
Tavasz környékén is lesz még?
emailem: gregoriusvidius@yahoo.com
küldj egy email mostanság, hogy a leveleim közt el tudjalak menteni. Estleg egy tel szám is mehet bele!
kösz má
180-tól 195 ig van hátsó. Első 120 as mind/55/60
Egyben, párban 16e. Külön 9-10 között mozog.
Hibátlan mind.